No Comment Etichete: ,
Tocmai citeam un articol legat de fraudele de pe eBay. Nu cred ca v-ar uimi sa aflati ca 70% din atacuri si fraude au la baza romanasi de ai nostri. Exasperati de numarul fraudelor care creste necontenit, eBay sprijina politia romana in prinderea "Fomistilor" care ii tot fura!

"Fraudatorii romani au, in medie, 25-30 de ani si sunt printre cei mai inteligenti si mai priceputi informaticieni cu care a trebuit sa ne confruntam", afirma Henley(reprezentant eBay).


Acum sa ne imaginam ce ar gandi politia: "Minune.....L-am prins pe Dumnezeu de picioare.....Calculatoare, internet si dotari de ultima ora pentru nimic!" Asta au facut cei de la eBay, ba chiar i-au trimis la specializari. Nu m-ar mira ca hotii, sa ajunga sa faca din calculatoarele politiei zombii si sa le foloseasca in fraude! =)) Cu siguranta politia multumeste crackerilor pentru noile dotari pe care le vor primi!
Radem noi, dar multi care au fost prinsi nu mai rad! Politia si-a facut si ea treaba si a facut si o serie de arestari! In ciuda acestui lucru, Henley a declarat ca rata infractiunilor nu a scazut dar "cei ce comit fraude online pe eBay sunt mult mai constienti ca pot fi in orice clipa judecati pentru faptele lor".

Mai bine baiat cuminte si sarac, decat bogat dupa gratii! Va tenteaza banii sa treceti "to the Dark side" ??
 

This Post has No Comment

Trimiteți un comentariu

Postare mai veche Postare mai nouă

Search