No Comment Etichete:

Un barbat perfect...Ideea romantica imposibila. Nici macarBrad Pitt nu este perfect. Insa femeile insista ca vor un barbat inalt, brunet, cu ochi albastri, simtul umorului, manierat si cu mult bun gust. Daca brunet cu ochi albastri nu se poate, te pot sfatui in privinta codului bunelor maniere.

1. Pentru barbati, fata barbierita este cartea de vizita. Daca vrei sa fii placut intr-o relatie, barbiereste-te in fiecare zi, altfel, vei arata ca un "salbatic". Fara argumente economice aici! Cate alte lucruri mai putin folositoare si totusi costisitoare faci, doar pentru satisfactii egoiste? Iar cand este vorba de altruism...

2. Unghiile trebuie taiate saptamanal. Negrul de sub ele este unul dintre cele mai respingatoare lucruri. Unghia de la degetul mic mai lunga, folosita pe post de scobitoare sau surubelnita este un indiciu de "neam prost".

3. Dintii trebuie sa fie nu doar albi si fara resturi alimentare in spatiile interdentare, ci si ingrijiti stomatologic. Caria de la dintii din fata transmite despre tine ca esti neingrijit si delasator.

4. Mirosul de transpiratie sau halena sunt "dinamita" curata pentru relatiile sociale. Nu ai voie sa mananci usturoi sau ceapa atunci cand stii ca vei iesi in lume! Acesta persista pana la 16 ore. Atentie! Mirosul de transpiratie nu se indeparteaza prin parfum, ci cu apa si sapun. In caz contrar, va rezulta o combinatie de nesuportat. Spray-ul se foloseste doar pe pielea proaspat spalata si foarte delicat. Parfumul nu trebuie "sa-ti ia nasul", mirosul de curat este mult mai placut!

5. Batista nu trebuie sa iti lipseasca din buzunar. Daca folosesti batista de bumbac, ea trebuie sa fie curata si calcata. Nasul se sufla intotdeauna usor, fara a examina "noutatea" din batista. Gestul este incalificabil!

6. Punctualitatea este o forma de respect. Cand mergi intr-o vizita, nu sosi niciodata inainte, mai bine sa ajungi cu 3 minute mai tarziu. Doar aici este permis "sfertul academic". Cand ai o intalnire in oras, totdeauna sa sosesti cu 10 minute mai devreme, niciodata cu un minut mai tarziu.

7. In vizita la necunoscuti sau la persoane mai putin apropiate nu se permite sa duci altceva decat flori. Si sa fie fara sot.

8. Salutul verbal este insotit intotdeauna de inclinarea capului, care trebuie sa fie ampla, nu zgarcita. Cand saluti pe cineva, priveste-l in ochi! Iar daca saluti printr-o strangere de mana, rosteste si un cuvant.

9. Evita sa incepi majoritatea frazelor cu "Eu" si "Am... ". Te-ar pune intr-o lumina nefavorabila, chiar daca tocmai ai venit dintr-o misiune de salvare a pamantului.

10. Ai dreptate. Nu o data, ci de o suta de ori. Cu toate acestea nu intrerupe vorbitorul. Acest "bruiaj fatis" voluntar sau intamplator produce o impresie penibila. Cel intrerupt pierde firul ideilor, se enerveaza, ii strici seara. Ai o parere contrara? Perfect! Stapaneste-ti suvoiul ideilor si cascada argumentelor pana la sfarsitul frazei. Caci nu este fraza sa nu aiba... capat. Atunci iti poti spune parerea linistit.

 

This Post has No Comment

Trimiteți un comentariu

Postare mai veche Postare mai nouă

Search