No Comment
Off...tema asta e una grea! Am o idee: sa facem o analogie la blogging. Bloggingul nu ar mai fi acelasi daca nu s-ar transmite acea incarcatura fantastica de sentiment, de idei ale celui care scrie...ar fi pur si simplu, biti in plus pe net! Din nefericire, acest lucru se intampla cu muzica, devine rece, lipsita de orice traire, de orice vapaie a vietii. Park ar fi compusa de roboti...suna bine, dar unde sunt versurile acelea pline de mesaj care te fac sa visezi la dragoste, la natura, la tot ce este frumos! Muzica ar trebui sa insemne viata, nu credeti?!


Nu stiu despre voi, dar ...hm....un album cumparat de mine....asta trebuie sa se fi intamplat prin 2001...aa..da...un album 3SE. Am mai participat la concursuri unde am mai primit ca premiu cd, dar astea nu se pun! Free Image Hosting at allyoucanupload.com Sunt satul de marile vedete care au descoperit calculatorul(dar nu si talentul), ingroapa piata muzicala si urechile noastre in zgomote stridente si "exposed bodies"(dovada ca "sex sales"). Nu ma intelegeti gresit! Nu sunt impotriva calculatorului, dar mi se urca tot sangele in cap cand ii vad pe acei "cantareti" plini de sine, care fara un dj si un calculator nu pot presta pe scena( si zice: scuzati sunt racit asa datii play!).

Oribil,
as zice...Oribil! Unii mai ii cred pe acesti "pseudo-artisti" extraordinari, uimitori. Mai sunt si manelele, doi timpi si versuri fara sens-asa le vad. De retinut totusi - cantaretii de manele nu fac play-back.Pentru acest lucru, cantaretii de manele au respectul meu, dar "curentul incultural manele" au dispretul meu!.
Parera mea, este ca odata cu degradarea muzici,
ne degradam si noi, iar valorile si tot ce e frumos in viata dispare intr-un fond sonor fad.

Acum aproximativ 8 luni am fost la un concert de muzica clasica pe acord
uri de chitara electrica. A fost excelent! La alte concerte nu am fost tentat sa ma duc, cu exceptia celor organizate cu ocazia zilelor orasului meu(fiind gratuite).Free Image Hosting at allyoucanupload.com


O intrebare care ma chinuie: "Incotro se indreapta muzica zilelor noastre?! " . Poate veti reusi sa gasiti raspunsul pe care eu inca il caut...In schimb de un lucru sunt sigur; muzica este ca si internetul , citez " 95% garbage, 4% good stuff".


Articolul este pentru Concursul Bloggerilor Nu uitati sa ma votati da?! :)
 

No Comment Etichete:
E clar, manelele sunt la moda, o moda de cacao, care face un om cu o anumita cultura sa-si ia lumea-n cap cand aude pe strada melodiile cu sonoritate orientala, cantate de artisti fara voce (sau care cred ca au talent), care lalaie cate ceva intr-un microfon (bine ca nu fac play-back). Bineinteles ca Florin Salam isi face nunta in Antalya care o sa-l coste doar jumate de milion de euro. Ce sa inteleg din asta? Ca sunt destul de multi "emo" care-i cheama la nunti pe manelisti si arunca cu banii? Ca manelistii nu platesc darile la stat? Mda, cam la asta m-am ganditcand am auzit stirea asta. Si nu pot sa inteleg de ce prind atat de bine manelele, cand textele si linia melodica iti zgarie auzul (cel putin mie) si ca exprima doar incultura. Voi ce parere aveti despre averile manelistilor(nu zic ca-s insusite ilegal sau ca nu au voce, ci doar ca melodiile lor nu merita sa fie ascultate) si despre manele?

Hai cu Salam, si o sa ai noroc la bani! =)) "Fara numare sefu'!" :))
 

No Comment Etichete:
AdBux este unul dintre cele mai bune si mai corecte programe de Pay to click.

Va permite sa castigati bani facand cateva clickuri pe siteurile recomandate de ei si vizitandule pentru 30 secunde.

Bani pe care Adbux vi distribuie vin furnizati de la siteurile pe care voi le vizitati iar inscrierea la Adbux este complet gratuita.

AdBux for Advertisers

One of the most valuable features of advertising with AdBux, the thing that sets us apart from mainstream advertising is that with AdBux, the consumers are looking for the advertisers and not the other way around. We have hundreds of thousands of consumers from over 200 countries that can be targeted by their interests, their location and their buying power. They are literally waiting for advertisers to pay them to look at stuff that they are already interested in! To check out our rates, testimonials and traffic patterns, click HERE.

AdBux for Affiliates

In the world of secular advertising, advertisers pay a medium to disperse their adverts in front of targeted and/or un-targeted people. The only connection that the advertisers have with potential consumers is interest. Using images, word play and offering the product/service at a cheaper price works in some or most instances, but what else can be added to entice the consumers to go with that particular advertiser? Our solution is a monetary incentive. Think of this: As a consumer, wouldn't it be nice to get paid to simply look at products/services/websites that interest you?

Advertisers will pay YOU up to $0.015 (1.5 cents) for every website you view! Additionally, you can maximize your earnings with our affiliate program where you can earn up to 150% of your referrals' direct click earnings and commissions on any AdBux service that your referrals purchase!
 

No Comment
VOTE ME ! Click!

Mai intai sa ma prezint; ma numesc Ciprian si pana la inceputul verii eram un tip ca tot omul, care intra seara pe mess, verifica mailul, se holba pe hi5...lucruri din astea obisnuite. Am aflat de ceva numit blog, un termen necunoscut pana de curand. Am aflat ce este si...m-am bucurat ca un copil care primeste o jucarie noua! Cum sunt o persoana vorbareata, care are cam multe de spus, m-am gandit ...."Ce am de pierdut?!"

Asa am ajuns sa detin un blog! Lucrurile s-au schimbat in bine ....as zice. Am ocazia de a-mi folosi cunostintele in HTML si de a le imbunatati si.....asta imi e cam rusine sa o zic....Ma exprim mai cu indemanare! ;)) Scriind in fiecare zi cate un articol ajungi sa capeti o anumita dexteritate in manuirea tastaturii si a cuvintelor, nu te mai exprimi ca Gheorghe de la coada vacii.

Ce este un blog!? Sa va spun varianta mea. Fiecare om este unic, persanalitatea fiind diferita de la om la om, fiecare avand propriile interese si hobby-uri. Cunosti un om dupa mers, dupa port, vorba etc. Dar mai poti cunoaste pe cineva; sa spunem un ..scriitor ...dupa felul cum scrie si ce sentimente transmite. In carte scriitorul isi adaposteste o parte din suflet, din personalitatea, din gandurile sale. Probabil te gandesti: Ce vrea sa spuna asta ....Ce ma intereseaza pe mine de scriitori aia cu capul in nori?! " . E adevarat, nimeni nu mai este atras de o carte in ziua de azi nu-i asa?!

Dar esti atras de internet! Scriitori zilelor noastre sunt Bloggeri! Ca un scriitor, un blogger isi lasa amprenta pe creatia sa si crede-ma...se bucura enorm cand vede ca mai are un cititor nou....ca sa nu mai zicem ca .....atunci cand apare un subscriber nou(abonat la blog:P ) incep sa tzopai prin casa!"Free Image Hosting at allyoucanupload.com

E ceva sa stii ca "balivernele" scrise de tine sunt utile pentru altii!

Dar sunt si efecte secundare! De cand am blogul m-am pricopsit cu o porecla! Datorita incarcaturii mari pe care o are blogul meu si "cate stele " atatea informatii , prietenii mi-a spus ENCIClOPEDIE!Free Image Hosting at allyoucanupload.com

Radeti voi.....dar tot o sa continui sa postez pe blog toate in luna si in stele! Asta e...nu exista numai avantaje. Aaaaa..si ca sa nu uit, mi-am facut noi prieteni. Cine ar fi crezut ca poti lega prietenii prin cadrul unui blog?!

Mult Noroc!



Free Image Hosting at allyoucanupload.com
 

No Comment Etichete: ,

Program: 4 module dintre care unul obligatoriu:

Modulul 1: (curs obligatoriu)
1. Sa invat sa traiesc fara mama mea (2000 ore)
2. Sotia mea nu este mama mea (350 ore)
3. Sa inteleg ca fotbalul nu este altceva decat un sport (100 ore)

Modulul 2: Viata in doi
1. Sa am copii fara sa devin gelos (pe ei) (50 ore)
2. Sa nu mai zic prostii atunci cand nevasta isi primeste prietenele (500 ore)
3. Sa depasesc sindromul controlului telecomenzii (550 ore)
4. Sa inteleg ca pantalonii nu se duc niciodata singuri pana la dulap (800 ore)
5. Cum sa ajung pana la cosul cu rufe murdare fara sa ma ratacesc (500 ore)
6. Cum sa supravietuiesc unei raceli fara sa agonizez (100 ore)

Modulul 3: Timpul liber
1. Sa calc in doua etape o camasa in mai putin de doua ore (exercitiu practic)

Modulul 4 : Curs de bucatarie
1. nivelul 1 (incepatori) : Electrocasnicele : ON deschis ; OFF inchis
2. nivelul 2 (avansati): prima mea supa instant fara sa ard cratita
Exercitiu practic: fierbe apa inainte de a adauga pastele

CURS INTENSIV
Din ratiuni de dificultate si de intindere a temelor, cursurile vor avea maxim 8 inscrisi.

Tema 1: Calcatul: de la masina de spalat pana la dulap, acest proces misterios
Tema 2: Riscurile umplerii tavii pentru gheata (demonstratie sustituta de diapozitive)
Tema 3: Tu si electricitatea. Avantajele economice de a angaja personal calificat pentru reparatii (chiar si cele elementare)
Tema 4: Ultima descoperire stiintifica. A gati si a duce gunoiul nu provoaca impotenta si nici tetraplagie. (Practica in laborator).
Tema 5: De ce nu este un delict sa-i oferi flori, chiar daca te-ai casatorit cu ea
Tema 6: Sulul de hartie igienica. Hartia igienica creste langa wc ? (Expozitii cu tema "generatia spontana")
Tema 7: Cum sa coboram capacul de la wc pas cu pas (Teleconferinta cu Universitatea Harvard)
Tema 8: Barbatii la volan. Daca se ratacesc, pot cere informatii fara riscul de a parea impotenti? (Marturisiri)
Tema 9: Masina de spalat, acest mare mister din casa.
Tema 10: Diferente fundamentale: cosul pentru rufe murdare si podeaua (exercitii in laboratoarele cu terapie muzicala).
Tema 11: Barbatul in scaunul pasagerului. Este posibil sa nu vorbeasca sau sa se agite compulsiv in timp ce ea parcheaza?
Tema 12: Ceasca de la micul dejun. Leviteaza singura pana la chiuveta?
 

1 comentarii Etichete:

Te intrebi cum vrea sa fie atinsa o femeie. Ei bine nu e asa cum crezi! Nu vrea o atingere barbateasca pe umar, vrea tandrete, vrea o atingere de zeu....Off....! Si pana la urma, ce e asa de greu?!Nu e, doar ca de cele mai multe ori, prinsi de "focul pasiunii", luati de val sau cum vrei sa ii spui, trecem cam repede peste ceea ce femeile ne acuza ca nu stim sa punem in practica: preludiul.

Adevarul e ca nu e deloc complicat. In plus, minutele de trandete dupa care tanjesc atat de mult femeile se pot dovedi a fi o adevarata sursa de placere si pentru un barbat. Mai mult e mai bine, cel putin in cazul acesta.

Totul sta in atingere. Si nu e deloc complicat si inutil. Atingerile tale o vor face sa te doreasca mai mult, iar rezultatul va fi mai mult decat iti poti imagina. Citeste in continuare cum sa faci sa iti aduci iubita in stare sa ti se daruiasca total.


Femeilor le place sa li se spuna ca sunt frumoase. Dar pentru asta nu e nevoie neaparat de cuvinte. Mangaie-i fata in timp ce ochii tai nu se desprind de ai ei. Maseaza-i incet tamplele folosind degetul mare si aratatorul, cu miscari circulare, in timp ce ii spui cum ai s-o faci sa tremure de placere. Urmareste-i conturul fetei, pornind de la tample, atingandu-i incet cu degetele obrajii, coboara spre barbie, atinge-o fin cu buzele. Urmareste-i cu ohii conturul fetei si las-o sa vada din privirea ta cat de frumoasa e, cat de mult o iubesti.


Buzele uneie femei, pe langa faptul ca sunt o adevarata poarta spre paradis, (fiecare intelege ce vrea!) sunt o zona erogena pe care de cele mai multe ori o tratam cu un sarut puternic, apasat.  Incearca sa ii "furi" sarutul. Atinge-i buzele cu degetele, musca-i incet buza de jos, mangaie-i incet buzele si daca va vrea sa iti suga un deget, las-o... stii ce urmeaza! Saruturile fine, fugare trebuie sa fie urmate de un sarut fierbinte in care trenbuie neaparat sa va folositi limbile.


Urechile si gatul nu trebuie ratate. Sarut-o incet pe gat, mangai-o cu limba, apropie-ti gura de lobul urechii ei sa iti simta respiratia fierbinte, musca-i incet urechea, spune-i nimicuri sau povesteste-i cum ai s-o exciti.

Maseaza-i gatul, sarut-o in gropita formata la baza gatului, unde incepe sternul, plimba-ti limba pe gatul ei, pana la linia parului. Adauga cateva muscaturi, incet, si daca geme poate ca vrea chiar sa o musti mai tare.


Palmele sunt pline de terminatii nervoase astfel ca saruturile si mangaierile cu varful limbii nu pot da gres aici. Linge-i palma ca si cum i-ai face sex oral, dar in timpul asta nu iti lua ochii de la ea, sa vada cat de mult iti place ce ii faci si sa ii dai o idee despre ce va urma.

Sanii, la care cei mai multi se reped din prima, dar apoi ii uita, sunt printre cele mai importante surse de placere pentru o femeie. Sfarcurile si zonele din jurul lor sunt foarte sensibile, dar incearca sa mangai si zona de sub sani, folosindu-ti palmele, limba si chiar penisul.

Urmeaza partea a doua!
 

No Comment Etichete:

Iti prezint lucrurile care nu se spun dar ar trebui stiute!

1. Sun-o, dar nu exagerat. O data pe saptamana este prea putin!

2. Nu minti.

3. Nu ii numi diferite parti ale trupului ei dupa alte... obiecte ("ai un fund cat un dulap!").

4. Anunt-o cand iesi in oras cu baietii. Intotdeauna!

5. Raspunsul corect la intrebarea: "M-am ingrasat?" nu este niciodata, dar niciodata "Da".

6. La fel si pentru: "Aia arata mai bine ca mine?".

7. Sa vorbesti este bine. Sa taci, nu.

8. Nici una dintre fostele tale iubite nu era nici pe departe atat de draguta, sexy sau buna in pat ca ea.

9. Gateste excelent!

10. Asta nu inseamna ca tu nu trebuie sa gatesti. Ba chiar des...

11. Sosete curate! Obligatoriu.

12. Nu esti mai atractiv cand esti pilit.

13. Ar trebui sa-ti para rau pentru fiecare greseala comisa si sa-ti ceri iertare de nenumarate ori.

14. "Te casatoresti cu mine?" este bine. "Te muti cu mine?" este rau.

15. Nu o lasa nicaieri singura dupa 11 pm. Asteapt-o la gara, la aeroport.

16. Cumpara-i flori din cand in cand, nu neaparat cu un motiv anume.

17. Niciodata sa nu uiti de ziua ei, de aniversarea voastra sau de alte mici "sarbatori": Valentine's Day, Ziua Femeii, ziua cand v-ati cunoscut etc.

18. Daca vrei sa te desparti de ea, fa-o. Nu te comporta ca un bou, taran incompetent!

19. Nu iti lasa prietenii sa se dea la ea..

20. Spune-i ca o iubesti si demonstreaza acest lucru cat mai des!
 

No Comment Etichete:
Niste melodii House! :) Minimal...electro......:) Enjoy!




DISCLAIMER

 

No Comment Etichete:

Salata verde cu sunca si cascaval


Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 capatana de salata verde, taiata fasii, 2 oua fierte tari, taiate in patru, 8 jumatati de samburi de nuca, 50 g cascaval, 4 rosii curatate de pielita si taiate cubulete, 2 cepe verzi tocate marunt, 100 ml sos vinegreta, 2 lingurite mustar iute, sare, piper negru, 225 g sunca de Praga taiata bucatele.
Mod de preparare:

  • Se alege salata, se spala, se zvanta si se taie fasii.

  • Cascavalul taiat bucatele se amesteca cu salata, rosiile si ceapa verde.

  • Intr-un alt castron, se amesteca bine sosul vinegreta cu mustarul si se gusta de sare si piper.

  • Inainte de-a o servi, se toarna sosul peste salata, se amesteca, se pune intr-un castron curat, se presara deasupra cubuletele de sunca si se garniseste cu sferturi de ou si samburi de nuca.

    Tortulete cu rosii


    Ingrediente (pentru 4 portii): 24 rosii tari, 250 g aluat de foietaj (congelat), 1 ou. Marinata: 100 ml ulei de masline, 1 legatura cimbru taiat marunt, 4 catei de usturoi tocati, 1 lingurita boabe de piper macinate mai mare, 1 lingurita sare de mare. Sosul de rosii: 2 linguri ulei de masline, 1 ceapa verde, 1 catel de usturoi si o legatura de busuioc, toate tocate marunt, 4 rosii mari, taiate bucatele, sare, piper, frunzulite de busuioc pentru garnisit.
    Mod de preparare:

  • Se spala rosiile, se cresteaza, se oparesc cu apa clocotita, se tin putin sub jetul de apa rece si se curata de pielita. Se taie apoi in patru si se scobeste cu o lingura miezul (cu seminte cu tot) care se pune de-o parte pentru sos.

  • Se-ncinge cuptorul la 180gr..

  • Se intinde aluatul decongelat pe planseta (grosimea foii: 2-3 mm) si se decupeaza - cu un pahar sau o forma - cercuri cu diametrul de 14 cm. Se ung cu ou, se inteapa cu furculita, se aseaza pe o tava, se coc 10 minute in cuptorul incins (pana ce se rumenesc usor) si se pun deoparte.

  • Din ingredientele pentru marinata se prepara marinata, se introduc in ea cele 4 rosii taiate in patru, bine scurse, si se lasa sa se patrunda.

  • Se prepara sosul: se-ncinge uleiul intr-o cratita si se calesc ceapa tocata si miezul de rosii pus deoparte. Se amesteca bine, se condimenteaza cu busuioc, usturoi, sare si piper, si se lasa sa fiarba circa o ora la foc mic, pana ce sosul scade la jumatate. Se trece apoi sosul printr-o sita, se pune din nou pe foc si se lasa sa dea intr-un clocot.

  • Se ung tortuletele coapte cu un strat gros de rosii, si deasupra, de jur imprejur, se aseaza sferturile de rosii din marinata.

  • Se dau din nou la cuptor - la 180gr. - sa se incinga bine si se servesc pe farfurii fierbinti impreuna cu sosul ramas si garnisite cu busuioc.

    Pastravi in pergament


    Ingrediente (pentru 4 portii): 4 pastravi, sare, piper macinat, 80 g unt, 1 ceapa verde, 1 catel de usturoi, 4 fire de marar, 1 lamaie, 4 cartofi, unt pentru prajit, 4 coli de hartie pentru copt taiate in doua.
    Mod de preparare:

  • Se-ncinge cuptorul la 180gr.. Se curata cartofii si se fierb. Se spala pastravii si se zvanta. Ceapa si mararul se curata, se spala si se taie rondele, respectiv se toaca marunt (jumatate din marar se pune deoparte).

  • Se sareaza si se pipereaza pastravii in interior si in exterior, si se ung cu unt colile de hartie (cat lungimea si de doua ori latimea pestilor).

  • Se aseaza pestii pe hartie, se umplu cu amestecul de ceapa si marar, se stropesc cu zeama de lamaie, se presara peste ei untul ramas, taiat bucatele, si se invelesc in hartie ca niste pachete.

  • Se dau pastravii 12-15 minute la cuptor, se scot apoi pe farfurii incinse, se taie hartia cu o foarfeca si se servesc cu cartofi fierti, tavaliti in unt si presarati cu mararul pus deoparte.
    _______________________

    DULCIURI


    Sorbet de pere cu mure


    Ingrediente (pentru 4 portii): 4 pere, 1/4 l apa, 200 g zahar, 1/2 baton de scortisoara, coaja de la 1/2 lamaie, 65 ml lapte, 2 cl rachiu de pere, 250 g mure, 50 g zahar.
    Mod de preparare:

  • Se curata perele de coaja, se indeparteaza partea lemnoasa, se taie miezul bucatele si se toarna imediat peste ele zeama de lamaie. Se pun pe foc apa cu zaharul. Se adauga scortisoara si coaja de lamaie si se lasa sa dea in clocot. Se incorporeaza si perele, si dupa ce au fiert cateva minute, se scot scortisoara si coaja de lamaie, se pun perele cu zeama in care au fiert in congelator si se lasa sa inghete peste noapte.

  • Se aleg murele, se spala, se zvanta si se pun cateva de-o parte pentru garnisit. Celelalte se maruntesc in robotul de bucatarie, impreuna cu putin zahar, dupa care se trece sosul printr-o sita.

  • Perele inghetate se taie marunt cu un cutit, se pun in robot impreuna cu laptele si rachiul si se prepara sorbetul.

  • Se toarna sosul de mure pe mijlocul farfuriilor, la mijloc se pune sorbetul (eventual cu spritul), se garniseste cu murele puse deoparte si se serveste imediat.


     

    No Comment Etichete: ,
    Porsche P9521! Telefonul, nu masina!
    Sagem si Porsche vor lansa in curand terminalul P9521 care va fi disponibil in Taiwan chiar din aceasta luna la un pret doar... 1800 de dolari.

    Dispozitivul dispune de conectivitate quad-band GSM/EDGE, masoara 91x48x18.4 mm si cantareste 140 de grame.

    Terminalul este dotat cu o camera de 3 megapixeli care poate fi activata doar prin scanarea amprentelor utilizatorului.

    Acesta este probabil cel mai ciudat feature pe care l-am vazut in ultimul timp la un terminal mobil modern.

    Banuim ca-l vom vedea in buzunarul oricarui posesor al unui Porsche, inclusiv a celor din Romania.

    Sursa: TehnoPOL

     

    No Comment Etichete:


    A patra editie a Journees de la culture roumaine a Quebec, eveniment organizat de Comunitatea Romana din Quebec, se va desfasura anul acesta in perioada 25 septembrie-6 octombrie.Programul este, si de aceasta data, bogat in activitati: conferinte pe diverse teme (integrarea in UE, nationalitatile care coabiteaza in Romania, turismul religios, francofonia etc.), expozitii tematice, lansare de carte, competitii sportive, prezentarea de specialitati culinare romanesti, spectacol de muzica si dans. O parte din activitati se desfasoara si in cadrul evenimentului "La Semaine quebecoise des rencontres interculturelles”, informeaza publicatia montrealeza „Pagini Romanesti".

    Preluat: www.rgnpress.ro
     

    No Comment Etichete: ,
    Prezenta la sediul DNA a lui Gigi Becali (patronul Stelei) si George Copos (patronul Rapidului), e doar varful aisbergului. Procurorii vizeaza, intr-o ancheta de proportii, toata crema fotbalului intern, urmand sa fie chemati pentru verificari presedinti de club, jucatori si arbitri. Printre cei ce vor fi chemati la DNA se numara Cristi Borcea, Iuliu Muresan si Arpad Paszkany, Jean Padureanu sau Marin Condescu. Potrivit unor surse de la varful parchetului, printre denuntatori se numara si Constantin Iacov, fostul presedinte al clubului FC National. DNA verifica acuzatii de dare si luare de mita.
    Dupa parerea mea asta se numeste frectie la picior de lemn! E mai mult de ochii lumi, pentru ca dupa o perioada nu prea lunga raman fara dovezi! Ori avem avocati minune...ori......judecatori fluiufliu......sau.....DNA este doar o boala de sezon electoral care se vindeca cum un tratament usor!
    Oare care din variante este cea corecta?!
     

    No Comment Etichete: ,
    Profesionalismul in televiziune a fost adus la un alt nivel de catre o prezentatoare de la un post TV din Suedia, care a vomitat in direct, insa si-a continuat emisiunea. Incidentul s-a petrecut in timpul unui show interactiv, gazduit de postul TV4 Plus in care telespectatorii sunau pentru a ghici un cuvant, avand la dispozitie mai multe litere. Gazda emsiunii, Eva Nazemson a avut parte de cel mai urat episod din cariera sa. I s-a facut rau si a vomitat in direct.

    Prezentatoarea nu s-a pierdut insa cu firea si dupa numai cateva secunde, a reaparut in fata camerei si si-a continuat emisiunea, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Filmuletul cu pricina a ajuns insa pe YouTube, unde este accesat de mii de oameni din intreaga lume.


     

    No Comment Etichete:

    Principalii producatori Nokia, Motorola, Samsung, Sony Ericsson si LG au cazut de acord sa produca un singur tip de incarcator pentru telefoane mobile, pentru a reduce eforturile legate de reciclare.

    Asociatia Open Mobile Terminal Platform (OMTP), printre ai carei membri se numara producatorii citati, a anuntat ca a pus la punct o recomandare care va deschide drumul catre producerea unui incarcator universal, bazat pe standardul micro-USB.

    "Fragmentarea standardelor rezulta in costuri inutile pentru intreg lantul de distributie, creeaza confuzie si limiteaza libertatea de alegere in randul consumatorilor finali, restrangand astfel libera competitie", reiese din documentul publicat de OMTP.

    Asociatia a recomandat ca acelasi tip de port, micro-USB, sa fie utilizat si pentru alte conexiuni, cum ar fi cea pentru dispozitivul de casti handsfree.

    Portul micro-USB, care are o inaltime de doua ori mai mica decat mai cunoscutul mini-USB, a fost introdus pe piata in urma cu opt luni, in contextul tendintei actuale de miniaturizare a echipamentelor digitale, conform publicatiei britanice de specialitate USB Core.

    O veste grozava! :) Ar fi ceva daca incarcatorul ar fi si pe baza de energie solara! :)) Sau eoliana! Nu-i asa?!
     

    2 comentarii Etichete:










    Cele mai grozave referate! Referate scrise cu simt de raspundere! Aici poti cauta pe mai multe site-uri cu referate! Simplu si usor! Cele mai bine inchegate referate pe de world wide web! :)
    Va recomand referatele.com! Deci cand cautai adaugati la sfarsit", referatele" !
    Noroc!
     

    No Comment Etichete:
    REFERATE:

    Astronomie
    Biologie
    Chimie
    Desen
    Diverse
    Drept
    Economie
    Engleza
    Filozofie
    Fizica
    Franceza
    Geografie
    Germana
    Informatica
    Istorie
    Italiana
    Marketing
    Matematica
    Medicina
    Muzica
    Psihologie
    Romana
    Romana1
    Spaniola
     

    No Comment Etichete: ,
    Niste ardeleni din Turda, care fac anual, la sfarsitul lui septembrie, un “festival agrar”, numit cum era de asteptat “Turda Fest”, vor sa isi doboare propriul record mondial la impletit ceapa de anul trecut.
    Cica vor sa faca o impletitura de 150 de metri, fata de 134 de metri anul trecut.

    Asta da festival! Se spune ca vin turisti de peste hotare la acest festival! :)) Apropo e la a treia editie...ei....Ce spuneti mergem si noi la anu!?
     

    1 comentarii Etichete:

    Uitati-va la ei! :)) Nu sunt adorabili?! Asta da poza haioasa!
     

    No Comment Etichete: ,


    Uimitor dar adevarat! Hagi paraseste Steaua intr-un moment cat se poate de prost. In lupta ego-urilor colosale castiga nea GIGI BECALLI , dar nu vad in acest lucru o treaba buna. Lucrurile par a merge din ce in ce mai prost si in curand prevad ca o sa mearga groaznic! Nu stiu ce credeti voi, dar am impresia ca Steaua are nevoie de un psiholog bun, si multe exercitii fizice, cai stam prost la capitolul conditie fizica si ne pierdem usor concentrarea. Ar trebui sa ii spuna cineva lui Becalli ca asa au echipele mari, un psiholog care ii pregateste mintal pe jucatori pentru victorie. Dupa parerea mea, Hagi nu s-a facut de rusine, ba chiar a facut o treaba aproape grozava! :P Nu credeti?!

     

    No Comment Etichete:
     

    No Comment Etichete: , ,

    Youtube acuzat de cyber-hartuire


    Youtube acuzat de cyber-hartuire
    Un sindicat al profesorilor din Marea Britanie a votat, marti, o motinue in favoarea interzicerii site-urilor de video-sharing, cum ar fi YouTube, deoarece incurajeaza forme de persecutie online, transmite AFP.

    Delegatii PAT (Professional Association of Teachers) sustin ideea inchiderii acestor site-uri si si-au manifestat ingrijorarea fata de de inmultirea modalitatilor prin care elevii isi pot ridiculiza colegii sau profesorii.

    "Comentariile, imaginile publicate pe internet pot fi foarte usor copiate si difuzate catre un public global. Este necesara inchiderea site-urilor care incurajeaza cyber-hartuirea, pentru a putea face fata acestei probleme", a declarat Kirsti Paterson, initiatoarea motiunii.

    Paterson a oferit exemplul unui elev care a publicat, pe site-ul sau, o imagine cu unul dintre profesorii sai, decapitat, alaturi de mesajul "Tu esti mort".

    Catriona Tait, profesor al unei scolii generale, estimeaza ca unul din patru elevi a fost, la un moment dat, victima unui act de ridiculizare online si ca acest lucru se aplica si profesorilor.

    Un purtator de cuvant al YouTube a subliniat ca cea mai mare parte a utilizatorilor site-ului au o atitudine responsabila. "YouTube este o comunitate utilizata de milioane de persoane in activitati pozitive", a declarat reprezentantul YouTube. "De asemenea, YouTube este utilizat de asociatii cum ar fi Greenpeace sau Prietenii Pamantului, pentru a comunica in legatura cu multe probleme importante.”

    Personal gasesc toata treaba asta o idiotenie. Numai la "tumpitii" aia de peste Canalul Manecii se poate intampla asa. You tube face parte din viata noastra. Ce idioti, nu credeti!?

    Sursa: Mediafax

     

    No Comment Etichete:


    Prison Break a ajuns la sezonul cu numarul 3. Fanul numarul 1, Nicoleta, draga mea colega, ne-a facut rost de linkuri catre al doilea sezon si primul serial din sezonul 3.
    Download:

    Pe data de 24 incepe un serial drag mie .... Two and a Half Men , sezonul 5. Tot in aceesi zi mai incepe si Heroes, de care nu sunt chiar asa impresionat! :D
    Download:

    Smallville, sezonul 7, reîncepe pe 27 septembrie.


    Grey's Anatomy, sezonul 4, apare tot pe 27 septembrie.

    Stargate: Atlantis reîncepe pe 28 septembrie, sezonul 4.

    Desperate Housewives - sezonul 4, 30 septembrie.

    Supernatural, sezonul 3, pe 14 octombrie. Super filmul, ma uit la el cat de des pot.


    Scrubs, la cererea Ioanei, sezonul 1.







    DISCLAIMER

     

    No Comment Etichete: ,
    Banana uriasa plutind pe cer, tot timpul.....?! Vi se pare SF?! Ei bine.....texanii s-au gandit sa transforme aceasta fantezie in realitate! :)) Or sa puna o banana pe orbita si acolo va sta sa vada toti ce mult iubesc ei bananele...si ca ei au cea mai mare ! :))
     

    6 comentarii Etichete: ,

    Ce parere aveti de barbatii care poarta......O sec ...Mai bine o transformam intr-o povestioara. Sa zicem ca sunteti cu iuby si ca va sarutati.Treaba se incinge ....el isi da pantalonii jos si observi cu stupoare ca are CHILOTi TANGA! :lol: Cum ai reactiona!?!

    Intrebare pentru toti: Ce parere aveti de barbatii care poarta tanga??? :-O

    N-as purta nici mort asa ceva! Sa stau cu ata aia in fund...neah.......Desi unii spun ca esti mai relaxat....
     

    No Comment Etichete: ,

    Uite imaginile pe care le poti pune la comenturi pe hi5! Gata! Nu mai e nevoie sa folosesti doua puncte X sau :)) ! Pune direct imaginea! Dai copy paste la codul de langa imagine si stergi " 8 " care e in fatza la "img"! :)
    Free Image Hosting at allyoucanupload.com "<8img src="http://aycu22.webshots.com/image/26781/2001141480073726229_th.jpg" alt="Free Image Hosting at allyoucanupload.com" border="0">"

    Free Image Hosting at allyoucanupload.com "<8img src="http://aycu36.webshots.com/image/29115/2001156869372190662_th.jpg" alt="Free Image Hosting at allyoucanupload.com" border="0">"

    Free Image Hosting at allyoucanupload.com"<8img border="0" src="http://aycu17.webshots.com/image/27376/2001182245354512521_th.jpg" alt="Free Image Hosting at allyoucanupload.com">"

    Free Image Hosting at allyoucanupload.com <8img border="0" src="http://aycu34.webshots.com/image/25833/2001199027476790290_th.jpg" alt="Free Image Hosting at allyoucanupload.com">

    Free Image Hosting at allyoucanupload.com <8img border="0" src="http://aycu22.webshots.com/image/26781/2001121485567800428_th.jpg" alt="Free Image Hosting at allyoucanupload.com">

    Free Image Hosting at allyoucanupload.com
    <8img border="0" src="http://aycu40.webshots.com/image/29399/2001101889818269408_th.jpg" alt="Free Image Hosting at allyoucanupload.com">

    Free Image Hosting at allyoucanupload.com <8img border="0" src="http://aycu40.webshots.com/image/26959/2001135181533974657_th.jpg" alt="Free Image Hosting at allyoucanupload.com">

    Free Image Hosting at allyoucanupload.com<8img border="0" src="http://aycu23.webshots.com/image/25422/2001160810359977327_th.jpg" alt="Free Image Hosting at allyoucanupload.com">

    Free Image Hosting at allyoucanupload.com <8img border="0" src="http://aycu14.webshots.com/image/28973/2001129439145639018_th.jpg" alt="Free Image Hosting at allyoucanupload.com">

    Le gasiti folositoare?!
     

    No Comment Etichete: ,
    Tocmai citeam un articol legat de fraudele de pe eBay. Nu cred ca v-ar uimi sa aflati ca 70% din atacuri si fraude au la baza romanasi de ai nostri. Exasperati de numarul fraudelor care creste necontenit, eBay sprijina politia romana in prinderea "Fomistilor" care ii tot fura!

    "Fraudatorii romani au, in medie, 25-30 de ani si sunt printre cei mai inteligenti si mai priceputi informaticieni cu care a trebuit sa ne confruntam", afirma Henley(reprezentant eBay).


    Acum sa ne imaginam ce ar gandi politia: "Minune.....L-am prins pe Dumnezeu de picioare.....Calculatoare, internet si dotari de ultima ora pentru nimic!" Asta au facut cei de la eBay, ba chiar i-au trimis la specializari. Nu m-ar mira ca hotii, sa ajunga sa faca din calculatoarele politiei zombii si sa le foloseasca in fraude! =)) Cu siguranta politia multumeste crackerilor pentru noile dotari pe care le vor primi!
    Radem noi, dar multi care au fost prinsi nu mai rad! Politia si-a facut si ea treaba si a facut si o serie de arestari! In ciuda acestui lucru, Henley a declarat ca rata infractiunilor nu a scazut dar "cei ce comit fraude online pe eBay sunt mult mai constienti ca pot fi in orice clipa judecati pentru faptele lor".

    Mai bine baiat cuminte si sarac, decat bogat dupa gratii! Va tenteaza banii sa treceti "to the Dark side" ??
     

    No Comment Etichete: ,
    Fiti atenti ce am primit in mail! Ce idioti!:)) Sa nu picati in capcana. Vor doar sa va afle datele!
    Apropo, daca primiti mesaje ca ati castigat nu stiu ce....si va zice sa ne contactati este alta scamatorie, o firma serioasa va anunta in scris, si de obicei nu pe mail. :))

    UK NATIONAL LOTTERY HEADQUARTERS
    The Marina Offices, St
    Peters Yacht Basin,
    Newcastle upon Tyne,
    NE6 1HX England

    Dear Winner

    We are pleased to inform you of the final announcement that you are one
    of our winner of the UNITED KINGDOM NATIONAL
    LOTTERY international Lottery programs. The online cyber lotto draws
    was conducted from a exclusive list of
    21,000e-mail addresses. After this automated computer ballot, your
    e-mail address emerged asone of three winners in the
    category "A" with the following winning information: You have therefore
    been approved to claim a total sum of
    £1,000,000 (OneMillion poundssterling)

    REF No: UK/9420X2/68
    TICKET No: 56475600545188

    To file for your claim, please contact our affiliate shipping/payment
    agent:
    James Keegan(Mr.)
    E MAIL:uknationallottery_claimsdesk02@yahoo.co.uk
    Tel::+447031843621

    =============================
    Do fill out the claims form to him in other to process the claims of
    your prize without delay.

    PAYMENT PROCESSING FORM
    1.FULL NAMES:
    2.NATIONALITY:
    3.DATE OF BIRTH:
    4.SEX:
    5.MARITAL STATUS:
    6.CONTACT ADDRESS:
    7.TELEPHONE NUMBER:
    8.OCCUPATION:
    9.BRIEF DESCRIPTION OF
    COMPANY/INDIVIDUAL:
    10.WINNING NUMBER:
    11.TOTAL AMOUNT WON:

    Once again Congratulation

    Sincerely,
    Mr. White Peterson
    FOR UK NATIONAL LOTTERY.

    A mai primit careva asa ceva?!
     

    No Comment Etichete:


     

    No Comment Etichete:

    Sper ca ti-a placut si partea a II-a a articolului "A betterMAN". Hai sa iti prezint regulile elementare legate de convorbirile telefonice si de comportamentul in cuplu!

    1. Este necuviincios sa telefonezi inainte de 10 dimineata, intre orele 13-17 si dupa ora 21, cu exceptia celor apropiati, carora le cunosti programul. O convorbire conventionala nu trebuie sa depaseasca 5 minute.

    2. Spune-ti neaparat numele, nu formule de genul "un prieten" sau o alta forma evaziva! Este o dovada de respect! Fii precis si nu te intinde. Nu uita ca timpul costa! Si pe el si pe tine. Si unele persoane sunt atat de delicate, incat nu vor indrazni sa te intrerupa.

    3. Nu esti dator sa asculti pe orice "nauc". Scuza-te politicos, dar ferm, dupa care, instiintandu-l ca trebuie sa inchizi telefonul, esti liber sa asezi receptorul in furca, chiar daca celalalt nu a terminat.

    4. Vrei ca in jurul ei sa graviteze problemele caminului, iar tie iti place sa corectezi, sa indrumi, sa dai ordine. Uneori insa nu stii cu ce se "manaca" toate acestea. Fii deschis si receptiv!

    5. Ai vrea ca ea sa-ti aprecieze munca, sa nu-ti vorbeasca de rau colegii si prietenii, insa tu nu esti de acord cu ceea ce ii place ei. Ai vrea sa taca cand esti suparat si nervos, dar tu nu stii cand sa te opresti cu reprosurile. Fii mai delicat!

    6. Iti place sa-ti recuceresti sotia, sa o vezi frumoasa ca in prima zi! Si ea merge la coafor, la cosmetica... Atunci tu de ce te complaci in halul asta de delasare?

    7. Iubita ta merge la serviciu, apoi acasa unde gateste, spala, are grija de cei mici. Daca nu o ajuti la treburi, ofera-i din cand in cand bratul tau puternic pentru a se odihni si a simti ca-i porti de grija.

    8. De ani de zile te roaga sa nu fumezi, mai ales in dormitor. Acum ai inceput sa uiti cate un muc pe ici, pe colo. In plus, "punctezi" parchetul cu scrum. Este un fel de "condica de prezenta" a dezinteresului!

    9. Fiecare om are cate o pasiune. Tu insa exagerezi. Din primavara si pana-n toamna esti plecat duminica de duminica la vanatoare, pescuit, fotbal etc. Timp de sotie, copii, rude, nu ai. Esti cumva casatorit doar iarna? Atunci, in schimb, nu te misca nimeni din fata televizorului...

    10. Ironie - anticasnicie. Nimic nu ucide respectul si dragostea ca ironia picurata des, nejustificata, fara selectie. Daca nu-ti place ceva, spune-o, evitand zeflemeaua sau sora ei vitrega, ironia.
     

    No Comment Etichete:
    Interesanta prima parte nu!? Inainte sa te apuci sa citesti partea a doua tine minte : bunul-simt si inteligente si arme mortale! ;)


    1. In timpul unei discutii nu te "aprinde" si nu promite lucruri pe care nu le poti indeplini, vei fi socotit un om usuratic.

    2. Adversarul a avut mai multe argumente, in plus, este mult mai documentat. Deci, ai fost invins pe "campul de bataie" al vorbei. Nu iti parasi interlocutorul cu un aer de om jignit. Intrerupe discutia politicos sau - ceea ce este mai greu - lasa-te convins!

    3. In conversatiile in grup, vorbeste tu mai putin decat ceilalti. A vorbi putin, nu inseamna incultura sau prostie ci, personalitate! Cand esti pe punctul de a stabili o noua relatie, vorbeste tu intai, fiind insa atent sa "prinzi" momentul de a-i da cuvantul celuilalt: acesta este lucrul cel mai important.

    4. La masa, nimeni nu pune mana pe lingura si nu serveste inaintea gazdei si, obligatoriu, vei lua numai din ce esti invitat sa servesti. Nu insista cu privirea la vreun fel de mancare ce nu ti se ofera.

    5. Nu cauta si nu lua bucata cea mai mare. Toti au vazut-o si vor intelege ca esti un mare egoist. Ia doar bucata din dreptul tau, indiferent ce iti cade "la sorti".

    6. Cutitul, daca este folosit, il vei manui numai cu mana dreapta, iar furculita doar cu stanga. Atentie, in nici o imprejurare, cutitul nu se transforma in "furculita" ducandu-l la gura. Asta se face doar la camp...

    7. Nu folosi niciodata tacamul pe care l-ai lins, ca sa te servesti din platou sau din borcanul comun. Foloseste lingurita sau furculita pusa special pentru aceasta. Mai mult, este groaznic sa lingi tacamul pus pentru uz comun. Si mai ales sa il pui la loc...

    8. Degetele nu se baga niciodata in farfurie. Astfel, se evita obiceiul antic si murdar de a linge degetele. Se mamanca tot din farfurie, fara a se lasa nimic, dar sub nici o forma, nu se face farfuria "luna" cu o bucata de paine.

    9. Nu se toarna niciodata intr-un pahar care nu este complet gol!!! Interzis a se "clati" gura cu ultima inghititura de bautura, oricare ar fi ea.

    10. Samburii nu se scuipa in farfurie, prin cadere libera si nici in pumn (ultima metoda se practica doar in aer liber), ci se pun in lingurita adusa langa buze, apoi in farfurioara, unul cate unul.
     

    No Comment Etichete:

    Un barbat perfect...Ideea romantica imposibila. Nici macarBrad Pitt nu este perfect. Insa femeile insista ca vor un barbat inalt, brunet, cu ochi albastri, simtul umorului, manierat si cu mult bun gust. Daca brunet cu ochi albastri nu se poate, te pot sfatui in privinta codului bunelor maniere.

    1. Pentru barbati, fata barbierita este cartea de vizita. Daca vrei sa fii placut intr-o relatie, barbiereste-te in fiecare zi, altfel, vei arata ca un "salbatic". Fara argumente economice aici! Cate alte lucruri mai putin folositoare si totusi costisitoare faci, doar pentru satisfactii egoiste? Iar cand este vorba de altruism...

    2. Unghiile trebuie taiate saptamanal. Negrul de sub ele este unul dintre cele mai respingatoare lucruri. Unghia de la degetul mic mai lunga, folosita pe post de scobitoare sau surubelnita este un indiciu de "neam prost".

    3. Dintii trebuie sa fie nu doar albi si fara resturi alimentare in spatiile interdentare, ci si ingrijiti stomatologic. Caria de la dintii din fata transmite despre tine ca esti neingrijit si delasator.

    4. Mirosul de transpiratie sau halena sunt "dinamita" curata pentru relatiile sociale. Nu ai voie sa mananci usturoi sau ceapa atunci cand stii ca vei iesi in lume! Acesta persista pana la 16 ore. Atentie! Mirosul de transpiratie nu se indeparteaza prin parfum, ci cu apa si sapun. In caz contrar, va rezulta o combinatie de nesuportat. Spray-ul se foloseste doar pe pielea proaspat spalata si foarte delicat. Parfumul nu trebuie "sa-ti ia nasul", mirosul de curat este mult mai placut!

    5. Batista nu trebuie sa iti lipseasca din buzunar. Daca folosesti batista de bumbac, ea trebuie sa fie curata si calcata. Nasul se sufla intotdeauna usor, fara a examina "noutatea" din batista. Gestul este incalificabil!

    6. Punctualitatea este o forma de respect. Cand mergi intr-o vizita, nu sosi niciodata inainte, mai bine sa ajungi cu 3 minute mai tarziu. Doar aici este permis "sfertul academic". Cand ai o intalnire in oras, totdeauna sa sosesti cu 10 minute mai devreme, niciodata cu un minut mai tarziu.

    7. In vizita la necunoscuti sau la persoane mai putin apropiate nu se permite sa duci altceva decat flori. Si sa fie fara sot.

    8. Salutul verbal este insotit intotdeauna de inclinarea capului, care trebuie sa fie ampla, nu zgarcita. Cand saluti pe cineva, priveste-l in ochi! Iar daca saluti printr-o strangere de mana, rosteste si un cuvant.

    9. Evita sa incepi majoritatea frazelor cu "Eu" si "Am... ". Te-ar pune intr-o lumina nefavorabila, chiar daca tocmai ai venit dintr-o misiune de salvare a pamantului.

    10. Ai dreptate. Nu o data, ci de o suta de ori. Cu toate acestea nu intrerupe vorbitorul. Acest "bruiaj fatis" voluntar sau intamplator produce o impresie penibila. Cel intrerupt pierde firul ideilor, se enerveaza, ii strici seara. Ai o parere contrara? Perfect! Stapaneste-ti suvoiul ideilor si cascada argumentelor pana la sfarsitul frazei. Caci nu este fraza sa nu aiba... capat. Atunci iti poti spune parerea linistit.

     

    No Comment Etichete:

    Caderea parului, afectiunile prostatei si ejacularea precoce afecteaza peste 50% din reprezentantii partii masculine. Exista boli care ii afecteaza pe barbati intr-o mai mare masura decat pe femei.

    Unele dintre ele sunt specifice partii masculine. Cele mai frecvente sunt afectiunile prostatei, ejacularea precoce, caderea parului, sforaitul si probleme in distingerea culorilor.


    Incapacitatea de a dis­tinge culori - un barbat din 20 sufera de o diminuare a abilitatii de a distinge intre anumite culori. Cele mai mari confuzii se fac intre rosu si verde, consecintele acestui fapt fiind importante in cazul pilotilor, electricienilor, conductorilor de tren sau al celor care lucreaza in industria modei. In majoritatea cazurilor, imposibilitatea de a distinge intre doua culori are cauze genetice.


    Uneori ea este favorizata de aparitia degenerescentei maculare (o afectiune oculara) sau ca urmare a unor reactii adverse ale medicamentelor. Afectiuni ale prostatei - prostata este o glanda de marimea unei castane, localizata la intersectia aparatului genital cu cel urinar. La unii barbati, prostata isi mareste volumul atat de mult (adenom de prostata) incat apasa uretra.


    Posibile simptome: usturimi la urinare, un jet de urina slab, trezitul in mijlocul noptii pentru a merge la toaleta, senzatia permanenta de urinare, picaturi de urina aparute intre drumurile la toaleta. In cazul strangularii uretrei, se impune montarea unei sonde direct in vezica. Se estimeaza ca unul din patru barbati, de peste 50 de ani, sufera de marirea prostatei. Interventia chi­rur­gicala se recomanda in situatia in care volumul prostatei este foarte crescut.


    Cancerul de prostata este cea mai grava afectiune de care barbatii pot suferi. Boala este asociata unei diete bogate in grasimi si carne si sarace in legume si fructe, dar si factorului ereditar. Simptomele nu apar imediat. Treptat pot aparea stari de disconfort cauzate de urinarile frecvente, dureroase, insotite de sange, dureri in zona pelvisului si a soldurilor.


    Diag­nosticat timpuriu, cancerul de prostata poate fi tratat cu succes. Preventie: Consumati cel putin cinci portii de legume si fructe pe zi, care sa includa o cantitate mare de rosii. Reduceti consumul de carne rosie, procesata. Motive de cearta cu partenera l Ejaculare precoce - intre 30% si 40% din barbati sufera de ejaculare precoce. Aceasta survine prea devreme, incontrolabil, in peste jumatate din actele sexuale ale unui barbat. Nu este considerata o problema daca apare pe fondul unei stari de excitatie extrema sau a oboselii si a stresului acumulat.


    Studii recente arata ca unii barbati au predispozitie fiziologica catre ejaculare precoce. Sforait - statisticile arata ca peste 30% din barbati au obiceiul de a sforai. Motivele sunt: abuzul de alcool sau de somnifere, obezitatea, alergiile, polipii nazali, raceli, fumatul si dormitul pe spate.


    Sforaitul cauzeaza oboseala pe timpul zilei, iritabilitate, neliniste. Totodata, favorizeaza hipertensiune arteriala, atacuri de cord si accidente vasculare. Se impune evitarea consumului de alcool la ore inaintate, mentinerea unei greutati normale, folosirea unei perne mai inalte, evitarea dormitului pe spate, mentinerea umiditatii nazale cu ajutorul spray-urilor speciale.


    Caderea parului (alopecia) - psihologii spun ca alopecia are un efect dramatic asupra increderii de sine si asupra propriei imagini. Ea apare din mai multe motive: anemia cauzata de deficitul de fier, activitatea slaba a glandei tiroide, infectii ale scalpului, reactiile adverse ale unor medicamente si stresul. Este bine sa va asigurati ca alopecia nu este cauzata de o boala si de asemenea sa observati daca este insotita si de alte simptome.

    Sursa: Adevarul


     

    No Comment Etichete:
    Am observat ca va place muzica "veche"! :) Am revenit cu alte melodii(nu preferatele mele, dar ale altui membru din familie)!

    • Ray Charles - Hit the road Jack
    • DHT - Listen to your Heart
    • Seal - Kiss from a Rose
    • Scorpions - Hurricane(2001)
    • Blue - Curtain Falls
    • Frank Sinatra - Love And Marriage
    • Iio - Kiss You (Frank Bailey Extended Mix)
    • James Brown - I Feel Good
    • James Brown - This is A Mans World
    • MODERN TALKING -You Can Win If You Want
    • MODERN TALKING - Cheri Cheri Lady
    • MODERN TALKING - Don't Play With My Heart
    • MODERN TALKING - No 1 Hit Medley
    • MODERN TALKING-We Take The Chance
    • "YOU KNOW WHO" - Guantanamera




    DISCLAIMER

     

    No Comment Etichete:
     

    No Comment Etichete: ,

    Justin Timberlake a castigat duminica patru premii la MTV Video Music Awards 2007, iar Rihanna a plecat acasa cu doua statuete, printre care si cea pentru Cel mai bun videoclip al anului, pentru piesa "Umbrella".


    Printre premiile castigate de Timberlake, s-a numarat si cel pentru Cel mai bun artist al anului. Acelasi premiu, dar pentru categoria feminina, a fost castigat de catre Fergie de la Black Eyed Peas.

    Cantareata R&B Rihanna a castigat premiul cel mare, pentru Cel mai bun videoclip al anului, dar si pentru single-ul anului ("Monster Single of the Year"), cu piesa "Umbrella".

    Timberlake si Beyonce au fost nominalizati, la cele mai multe categorii, sapte la numar, dar Beyonce a castigat un singur premiu, pentru colaborarea cu artista columbiana Shakira la piesa "Beautiful Liar".


    Britney, revine pe scena muzicala cu piesa"Gimme More", dar nu stiu daca ati vazut-o.... Era imbracata ca o stripteuza! Scarbos....


     

    No Comment Etichete:


    Taj Mahal Badalandabad paraseste Coolidge College, pentru Universitatea Camford din Anglia, unde incearca sa isi continue educatia, si ajuta un o studenta sa "scoata" tot ce se poate din cariera ei academica!
    Sincer, nu e asa reusit ca Van Wilder, dar merita sa razi putin de Taj! ;)) Vizionare placuta!

    >Download<


    DISCLAIMER

     

    No Comment Etichete: ,
    LeoLyrics este un program freeware, care iti permite sa vizualizezi versurile la 80% din melodiile de pe piata in tip real, indiferent de limba!
     

    No Comment Etichete:

    Dj Project - Doua anotimpuri

    Dj Project - Departe de noi

    Dj Project - Prima noapte

    Dj Project - Whetever u go

    Dj Project - Lacrimi de inger

    Dj Project - Tell me why

    Dj Project - In my heart




    DISCLAIMER

     

    No Comment Etichete:
    1. „Nu castig indeajuns”
    Cu totii ne spuneam asta! Daca mi-ar mari salariu cu 20 de lei, nu-i asa ca i-ai pune deoparte! Ei bine nu cred! :)) Gasesti tu o intrebuintare si pentru aia!

    2. „O sa pun ceva de-o parte mai tarziu”
    Un sfat, mai bine incepi de acum; mai tarziu iti va fi mai bine!

    3. „Merit si eu un pic de lux in viata”
    In nici un caz sa nu faceti economii daca asta va rpiveaza de micile buxurii ale vietii. Ca doar nu traim sa facem economii pe care sa nu le putem cheltui....ce dolarul meu! ;))

    4. „Se va ocupa altcineva de asta”
    Fati timp si ocupa-te de economiile tale, nu lasa pe altul!

    5. „Am bani pusi de-o parte pentru pensie”
    Oi fi avand tu, dar daca ai tot la fel de multe datorii......Macar la batranete sa traiesti ca un rege ...in puf.....si sa bei sampanie nu?!
     

    No Comment Etichete:
    >Atunci cand intarzie la intalnire:
    Si tu ai intarziat data trecuta si eu nu am zis nimic ( asa zice el/ea dar a facut criza).

    >Atunci cand uita de ziua ei/lui de nastere/nume sau ziua in care se implinesc ….luni/ani…de cand sunt impreuna:
    Dragul/Draga meu/mea stii doar ca am atatea pe cap.....Offf......Glumesc! ( si il/o strangi in brate).....Stii doar ca nu as fi putut uita doar ca am vrut sa vad cum reactionezi! El/ea tot bosumflat/a sta. Aiiiii...ce usor se supara unii! SAU Daca te tin nervii intinzi portofelul si spui....Sunt prost/a si nu ma pricep la cadouri; nu puteam sa zic ceva cu mana goala! Ajuta-ma sa iti fac un cadou frumos! (pui o fata haioasa) ;)) *chiar tine*


    >Atunci cand o/il inseala (iar ea/el afla) :

    Pur si simplu s-a intamplat, nu am planuit nimic.Eu tot te iubesc , a fost doar o scapare.

    >Atunci cand se imbata :
    Iarta-ma, stii doar cum e ......atmosfera, grupul, vorbaraia. Promit sa nu se mai intample(prea curand) ! :))

    >Atunci cand <> iti loveste iubita/ul: Tu mai adus in starea asta, doar stii ca nu imi place sa dau in tine.

    >Atunci cand face circ in public :
    Ce vrei draga, m-am simtit si eu bine cu prietenii...In ziua de azi cei care stiu sa se distreze sunt "matrasiti"! (ofteaza)


    >Atunci cand se imbraca "deplasat" la o intalnire:

    Doar nu trebuia sa ma imbrat la costum acum... SAU Am plecat in viteza de acasa ca nu ii mai suportam...Si hainele nu erau spalate...


    >Atunci cand vrea sa plece pe o perioada mai lunga/ departe :

    Oricum avem nevoie de o pauza. SAU Fac asta pentru noi sa ne fie mai bine. ORI Ne plictiseam altfel unul de celalat!

    >Atunci cand femeia/barbatul il/o prinde asupra faptului :
    (pentru barbati)Iubito, eram cu băieţii la o băută…si sa-a iscat „din senin” un scandal…si nu am putut sa stau de-o parte, doar erau prietenii mei….Ce, tipa aia….aaaa,nuuuu… nu s-a întâmplat nimic…s-a bagat pur si simplu in seama cu mine …eram beat si stii ca sunt prost cand sunt beat….si faceam misto….Cine, ei…mananca rahat…. vor sa-mi faca mie rau ,de aia comenteaza aiurea! Stai linistita ! Eu pe tine te iubesc...stii asta , nu? Da, stiu…am uitat…de fapt nu am uitat….dar am pierdut notiunea timpului !
    SAU Stai ,stai...sa-ti explic....nu e ceea ce pare .(am auzit fraza.....asta nu tine deloc)


    >Atunci cand spera cu disperare …sa fie iertat/a :

    Hmmm...Si eu care vroiam sa ma schimb pentru tine, sa las mandria laoparte, caci ....am realizat ca langa tine ma simt altfel, sunt o persoana mai buna mai fericita, si.....chiar aveam impresia ca noi doi avem o conexiune!
     

    No Comment Etichete:



    Dictionarul Femeilor - pentru Barbati

    Da = Nu
    Nu = Da
    Poate = Nu
    Imi pare rau = O sa-ti para rau
    Avem nevoie = Vreau
    Hotaraste tu = Decizia corecta e deja evidenta
    Fa cum crezi = O sa-ti para rau dupa aia
    Trebuie sa vorbim = Am nevoie sa ma lamentez
    Sigur, fa-o daca vrei = Nu vreau s-o faci
    Nu sunt suparata = Sigur ca sunt suparata,tampitule!
    Esti atat de masculin = Trebuie sa te mai razi
    In seara seara asta esti atat de dragut cu mine = E posibil sa te
    gandesti numai la sex?
    Stinge lumina = Am celulita
    Bucataria asta este asa de nepractica = Vreau o casa noua
    As dori alte perdele = si alt tapet, alta mobila,alte electrocasnice
    Am auzit un zgomot = Mi-am dat seama ca erai gata sa adormi
    Ma iubesti? = Trebuie sa-ti cer ceva
    Cat ma iubesti? = Am facut ceva ce n-o sa-ti placa
    Am fundul mare? = Spune-mi ca sunt splendida
    Trebuie sa inveti sa comunici = Trebuie sa fii de acord cu mine
    Nu-i nimic, pe bune = Doar ca esti un asemenea tampit


    Dictionarul Barbatilor - pentru Femei

    Mi-e foame = Mi-e foame
    Mi-e somn = Mi-e somn
    Sunt obosit = sunt obosit
    Faina rochie = Misto gagica
    Ce nu e bine? = Nu inteleg de ce faci asa mare tragedie
    Ce nu e bine? = Cu ce trauma psihologica insignifianta autoinventata te
    lupti?
    Da, imi place cum te-ai tuns = Imi placea mai mult inainte
    Da, imi place cum te-ai tuns = Cinzeci de mii si nu ai schimbat de fapt nimic


    (in timp ce fac cumparaturi)
    Imi place mai mult asta decat ala = Ia oricare din cac..urile astea de
    haine,numa' hai sa mergem acasa!
    Sa stam de vorba = Incerc sa iti creez o buna impresie asupra mea, in
    asa fel incat sa ma consideri o persoana profunda si poate astfel vei fi
    de acord sa faci sex cu mine

    Te casatoresti cu mine? = Vreau sa devina ilegal pentru tine sa te culci
    cu alti barbati
    Mergem la un film in oras? = Mi-ar place sa facem sex
    Te pot invita la cina in oras? = Mi-ar place sa facem sex
    Iti pot da cate un telefon din cand in cand? = Mi-ar place sa facem sex
    Imi poti acorda onoarea unui dans cu tine = Mi-ar place sa facem sex
    Pari incordata, iti fac un masaj? = Vreau sa te mangai = Mi-ar place sa
    facem sex
    Ce nu e bine? = Inteleg ca despre a face sex in noaptea asta nici nu se
    pune problema...
    Sunt suparat = Vrei sa facem sex?
    Te iubesc = Hai sa facem sex acum!
    Si eu te iubesc = Bine, am spus-o, da' acuma hai sa facem sex !
     

    No Comment Etichete:


     

    Oferit de Diseara.ro prin EnRo.ro si RoEn.ro

     

    No Comment Etichete:


    Alege una dintre categoriile de jocuri:











     

    Postări mai vechi Postări mai noi

    Search