No Comment Etichete: , ,
My precious, pretiosul meu este un liliputan de 9 " diagonala, care ridica multe. :) Vobesc despre un notebook asus eee pc 901. A fost dragoste la prima oferta. Dupa ce m-am documentat intens si am cautat cea mai buna oferta, am fost surprins sa aflu ca la ultra pro, acest dragut era la numai 1399 RON. Mai ieftin decat orice am gasit pe internet.

L-am testat! Tot ce se spun producatorii despre el , stie sa faca si inca multe altele. Am achizitionat versiunea de 20 gb ssd care vine echipata cu linux Xandros special facut pentru acest tip de notebook. Trebuie mentionat ca sisteml de operare este facut pentru utilizatorul care nu a luat contact niciodata cu linux si din acest motiv seama fff mult cu windows XP sau chiar vista. In materie de preucrare documente, exista ceva care inlocuiese office-ul. Totul a fost gandit ca pe acest netbook sa-ti faci treaba fara sa mai fie nevoie sa mai adaugi ceva.

Pentru cineva care stie linux, unele lucruri pot fi sacatoare. Un exemplu ar fi sistemul de protectie si backup care te ingradeste. Se poate oricand instala Mandriva 2009 care va satisface orice linux adictited. :)

E mic, rapid puternic, cu o baterie care tine 5 ore la o utilizare intensa si portabilitatea sa il face special. Asus eee pc 901 a devenit amanta mea care ma va ajuta sa scriu mai des pe blog. Ce super tru :))

Si inca ceva, exista o comunitate de eee useri. Gasesti solutie la majoritatea problemelor.
 

1 comentarii Etichete: , ,
Stiti cu totii ca initial PSD a iesit cu porcentul cel mai mare. Uimitor ,peste noapte, PD-L a mai incasat cateva puncte.

Va rog sa tineti seama ca americanii ( c|_|rvele pamantului) vad aceasta "schimbare" de ultima ora ca fiind benedica si ca PSD ar fi mai bine sa nu reprezinte o forta in Parlament. Restul europei vedeau psd-ul ca si invingator in aceste uninominale si ...etc! Nu este dubios ca doar americanii "stiau"?!

Este un asasinat economic si politic - indeletnicirea lor preferata.

Plus ca azi e ziua nationala si nu va protesta nimeni in zi de sarbatoare. Va rog atrageti asupra acestor lucruri si altor persoane. Sa nu lasam pe altii, pe o mana de bancheri internationali, care se afla in spatele acestor lucruri sa ne conduca tara.

Desteapta-te ROMANE!

PS: nu sustin nici un partid, dupa parerea mea ar fi mai bine fara ei, dar dintre mai multe rele , de ce la noi sa iasa cel mai mare. Nu va scoate din sarite?!
 

No Comment Etichete: , , , ,
Cunoastem cu totii vorba aceea: Viata bate filmul! De curand am descoperit un fil interesant, un documentar Zeitgeist, cu subtitrare in limba romana. Mi se pare ca este un fel de varza americana, la care daca esti atent, dai "condimentele" laoparte si cercetezi un pic ajungi la o concluzie groaznica.

Filmul are doua parti, fiecare de aproximativ 2 ore. Le-am vazut si nu regret. A fost timp folosit cum trebuie.

In prima parte exista o eroare. Horus nu a fost ratignit, nici ingropat, iar maicasa cu siguranta nu era virgina. :P O sa vedeti voi. Este atacata un pic religia, de fapt catolicismul.

Zeitgeist : The movie


Zeistgeist Addendum



Zeitgeist, produs de Peter Joseph, a fost creat ca o exprimare filmica nonprofit pentru a inspira pe oameni sa priveasca lumea dintr-o perspectiva mai critica si pentru a intelege ca deseori aparentele inseala. Speranta mea este ca oamenii nu vor lua ce este spus in acest film ca fiind adevarul, ci il vor afla singuri( nu cadeti in aceeasi capcana a americanii, inghit ca fraierii fara sa digere. INTREABA-TE pe tine insuti, cerceteaza), pentru ca adevarul nu este spus, este realizat. -- Raspanditi acest documentar in toate colturile tarii! Oamenii trebuie neaparat sa intre in contact cu aceste informatii.

Marea problema a zilelor noastre este globalizarea. Aceasta se realizeaza lent, abrogandu-ne din drepturi. Si toate astea .... "ei" ne pacalesc sa ne-o facem cu mana noastra. Priviti filmul judecati si spuneti-mi daca nu este asa.



PS: Sunt curios de un lucru. Acum ca ai vazut asta, vei reactiona tipic romaneste si vei spune: "Vai ce grav, nu se poate!" . Fac apel la toti tinerii(noi putem schimba societatea; DA! chiar putem) si cei care au puterea in mana. Nu lasati sa ni se pana lesa de gat. Incercati de dragul copiilor vostri macar sa faceti ce e mai bine pentru NOI, romanii.



 

No Comment Etichete: ,
Mi-am pierdut vremea aiurea azi, chipurile. Se spune ca sunt clasa a 12-cea si n-ar trebui sa mai am viata, doar pixul si caietul in mana. Eii uite ca refuz sa accept asa ceva refuz.

M-am indeletnicit si am instalat linux ubuntu (care are interfata de windows, asa ca pentru noobi), am cautat si am citit o gramada(sfat:cauta pe youtube.com) si apoi cand am aflat ca nu mai am pregatire in ziua repectiva am alocat 3 ore realizarii unui site, un concept cu care speram sa sensibilizam publicum si sa facem o schimbare in atitudinea romanului.

Am inceput de la mine si vreau sa ajungi sa realizezi si tu , ca poti fi un om mai bun! "Braila9Nepasa.co.cc
 

1 comentarii Etichete:
Dupa ce am strabatut Bucurestiul in lung si in lat, pe timpul zilei si pe timpul noptii, dupa ce am zarit atatea bucurestence ... si mai asa si mai ahhhsa ... am ajuns la o concluzie: Bucurestencele au cele mai simpatice posterioare din Romania. :)) Va garantez ca nici in Iasi, nici Sibiu, nici Bacau , nici pe unde am mai calatorit( cam toata tara) nu gasesti o densitate atat de mare de funduri "misto". =)) Dar retineti ca am zis funduri, nu femei. Din pacate, multe doamne au un aspect consumat si o fata de bunica.

Nu sunteti de acord?

 

No Comment Etichete: , , ,
Vineri, 31 octombrie am revenit de la Bucuresti, stupoare - nu aveam net. :| Obosit de pe drum, nu am reusit sa ma enervez si m-am culcat.
Am dormit 12 ore , ore in care am visat ca stateam la un hotel de 3 stele numit Confort( chiar dragutz) si in fiecare zi mergeam la studio sa ne pozam si erma tratati aproape ca o vedeta. :))
Cam asa s-a intamplat.
-> Cazare : hotel Confort 3 stele , calificativ bun
-> mancare: foarte buna, tip : "katering"
-> distractie: din belsug
-> munca: photo- shooting, actorie : intrarea in pielea unei vedete ROCK 80's
-> profesionalism : aici se primeste calificativul EXCELENT
-> nopti nedormite: AWESOMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Ce sa fac si eu, am aflat cam cum e sa fii vedeta si .... nu-mi place. E adevarat ca e distractiv, ca are un farmec aparte, dar este extrem de obositor. Inainte spuneam ca vedetele au o viata usoara, acum... spun acelasi lucru, ca la noi sunt aproape numai pseudo-vedete. Dar oricum, nu va doresc multa faima ca e periculoasa si evitati sedintele de photoshooting. :)) Dau febra musculara.
Ce mai tin sa mentionez : hainele erau ale unor case de moda renumite sau de la firme exclusiviste( sper ca intelegeti editii limitate). Cu ce eram imbracat...hmm... cam 17-22 milioane de lei vechi.
Am vizitat heavy ... dar heavy ... mall Unirea si Baneasa - rezultat DEZAMAGIRE; sunt niste panarame, chiciuri nereusite. Tot Iulius Mall din Iasi este cel mai reusit.

Ahh.. sa nu uit, am fost in lcub Maxx la balul facultatii de transporturi. A fost distractiv, un pic ciudat( m-am convins ca bucurestenii sunt ciudatei, un pic aierieni si nu te privesc un ochi - ceea ce mi se pare aiurea; ce au de ascuns?!) .

Concluzie: distractie neneaca, mancare buna, oboseala pe masura si o experienta noua si interesanta. Uita-ti si o poza.

Nu e realizata cu aparatul profesionist, dar va ofera o vedere de asamblu pana veti vedea pozele care trebuie. :))
 

No Comment Etichete: , ,
Stiu ca nu-mi sta in fire sa promovez esecuri muzicale ca menelele, dar asta are ceva comic! "Erau sisy imbracate ... "
 

No Comment Etichete: ,
Hmm... E ceva mai deosebit si mai greu decat ma asteptam. Adica e chiar munca serioasa la mijloc si mai sunt si deciziile alea importante de luat: ce facultate, ce pregatiri, cu cine , cat, in ce zi, teme, haine, mancare si cafea. Mda. Se ingroasa gluma, dar oricum sunt fericit ca facem cafea la filtru pe care l-am cumparat pentru clasa noastra. Macar sa fim treji nu?! :)

Sanatate sa fie (sunt cam racit de 2 saptamani), ca belele curg garla. :)) Lupii maaaa!

 

No Comment Etichete: , ,
Data: 10 septembrie - ziua fatidica
Anul: 2008
Activitate: sinucidere stiintifica

Glumesc! Despre ce e vorba mai exact?! Sigur ati auzit de deja celebrul accelerator de materie in valoare de 4 miliarde de lire sterline, cu o circumferita de 27 de kilometri si la care se tot lucreaza inca din 1994. Nu pretul si nici durata de constructie nu il fac special, ci faptul ca este cel ami puternic accelerator si care poate functiona un timp mai mare decat oricare existent.

Va permite recreerea conditiile imediate dupa BIG BANG. Practiv va reproduce o stea. Da exact, o stea. Suna a SF dar este adevarat. Multi spun ca aceasta nu va fi periculoasa si ca existenta acesteia va fi extrem de scurta. Dar mai ramane o chestie ... acea mica sansa de 1 la 10 miliarde ca acea stea care moare sa se transforme in gaura neagra. Matematicienii incearca sa ne linisteasca spunand ca nu se vor crea decat gauri negre minuscule care se vor dezintegra intr-o milionime de secunda.

Oare asta va linisteste?!

Pe mine ma pune pe ganduri.

Mai multe pe discovery.

 

No Comment Etichete: , ,
As avea nevoie de cineva care sa ma ajute cu site-ul "Aici"! In special la forum si la sharing este nevoie de ajutor. Am nevoie de cineva care sa se tina de treaba si sa le aibe ceva idei cum sa organizezi un forum.
Ar mai fi nevoie de un gamer care sa se ocupe de sectiunea dedicata lui. ;))

Ce ziceti?! Se ofera cineva?!
 

2 comentarii Etichete: , ,
Azi noapte.... s-a intamplat ceva neobisnuit si de-a lungul noptii am apucat sa ma gandesc la multe. Cu o oarecare tristete realizam ca sufletul este un amalgam de sentimente,energii si patanii, un fel de pahar al vietii unde tot ce ni se intampla se "aduna". Acest pahar minunat contine esenta noastra, ceea ce ne defineste, contine tot ce este mai bun si frumos, sub forma unei ape cristaline, motorul vietii, dar este si contaminat cu rele sau suparari asemenea unui ulei unsuros care inlesneste "alunecarea" spre prapastia intunecata numita depresie.

Este ciudat cum cele rele, cele care ar trebui date uitarii, le eclipseaza pe cele bune. De ce?! DE CE?! Oare asta i-a facut pe Iisus sau pe Budha sau Mohamed atat de speciali - faptul ca ei puneau intotdeauna lumina deasupra intunericului?! Sa fie oare asta soarta omului obisnuit?! Lumina neagra sa reduca ce este mai frumos la tacere si te impiedice .... a te bucura?!

Nu poti privi ce se intampla intr-un acvariu cu pereti opaci, daca suprafata este acoperita de ulei ... substanta nesuferita ce acolo ramane uniform intinsa la suprafata. Daca ai noroc apuci pentru o clipita, in timpul unei furtuni colosale, sa intrezaresti ... un adevar.

Asa te intreb, cum oare te poti privi pe tine insuti cand privirea iti este intzetzosata sau cum poti afla ce se intampla acolo .... si mai important cum iti poti raspunde la intrebare: "Cine sunt?!". Oricine, oricat de ignorant, si-a pus aceasta intrebare macar o data in viata. Tu ti-ai pus-o?! Ai gasit raspunsul?! Esti multumit de el?! Nu cred. Gandeste-te o secunda.... de cate ori ai fost surprins de felul cum te-ai purtat, cata lume spune despre tine ca esti asa si pe dincolo si suparat le spui ca nu au dreptate si totusi ...si totusi ai dubii.
Te recunosti nuh?! Acum realizezi ironia: le spui altora ca nu te cunosc si cand colo nici macar tu nu te cunosti.

De ce este asa important sa ne cunoastem?! Un mare intelept a spus: "Trebuie sa stii ce ai, ca sa poti realiza de ce mai ai nevoie! " . Fiecare om are in viata un idol, model la care tinde si viseaza sa detina anumite calitati de soi nobil. Acum revenind la "cine sunt?"...daca nu reusesti sa raspunzi la aceasta intrebare nici nu vei reusit sa devii un om mai bun. Nori grei vor sta pe cerul tau si te vor impiedica sa-ti vezi steaua calauzitoare.

Ma gandeam ...ce pot face sa dispara norii sau uleiul care ma impiedicat sa vad ce sa intampla in "paharul vietii", mele?! Ahh..si ce solutie simpla este... versi uleiul si speri la mai bine. Vei varsa si ceva apa, dar apa pura ramane in pahar si te va ajuta sa mergi mai departe, sa tii capul sus si sa privesti in departare spre ceva mai bun, un loc calduros si cu un pic mai multa fericire.

Ce spun eu de fapt aici, este sa renunti la prejudecati, sa fii sincer cu tine si sa te accepti asa cum esti. Abia atunci vei stii cine esti cu adevarat. Cine vrei sa fii .....asta trebuie sa-ti fie cunoscut. Am ajuns la concluzia ca lucrurile vor fi mult mai simple si abia atunci vei putea schimba ceva.
Stiti vorba aceea : "Crede in tine! " - urata vorba, specifica egoistilor. Anuleaza din start tot ce am spus mai sus. Am cercetat si de fapt acesta vorba vine de la un indemn viking "Ai incredere in tine si Valhala! ". E o mare diferenta. Retineti! Ai incredere in tine, fi sincer, crede ca exista ceva mai bun si cauta, si sa nu uitam caramida de baza a tuturor religiilor-> iubire si recunostiinta<-!!
Publicare postare
!
 

No Comment Etichete: ,
Dracu isi cauta o sotie cuminte, frumoasa, desteapta, devreme acasa, etc etc, femeia perfecta, si o cauta, si o cauta... si nimic. Se gandeste sa apeleze la Dumnezeu: Doamne ajuta-ma si pe mine s-o gasesc ca de ani de zile o caut. Dumnezeu: "du-te si pune in cea mai populata zona de pe pamant o oglinda, cea care nu se va uita in ea pe aia sa o iei de nevasta" zis si facut. Pune dracu oglinda si in sfarsit se insoara. 1. MORALA: baieti, nu mai cautati femei perfecte ca una a fost si a luat-o dracu. 2. MORALA: fetelor nu va mai dati perfecte, ca va ia dracu. 3.MORALA articol care merita dat mai departe.

 

No Comment Etichete: , , , , , , ,
In colaborare cu un amic am realizat o retea de site-uri care sa ne permita muuuulte: blog, radio, sharing ,tracker , forum. Cu alte cuvinte mai tot ce se poate si este necesar! Suntem inca la inceput dar blogul, cel putin promite multe.

"Aici" este un blog pamflet, unde ironizam "strutzii", frezatzii, cei care se indreapta cu placa sau cum mai vreti voi sa le spuneti. Este ceva unic pe www. , cel putin pana ne copie cineva! :))

PS: suntem inca la inceput.... poate ne ajutati sa facem un banner sau ceva reprezentativ pentru site, gen watermark!
 

No Comment Etichete: ,
Este absolut genial omul asta, dar si victimele sunt atat de ..... naive. Am ras pe burta.

Puteti asculta farsa la "Aici" .
Sau..... puteti pur si simplu sa dati scrool pana in josul pagini unde veti vedea My files! :)

Sa-mi spuneti si mie daca v-ati duce la o asemenea viitoare doctorita sa ve trateze. =))
 

2 comentarii Etichete:
Eveniment astronomic unic intr-o viata de om. Incepand cu luna August, noaptea, planeta Marte va fi cel mai luminos punct pe cer. Chiar si cu ochiul liber, Marte se va vedea cat o luna plina in aceasta perioada. Pe 27 August, planeta Marte se va afla la 34.65milioane de mile de Pamant si va fi ziua in care Marte se va vedea cel mai bine. In noaptea de 27 August, la ora 00:30 urmariti cerul. Pe cer se va vedea ca si cum Terra are doua luni. Urmatoarea data cand planeta Marte va trece atat de aproape de Terra va fi in anul 2287. Spune si altora, merita! Toti cei care sunt acum in viata nu vor mai avea ocazia sa vada acest lucru inca o data"....

Chiar insist asupra acestui lucru, fiind ceva fff special. Notabil! Pregatiti camerele de fotografiat, preferabil pe film.


>:) Vreau opinii, dupa aceea. :)
 

No Comment Etichete: ,
Se stie ca una dintre destinatiile preferate ale germanilor este Turcia. Oamenii se duc acolo pentru ca turcii sunt oameni respectuosi, ofera conditii extraordinare si preturile sunt acceptabile. Cu alte cuvinte un mic paradis, de vacanta.

Din pacate pentru nemti, acest paradis semi-exotic, este invadat de rusi care nu au o reputatie tocmai buna si , incapatanati cum sunt, continua sa o mentina. Vodka este in permanenta pe buzele slavilor, iar ei nu pierd ocazia de a scoate un ban de pe urma lu' Natasha sau sa fie grosolani.

Germanii s-au plans ca in oricare statiune nu pot scapa de rusi. Curios este faptul ca s-au ajuns la conflicte de strada si batai.

Bild, o important publicatie germana, afirma ca cei mai enervanţi turişti ruşi pot fi clasaţi in două categorii: 1. Păr pe tot corpul, burtă mare, costum de baie minuscul şi soţie grasă. 2. Musculos, chel, cu bustul gol şi zeci de bijuterii. Soţie cu chiloţi tanga şi tocuri inalte. Sâni falşi, păr blond vopsit.



More at obiectiv.ro
 

No Comment Etichete: ,
Aseara am fost pe faleza Brailei sa fac o baie de multime. Dragut! Cu ocazia sarbatorii Sfintei Maria, marina fluviala din oras , ca si tot orasul de altfel este "in sarbatori"- concerte, festivitati, delifarea fanfarei si a navelor etc.
Anul acesta a fost mai rau decat in anii trecuti. De ce?! Organizare proasta?! Nope, din contra totul organizat ca la carte,muzica buna, festivitati impresionante, pana politai pe strazi sa dirijeze traficul. Ce m-a deranjat?! Caldura infernala care pur si simplu te izbea in barbie, urcand cu repeziciune din asfalt. De parca asta nu a fost de ajuns ...... au fost si cetateni prezenti la sarbatoare , dar prezenti nu gluma... unii spun ca in numar record. Cred si eu, la cati domni respectabili de 50+ alaturi de nepotei erau .... si sa nu uitam tineretul care a iesit in numar mare ca doar s-au anuntat artificii. ( n-am reusit sa vad asa ceva)

Oricum, am iesit cu dragii mei prieteni si dupa ce am vazut "balamucul" care era in apropierea zonei de interes am hotarat sa o pornim perpedes spre centru ca "poate"(gandeam noi ca nu vom gasi locuri) gasim un loc cu mese si bauturi cu reci cu gheata sa ne luptam cu caldura. Hoopa... "cool chocolate" aproape gol.( prima cafenea care ne-a iesit in cale) Si culmea, localul e destul de fancy pentru a fi pustiu. Atunci am realizat ce puternic este efectul de turma, daca pana si aia plini de figuri si fitze erau pe faleza. M-am simtit ... nu stiu cum ...dar moralul meu s-a imbunatit! :))

Putin mai bucuros, dar deranjat de o sete teribila si un gat uscat si fiierbinte , am cerutun frape . Pentru cei care nu stiu ce inseamna frape- nu va insult inteligenta- frape= bautura care contine o ruda a cafelei, lapte si GHEATA! Mi se aduce frape-ul dar fara un element important. Care credeti?! Corect, ce era esential pe asemena vreme: GHEATA. In plus, ma mai si minte chelnerita ca a pus gheata.

Am fost tare dezamagit .... si ma gandeam sa le cer sa scada din pret- doar scria in meniu ca re gheata. :)) As fi facut bine?!
 

No Comment Etichete: ,
- vezi ca la 7:30 sa fii in fata la mine mergem pe jos in oras.
- cat e ceasul acum?!
- pai cam 7
- oohh..dar nu cred ca am timp sa fac dush si sa ma imbrac si etc in juma de ora. Cred ca voi intarzia un pic.
- Haide mei .... in juma te ora mananc, fac dush, ma imbrac, ma frezez si mai fac si ce vrei tu.....
raspuns sec: ai mai putea face doar laba.


Acum eu: trebuie sa fie una strict iepureasca ! :))=)) Ce porc sunt. :P

 

No Comment Etichete: , ,
Tinand cont ca noi suntem o piata de desfacere atat de buna, se pare ca pe data de 22 august anul curent Iphone 3g va ajunge in Romania.(vezi site-ul oficial Orange.) Nu se vinde decat in 6 magazine in toata tara. Se preconizeaza ca va avea un pret de 400-500 euro si ca va veni decodat. Doritorii pot comanda de pe acum telefonul ca pe data de 22 sa il si aiba in mana.

Ce nu spune nimeni este faptul ca desi este bun si vine ca pentru romani .....decodat ... nu va avea garantie. Gasesc aiurea ideea de a da 500 de euro pentru o ustentsila high-tech si aceasta sa nu prezinte garantie. Daca se strica softul?! Dau 150 de euro sa-l schimbe in Germania?! In caz ca nu stiati, softul nu se poate schimba in Romania.

Nu vi se par toate astea aiurea?!
 

No Comment Etichete: ,
Asculta ce ascult si eu! :)






01.David feat. Dony - Sexy Thing (Extended Mix).shocker.mp32.88 MB
02.Kat Deluna feat. Busta Rhymes - Run the show.shocker.mp33.29 MB
03.Emil Lassaria - Balada.shocker.mp38.16 MB
04.Jordin Sparks - Tattoo.shocker.mp33.56 MB
05.Madonna feat. Justin Timberlake - 4 minutes.shocker.mp35.34 MB
06.Ian Carey Feat. Michelle Shellers - Keep On Rising (Radio Mix).shocker.mp38.45 MB
07.Fragma - Tocas miracle.shocker.mp35.25 MB
08.Flo Rida ft. T-Pain - Low.shocker.mp33.56 MB
09.Paul Van Dyck & Rea Garvey - Let Go.shocker.mp33.99 MB
10.Jay Sean - Ride It.shocker.mp37.25 MB
11.Chris Brown - With You.shocker.mp35.14 MB
12.Britney Spears - Break The Ice.shocker.mp35.27 MB
13.Leona Lewis - Better In Time.shocker.mp35.70 MB
14.Yves Larock - By your side.shocker.mp33.18 MB
15.Santana Feat. Jennifer Lopez & Baby Bash - This Boy's Fire.shocker.mp35.67 MB
16.Enrique Iglesias feat. Lil Wayne - Push.shocker.mp33.57 MB
17.Usher - Love In This Club.shocker.mp36.13 MB
18.M. Pokora ft. Timbaland & Sebastian - Dangerous.shocker.mp36.05 MB
19.Kardinal Offishal Feat Akon - Dangerous.shocker.mp35.81 MB
20.Killa Feat. Yung Joc - Cherish.shocker.mp35.16 MB
21.Activ & Dj Optik - Be free [Original Mix].shocker.mp33.15 MB
22.Lexter - Freedom to love [Original MiX].shocker.mp39.32 MB
23.Eddy Wata - I Love My People.shocker.mp37.74 MB
25.Activ - Under my skin.shocker.mp34.90 MB
26.Shaggy Feat. Akon - What-s Love.shocker.mp32.84 MB
27.Wassabi feat. Sonny Flame - Lonely girl.shocker.mp33.95 MB
28.Refflex - Fara ea.shocker.mp33.78 MB
29.Che'Nelle - Hurry Up.shocker.mp34.29 MB
30.Jesse McCartney - Leavin.shocker.mp35.44 MB
30.Sean Kingston Feat. Paula Deanda - There's Nothing.shocker.mp32.72 MB
31.Dj Project Feat. Giulia - Prima Nopate.shocker.mp33.54 MB
32.Morandi feat. Helene - Save Me (Radio Edit).shocker.mp34.24 MB
33.Alex C Feat. Yass - The Sweetest Ass In The World.shocker.mp34.11 MB
34.Madonna - Give It 2 Me.shocker.mp36.54 MB
35.Tom Boxer feat. Fly Project - Brasil.shocker.mp33.40 MB
36.Dj. Andi Feat Stella - Fire.shocker.mp32.76 MB
37.Smiley - Preocupat cu gura ta.shocker.mp34.45 MB
38.Dj. Sava & Connect-R - Sunshine.shocker.mp35.71 MB
39.R.I.O. - Shine On (Original Mix).shocker.mp38.09 MB
40.Crazy Loop - Johanna (Shut Up!).shocker.mp33.35 MB


Ascultati cu placere! Pentru a downlada va trebuie utorrent! :)


DISCLAIMER


 

1 comentarii Etichete: , ,
Cei de la Starbucks au anuntat oficial ca vor inchide 600 de magazine, ceea ce inseamna ca in jur de 1000 de oameni vor ramane fara slujba. Trist, dar mai trist este ca ideea unei crize economice pare din ce ince mai reala si poate aparea oricand. Noi sa fim sanatosi ca ....... slabim! :))

Acum un clip dragutz!


 

No Comment Etichete: ,
Uimitor, dar Adbrite, care parea o firma serioasa, pare la a doua privire condusa de ROMANI! Cum adik?! Pai cand strnagi si tu banii aia cativa, hooopa, o eroare , nu mai stiu ce texte pompoase si ramai fara aia 10 dolari care i-ai strans. Stiu - Aiuuuureaaaa! Dar nu ai ce face. Pana acum singura chestie serioasa este google cu Adsensul lor.

Am renuntat sa mai incerc o monetizare a blogului, ca ehhh... nu se merita, n-ai cu cine, niste tzarani. Pana la urma toata treaba asta o fac din placere si sa impartasesc experienta mea cu voi.

Multumesc cititorilor mei fideli si nu credeti tot ce cititi pe siteurile cu "MAKE MONEY FAST" caci e o mare vrajeala.


 

No Comment Etichete: ,
Banuiesc ca ati mai vazut acest tutorial,el este doar copiat.L-am scris pentru cei care nu-l stiu!!
Incepem cu descarcarea utilitarelor necesare pentru a va crea radio-ul

Pentru a va crea propriul post de radio, trebuei mai intai sa descarcati de pe internet cateva utilitare:

NullSoft Winamp
NullSoft WinAmp reprezinta unealta de baza cu ajutorul careia veti emite pe internet sau cu care va veti conecta la un alt server deja existent. Pentru a il descarca de pe internet dati click pe link-ul de mai jos:
http://www.winamp.com/player/free.php

2) SHOUTcast server
Acest program va permite sa va lansati pe internet propria statie de radio. Urmariti acest link pentru a descarca acest program:
http://www.shoutcast.com/download/files.phtml


SHOUTcast plug-in
Un plug-in de WinAmp cu ajutorul caruia va veti putea configure serverul de internet din interiorul programului. Acesta este accesibil pentru descarcare la:
http://www.snapfiles.com/get/dspwinamp.html

B. Configurarea utilitarelor pentru a putea emite

Inainte de a putea emite, exista cateva setari pe care va trebui sa le faceti.

Intrati in folder-ul in care ati instalat SHOUTcast server si deschideti aplicatia sc_serv.exe.
Pe ecran va aparea o fereastra in genul celei de mai jos:

Din optiunile existente in toolbar-ul de sus alegeti Edit Config

Acum se va deschide un fisier text asemanator celui prezent in imaginea de mai jos:

In aceasta fereastra trebuie sa cautati o linie cu textul Password= .Cand ati gasit aceasta linie schimbati ceea ce scrie dupa semnul egal cu parola dorita pentru serverul dumneavoastra. Spre exemplu daca parola pentru server as vrea sa fie CUCC as scrie: CUCC
Salvati schimbarile facute in acest fisier si inchideti-l.

Acum sunteti din nou in fereastra sc_serv.exe. Sunteti anuntat ca trebuie sa restartati aplicatia pentru ca schimbarile sa ia efect. Selectati OK din casuta de dialog si din fereastra sc_serv.exe alegeti Kill Server.






Deschideti din nou aplicatia sc_serv.exe si lasati-o sa ruleze.



Acum este timpul sa setam WinAmp-ul pentru a putea emite.
Deschideti WinAmp si apsati Ctrl + P pentru a deschide fereastra Preferences.
Selectati din optiunile existente DSP/Effects
In lista din dreapta selectati Nullsoft SHOUTcast Source DSP dupa care apasati butonul Configure active plug-in.
In fereastra aparuta selectatia optiunea Encoder si faceti urmatoarele setari:
1. In lista de encodere alegaeti Encoder 2
2. La encoder type alegeti MP3 Encoder
3. La encoder settings , in functie de conexiunea detinuta veti allege:
a. Pt dial-up (minim 56 kbps) – 32 kbps 22050 khz, Stereo
b. Pt cablu Tv (intre 64K – 256K) – 64kbps 44100 khz, Stereo
c. Conexiune cu viteza mai mare de 256 K – 128 kbps 44100 khz, Stereo

Acum dati click pe optiunea Output si alegeti din lista disponibila Output 2.
Dati click pe butonul Connection si la campul Password scrieti parola pe care ati scris-o si in fisierul text deschis mai devreme (ex: “Test”);
La Optiunea Encoder alegeti 2.
Acum dati click pe butonul Yellowpages.
Bifati optiunea Make this server public.
In campul Description scrieti numele radio-ului dumneavoastra.
Bifati optiunea Enable Title UpDates.

APSATI BUTONUL CONNECT

Din acest moment emiteti pe internet. Pentru ca altii sa se conecteze la statia dumneavoastra:

Trebuie sa va stiti ip-ul. De ex: daca ip-ul dumneavoastra este 123.123.123.123 atunci ei trebuie sa deschida WinAmp si sa apese CTRL + L iar in casuta ce se deschide vor scrie http://85.186.165.141:8000 .
Forma generala este: http://ip-ul serverului:8000
HAVE FUN!!


Daca vrei sa spui ceva la microfon, nu trebuie decat sa selectezi de la INPUT , soundcard! :)

Mai multe detalii pe forum!

 

1 comentarii Etichete: , ,


Uite ca avem si radio! :) Aici vom asculta house, dance, trance, pop, rock, r&b, orice sunt bine si ne relaxeaza. Poate invatzam sa fim si dj! >:)

ASCULTA!
 

No Comment Etichete: ,
Un server de CS care promite sa fie ceva special : 85.186.165.141:27015 ! :) Se dau admine! Depinde de voi cat timp va rula serverul counter-strike!

Excludem codatii si ramanem doar prietenii buni!

Spor la Counter Strike 1.6!

 

No Comment Etichete:
Am fost la mare, calatoria asta, fara "materia" protectoare, doar pe pielea mea, cu ochii si urechile larg deschise m-au facut sa constientizez multe lucruri. Se poate spune ca a fost un fel de pelerina de redescoperire. Cand am fost la mare, am ajuns sa am marea revelatie de a afla mai exact ce vreau de la viata.

Intr-un mod comic- dramatic dar in principal ironic, se pare ca nu conteaza drumul pe care ti-l alegi pentru a ajunge undeva, ci doar faptul ca trebuie sa stii unde vrei sa ajungi si cam ce trebuie sa faci pentru a reusi. Un lucru esential, " NU-mi pasa! " - aceasta vorba este extrem de importanta. Traim intr-o lume plina de gunoi si ... restul stiti si voi, care pur si simplu nu merita sa-ti strici dispozitia. Daca faci asta, iti va fi greu sa fi fericit, iar daca nu esti fericit, probabil prea placut nu vei fi, plus ca sanatatea ta va avea de suferit. Tin sa multumesc sexului feminin, care m-a invatat aceasta lectie. Cand ajungi sa le intelegi, sa stii cam cum gandesc si sa vezi dincolo de gesturile teatrale, iti dai seama ca pur si simplu nu le pasa. One second! Le pasa de propria persoana, apoi de ele ca fete(aici se include iar propria persoana) si ... nu mai continui.

Am incercat sa o zic intr-o modalitate dragutza dar nu se poate. Barbati, va rog sa fiti atenti la ce spun acum, citind urmatoarele, poate veti deschide ochii si veti realiza unele lucruri, care vi se pareau fara importanta. Mai intai de toate trebuie sa acceptati faptul ca femeile sunt mai abile decat barbatii sinu fac nimic fara a se astepte la ceva. Al doilea lucru foarte important, femeile colaboreaza mai bine si vorba aceea, doua creiere sunt mai bune decat unu. Al treilea lucru, orice om cauta calea cea mai usoara de a face lucrurile. Ultimul, dar nu cel din urma : "Este in regula sa fii barbat! ".

Ce legatura au toate astea?! Este simplu. In ziua de azi barbatii sunt exploatati si folositi. Stop! Sigur deja spui ca nu e asa. Lasa-ti orgoliu laoparte macar pentru putin. De cate ori ti s-a intamplat sa iesiti cu grupul sa mergeti undeva, dar pe drum, la ideea unei fete va duce-ti in alta parte?! Dar de cate ori se intampla ca atunci cand o fata are de ales intre ce spune un baiat sau ce spune o fata, se alege ce spune sexul frumos, desi toate argumentele indicau ca cea mai buna era cealalta?! Sau de ce atunci cand le contrazici schimba subiectul cu ceva care te atinge acolo unde te doare?! De cate ori te-a rugat o fata sa faci ceva pentru ea?! Dar de cate ori te-a refuzat cand ai cerut un mic ajutor?!

Ideea este ca ne invadeaza viata si este doar vina noastra. Uite o intrebare cafre sigur iti va da de gandit: De cate ori cand iesi in oras nu apare cate o fata care se auto-invita, desi voi ieseati ca BAIETII?! Repet, e in regula sa fii barbat si sa faci ceea ce e normal si iti place. De ce isi permit ele sa faca asemenea lucruri "neobisnuite" si de ce noua nu ne prea este permis nimica?! Sa fie oare din cauza ca ne pasa, ca vrem sa fim gentlemeni adevarati.... poate din cauza ca lor nu le pasa de tine pentru ca orice ar face, gasesc o modalitate de a scapa de"pedeapsa" si de a te imbuna?!

Femeia este inteligenta, orgolioasa, lucreaza in echipa, nu ii pasa de nimic aproape, ii opinia ei barbatul este un animal salbatic(care raneste) si trebuie imblanzit si folosit. Pur si simplu stie ce sa-ti zica si se foloseste de slabiciunea barbateasca pentru a te folosi.
Nu toate sunt la fel. Mai sunt si acele femei care au realizat ca lumea care si-au construit-o in cel mai mic detaliu, cu printzul fermecat, distractie si umor fara margini nu exista si mai realizeaza ca prezenta masculina in viata ei este doar temporara si ciclica( sub forma unor aventuri) , renunta la obiceiurile "nebune" si relizeaza ca pentru a primi ceva adevarat si sincer trebuie sa daruiasca la randul ei. Si mai vede ca pentru a te simti bine alaturi de acela, e nevoie de te implici. Nu inteleg de unde ideea femeilor ca barbatii ar trebui sa fie servitori si bufoni comici care sa scoata replici impresionante si hazlii, fara numar. Lucruri astea se fac impreuna .....

Oricum , adoptand tehnica simpla : nu-mi pasa imi este mult mai bine. Pana atunci nu mai ofer nimc gratis: nici prietenie, nici iubirem nici ajutor ABSOLUT NIMIC. :)

Atentie si ....... nu fiti porci, adr nici prosti. Nu va lasati folositi.
 

1 comentarii Etichete: ,
Dupa ceva cautari am gasit sa pun pe blog si Albumul "Now Dance 2008"! Este aparut din iarna si este extrem de reusit!

Cuprinde urmatoarele melodii:

Disc 1

1. Robyn with Kleerup - With Every Heartbeat
2. David Guetta feat. Chris Willis & Joachim Garraud - Love Is Gone (Fred Riester & Joachim Garraud Edit)
3 . Calvin Harris - The Girls
4. Mason vs Princess Superstar - Perfect (Exceeder)
5. Armand Van Helden - NYC Beat
6 .Axwell feat. Max'C - I Found U
7. Freemasons feat. Bailey Tzuke - Uninvited (Club Mix)
8. Seamus Haji feat. KayJay - Last Night A DJ Saved My Life
9. Groove Armada - Song 4 Mutya (Out Of Control)
10. MIKA - Grace Kelly (Bimbo Jones Edit)
11 . Booty Luv - Shine
12. Lucy Pearl - Don't Mess With My Man (Soul Seekerz Radio Edit)
13. Hi_Tack - Let's Dance
14. Uniting Nations - Do it Yourself (Fonzerelli Commercial Club Mix)
15. T-empo feat. Juliet Roberts - Saturday Night Sunday Morning 2007
16. Sunfreakz feat. Andrea Britton - Counting Down The Days (Axwell Radio Edit)
17. Alibi vs Rockerfeller - Sexual Healing
18. The Shapeshifters - New Day
19. Charlean Dance - Mr DJ (Moto Blanco Radio Edit)
20. Unklejam - Stereo (Mark Moore & Kinky Rolan Remix)
21. Carl Kennedy vs MYNC Project feat. Roachford - Ride The Storm (Carl Kennedy Radio Edit)
22. Mutya Buena - Real Girl (Full Phatt Remix)

Disc 2

1. Eric Prydz vs Floyd - Proper Education
2. Mark Ronson feat. Lily Allen - Oh My God (Chris Lake Remix)
3. Just Jack - Starz In Their Eyes (Boss Boss Remix)
4. Reverend & The Makers - Heavyweight Champion Of The World (Club Mix)
5. Rune - Calabria
6. Dave Spoon feat. Lisa Maffia - Bad Girl (At Night)
7. Bodyrox feat. Luciana - Yeah Yeah (D Ramirez Radio Edit)
8. Super Mal feat. Luciana - Bigger Than Big
9. Out Of Office - Hands Up
10. Pet Shop Boys - Integral (Dave Spoon Mix)
11. Mark Schuster - Don't You Want Me (Club Mix)
12. Corenell vs Lisa Marie Experience - Keep On Jumpin'
13. Sonny J - Can't Stop Moving
14. Roisin Murphy - Let Me Know
15. Tracey Thorn - Grand Canyon (Dirty South Edit)
16. Paul Van Dyk feat. Jessica Sutta - White Lies
17. DJ Sammy feat. Nyah - Everybody Hurts
18. Velvet - Fix Me
19. Tiësto - Adagio For Strings


Va urez ascultare placuta si download placut!:)



DISCLAIMER

 

3 comentarii Etichete:
V-ati plictisit si viata in cuplu scartie un pic?! Vrei sa faceti ceva inedit?! Ceva special?!

Vorbeam aseara cu un amic si am ajuns sa facem un experiment. El si prietena lui sunt din Suceava, iar eu din Braila. Sanse ca cei de acolo sa afle erau minime, deci ... relax ....

Ce am facut?! El si prietena lui se uitau la webcamul celuilalt dar nu aveau voie sa vorbeasca. El imi povestea mie fanteziile lui sexuale, in timp ce le si mima un pic. Intre timp, prietena lui trebuia sa ghiceasca. Primea cateva indicatii sumare din partea mea, dar fara detalii. Daca nu ghicea nici macar pe aproape, primea o mica pedeapsa! >:) Sweet nu?! Nu pot sa va dau detalii asupra pedepselor, dar erau hoot si chilly in acelasi timp. Bine inteles ca nu am vazut nimica, fiindca doar ei se puteau privi. Apoi s-au schimbat rolurile, si tipa descria .... (am mai aflat cate ceva "kinky" :)) ) . Si ....vai de burta mea ..cat am putut sa radem.

Abia la sfarsit cei doi au vazut discutia si ........ azi cred ca pun in practica! :)) NEEEEBUNIIIE! Have fun oamenilor!


Dragutz nu?! :>
 

2 comentarii Etichete: , ,
Va rog sa scuzati tacerea de pe blog, dar am tot fost plecat.

Unde?! Pai pana la indepartata Mare Neagra plina de figuri exotice, ca apoi sa revin mai la sanul mamei natura .... Lepsa.

Sa incepem cu inceputul: trezit de dimineata, viteza mare, opa nisip si plaja. Aerul acela imbietor de parca ceva bun se coace si un vanticel slab si fresh. Asta am gasit la mare. Doar ce trecuse furtuna, deci apa era cam rece, dar nu conta pentru ca era apa marii si curiozitatea era prea mare. Initial preocupat cu aceste lucruri firesti, am omis sa remarc fitzele. Oare as exagera daca spun ca la mare sunt mai multe fitze decat fire de nisip?! NUUUUUUUUUU! :)) Curios, dar mai toate reprezentantele sexului frumos o gasesc pe PISI ( pitzipoanca din telenovela, nu ma intrebati care caci nu pot zice) drept modelul sirenei pierdute si care prin cantecul ei stavechi, le transforma in zombi care o imita. Imita mersul(un pic tzopait), imita outfittul( costumde baie colorat intens acoperit de o "carpa" vaporoasa si transparenta), imita vocea si titurile verbale( "Hai mei iubi!" , buze tzuguiate pervers, si ca sa nu uitam vesnicele tocuri(care nu au ce cauta pe plaja/nisip), ochelari de soare, poseta si telefon "nocia versace".

Dar ce cauta o asemenea pitzipoanca la marea?! Ce face?! Pai inchiriaza un pat cu baldachin pe plaja, tzopaie pana la malul marii , pana un singur deget, oripilata de racoarea apei, se plange la iubi de parca el poate sa incalzeasca apa si pune bot. =)) E hilar!

Fiti atenti o mica povestire comica. Verisoara mea de 3 ani se juca la malul marii. Apare o PISI intr-un din verificarile ei periodice asupra temperaturii apei. Hapciu! stranuta asta mica. Apare iubi si pitipoanca ii arata un bebe cute( verisoara mea ) care are o alga la nas si e asa niice! Iubi ii distruge fantezia: "Ala e un muc mare! ". Nu o sa va vina sa credeti ce fata a facut tipa, care tocmai ce se apleca spre bebe! =)) De milioane!



Bun, acum ca am terminat cu marea, sa ne deplasam spre Lepsa la oile, pardon vacile noastre! Acest lucru in postul viitor! :)
 

No Comment Etichete: ,
Cu totii ne-am dorit ca sistemul de operare cel mai folosit din lume, sa incapa pe un stick! Ghici ce?! Am gasit asa ceva si uimitor, mai si functioneaza.

Ce m-a determinat sa caut asa ceva!? Simplu! La liceu accesul este restrictionat prin parola. Singura modalitate de a putea avea privilegii totale era de : 1. a sparge parola sau 2. de a accesa fisierele prin alt sistem de operare. Asta am gasit acest Mini windows pentru stick. Daca nu puteti seta din bios ca prima verificare sa se faca de pe stick, pur si simplu scoateti cablu de date de la hard( nu alimentare , duce la o "bronzare" intensa a hardului! ) . L-am testat si merge!


Aici aveti un link de unde puteti downlada! DOWNLOAD



DISCLAIMER

 

1 comentarii Etichete:
Aici veti gasi cele mai bune torrente! Va recomand sa la inregistrati! E nou, e kinky si il putem face cum vrem noi, deoarece administratorul este un dragutz! Cand mai apare cate ceva HOT, o sa va anunt, sa downladati.

Pana atunci, da-ti o fuga pa la bit-pit.com, a little bit more speed! :)

 

No Comment Etichete:
Un mass care l-am primit pe mess :" Dormim in biserica, dar atunci cand e gata ceremonia, dintr-o data ne trezim? De ce e asa de greu sa vorbesti despre Dumnezeu, dar e asa de usor sa vorbesti de sex? De ce suntem atata de plictisiti cand ne uitam printr-o revista crestina,da e asa de simplu sa citesti Playboy? De ce este asa de usor sa dai ignore la un mesaj despre Dumnezeu,dar retrimitem celelalte urate? De ce bisericile devin din ce in ce mai mici,dar barurile si cluburile cresc?Gandeste-te, vei retrimite acest mesaj? Sau il vei ignora,pt k gandesti k vei fii facut de ras? Dar aminteste-ti, Dumnezeu intodeauna te priveste. Retrimite daca iti pasa...daca nu...dormi in continuare..... "

Cine l-a scris are in mare parte dreptate. Ne dezumanizam si nu mai suntem in stare sa ne purtam omeneste unii cu ceilalti. De fapt dormim mai tot timpul, obositi din cauze necunoscute si.... mai tot timpul nervosi! De ce? Cat despre cluburi si baruri, locuri de socializare nu?! Dar zau ca numai socializare nu se mai numeste. TRecem rapid prin ce i s-a intamplat fiecaruia, una- doua barfe rasuflate si apoi .... simtim cu toti ca lipseste ceva! Spontaneitatea unei discutii , cu schimburi de replici si convorbire de grup. Ati observat cum discutiile sunt ceva de genul X transmite catre Y, Y ii raspunde lui X! Chiar citisem recent un studiu realizat de americani, care indica lipsa capacitatii de a asculta activ ce iti spune una-doua persoane si sa procesezi eficient informatia. Un efect al societatii in care traim.

Ehhh... trebuie sa fie o conspiratie la mijloc! :))
 

1 comentarii Etichete:
Nu mai merg niciodata la cumparaturi cu mai multe de 2 femei. Este epuizant! Hai sa zicem ca 2 ore sunt acceptabile, 3 ceva asa sportiv, dar 4 ore si jumatate sunt deja maraton. DAca rezisti atata timp la cumparaturi cu 4 reprezentante ale sexului frumos, sigur poti parcurge 10 km afara nici o problema si esti in stare sa rezista la mult stres! :))

In aces moment.... iadul pentru mine ar fi un MALL cu 30 de etaje. Ehh..ati zice , trecem repede pe la fiecare magazin si rezolvam rapid. FALS! Aia se poate numi doar estare pietii, urmeaza pasul doi: testarea a cat mai multe produse. Daca faza unu a durat 18 ore , faza doi va dura 36 de ore, deoarece haina (ca asta e chinul cel mai mare) trebuie analizata din toate unghiurile si mintal, asortata cu alte lucruri din garderoba personala. WOW! Noau, barbatilor ne este mai greu .....dar.... femeilor.... imaginatia femeilor o ia razna aici si functioneaza la capacitate maxima. Deja isi imagineaza ce si-ar mai cumpara si ....... sunt prea obosit sa mai descriu acest sport extrem!

Intelegi ce vreau sa zic?! "Give me a silent nod! "


 

No Comment Etichete: ,
Am fost plecat si am tot calatorit! Am ajuns in cele din urma si la bunicuta, in Macin. Un oras relativ linistit, cu multa verdeatza si inconjurat de "natura". Aflu ca macinul s-a infrumusetat cu o fantana arteziana. WOW! Ma dus sa o vad. Nimic interesant: O fantana circulara nu prea mare din care rasareau jeturi modeste de apa. Foarte interesant in schimb a fost urmatoare patanie!

Ma apropii de sursa de racoare, dar ma opresc cand zaresc un nene "negricios", dar care nu era din Africa. ( :) intelegeti voi ) Barbatul asta verifica cu mana apa, apoi parca pentru o secunda se gandeste ce sa fac si ztuuup in apa! :)) Se uda bine apoi scoate ceva , care la prima vedere putea fi confundat cu o jucarie. Fals! Nu era o jucarie, era sampon! =))

Daca il vedeti ce fel se "sampona", cu incetinitorul, asa sa-l vada toata lumea.

Mi-a fost greu sa ma abtin la a rade , caci era pericolul de a lua bataie de la ......
 

No Comment Etichete:
Dupa lungi cautari, am gasit in sfarsit ceva dragut, gratis si usor de downladat! Daca aveti de facut o prezentare power point si nu gasiti, atunci asta sigur va fi de ajutor!

Muzica ambientala indiana: DOWNLOAD

Muzica ambientala moderna: Download


DISCLAIMER

 

2 comentarii Etichete: , ,
Ce s-a intamplat?! Cum am putut sa pierdem?! Suntem blestemati?!

Aceste intrebari mi-ai rasunat in cap dupa meciul Romania - Olanda. Ma asteptam sa fie un meci uimitor, in care sa luptam cu sarg si sa reusim si noi sa trecem mai departe.

Sunt relativ multumit de tricolori, ca au facut o figura buna. Intr-adevar ne putem masura cu marile echipe ale Europei. Avem un antrenor bun, jucatori care tehnic au ceva de zis, o aparare care rar da gres, dar ne lipseste ceva..... Stiti ce?! Omul care sa finalizeze, un jucator hotarat, care sa si bage mingea in poarta. Chestia asta nu o pot intelege! E ca si cum noi nu am juca sa invigem, ci doar sa-l impiedicam pe celalalt sa castige. Imi vine sa rad, dar este cam greu. Un lucru chiar trist, deoarece asta ne caracterizeaza pe noi, ca popor.

Uitati-va in jur si spune-ti-mi la ce concluzie ati ajuns. Aici este o problema de atitudine. Doamne-Doamne nu da.... doar faciliteaza obtinerea telului pentru cei CARE LUPTA, care se zbat!

Acum hai zii, de cate ori ai luptat pana in panzele albe pentru ceva care vroiai??! De cate ori ai renuntat?! Nu te mai intreb care cazuri sunt mai multe caci deja banuiesc raspunsul. Sau nu oi fi asa?!


Acum o mica caricatura! :-" (click sa o vedeti mai bine! )


 

No Comment Etichete:
Si acum ca tot a venit vara, m-am gandit ca vreti ceva minimal sa-l downladati, gratis! :) Sper sa va placa. Preferata mea este Bora Bora!
  • Ron Carroll - Walking Down The Street>> Download

  • Juan Magan & Marcos Rodriguez - Bora Bora [Original]>>Download

  • Chicanos - Nuestro Amor [Vali Barbulescu Remix]>>Download

  • David - Sexy Thing >> Download

  • Paul Johnson - Get Get Down >> Download

  • Desaparecidos Vs. Walter Master J - Ibiza>> Download

  • Dj Zet - 9 Romani Din 10 (Junky Reloaded Mix)>> Download



DISCLAIMER



 

No Comment Etichete: , ,
Cnofrom uuni stduiu al ueni uinvresttiai elgenze, nu cntozeaa in ce odrnie se alfa lirteele itnr-un cuvant, signruul lcuru ipmotarnt e ca pirma si utlima lierta sa fie la lcuol lor. Rsetul potae fi o vrzaa colmpeta si tot o vei ptuea ctii fraa prboelme. Atsa e din cuzaa ca nu ciitm feicrae lteira, ci cvanutul ca un irtneg. Dcaa ai ptuut citi mejasul, inseamna ca e adevarat! :)

Interesanta treaba nu!?
 

No Comment Etichete: ,
In termeni economici, se datoreaza acestor simple cauze: - Valoarea economica a femeii : 1. Are 2 glande mamare care produc 2 litri de lapte: (4 RON/litru, adica 8 RON) 2. Are 2 sunci la picioare: 100 RON/bucata, adica 200 RON 3. Are piept: 15,5 RON Total: 223.50 RON - Valoarea economica a barbatului: 1. Are o banana 0.30 RON 2. Are 2 oua 0.25 RON/buc = 0.50 RON 3. Are 2 glande mamare care nu produc nimic 0.00 RON Total: 0.80 RON. In plus barbatul produce pierderi, pentru ca ouale lui nu se mananca, fluierul lui nu suna... si cu timpul banana se strica..


Acum sa va explic o alta chestie! O vaca este mult mai pretioasa decat un om. De ce?! Pt ca da mult lapte, multa carne, plus pielea pretzioasa.........

Aaaaa sa nu uit! Beti lapte, e sanatos! =)) Sper ca ati prins ideea!


 

2 comentarii Etichete: , ,
Scuza-ti ca nu prea am scris pe blog, dar chiar am fost ocupat. Nici macar pe messenger nu am intrat.

Venind vorba de messenger.... stateam de vorba zilele trecute cu prieteni, prietene si persoane necunoscute si am venit vorba la un moment dat de crearea de legaturi si prietenii pe internet. Hmm... sunt cam reticent cand vine vorba de messenger si gasirea/descoperirea celor mai buni prieteni undeva in Uganga sau a jumatatii (vreo persoana care traieste in vreun varf de munte in Tibet) si chestii din astea. Sincer sa va spun detest messengerul. Este inuman si elimina toata frumusetea unui intalnire face to face cu o persoana.

Pe net orice , poate fi ORICE sau oricum vrea el, nu?! Din punctul meu de vedere chatul si hi5 sunt pentru cei frustrati, fricosi, care nu sunt capabili in viata reala sa intretina o conversatie. Abureli ati zice, dar nu vi s-a intamplat niciodata sa cunoasteti o persoana pe intenet si sa spuneti: "Wow! E o persoana draguta, agreabila si pare ca are ceva care imi place!"; si dupa o luna de chatuit etc, va intalniti si ramaneti masca, surprinsi intr-un mod negativ. Atunci va intrebati oare unde a disparut persoane pe care o cunosteati. Stop! O cunosteati?! NU cred. Aveati doar impresia ca o cunoasteti sau ma inshel!?

Nu cred in prietenii pe net sau relatii. Sunt doar o iluzie, existand doar in bitii de calculator, intr-o lume unde putem fi oricine vrem noi. As zice ca pe internet cunosti persoana asa cum isi doreste aceasta sa fie, nu cum este intr-adevar.
Cat despre riteni care ii cunosti dinainte, din viata reala asta e altceva! Pe astia i-ai putut sa ii vezi, sa ii auzi, sa ii mirosi, sa ii simti si atunci cand erau in toate bune si in cele rele. Poate ca nu arata prea grozav, poate ca uneori vorbeste urat si chiar miroase la fel dar stii ca persoana aceea este reala. Poti zice acelasi lucru si cu "friends" de pe internet?!

Exista totusi un lucru bun! Messul ajuta la imprastierea barfelor ultrarapida prin intermediul mega massurilor. :)) Mai sunt si acei oameni, care ii stii ca sunt la distanta si nu au nici o treaba cu lumea ta reala si atunci cand ai o problema le povesteti tot, nu conteaza ce zic ei , dar tu te simti ca dupa o spovedanie, adik bine. Astia sunt destul de necesari. Ce naiba, nu mai irosesti bani pe psiholog.

Concluzie: Viata e acolo afara, poate ca uneori e nasoala rau, alteori dulce sau poate ca e doar bunicica, dar cu siguranta nu este in fata calculatorului. Asa ca renuntati la tastatura si la telefonul mobil si haidet-ti afara "for a quality time" ca pana la urma pe net nu poti sa trimiti emotii cu mai mult de 10mb/s si monitorul nu are mai mult de 14 megapixeli, dar caldura unui zambet si a unei imbratisari ..hmm... nici macar fibra optica nu cred ca face fatza ! :))


Ce parere aveti de relatiile astea pe net?!
 

No Comment Etichete: , ,
Jesse McCartney - Leavin'




E bun copilashul asta! :)) E bun cu draci si ingeri! =))

Acum urma momentul cand spuneam ca seamana cu mine, dar am renuntat la publicitate.:))
 

No Comment Etichete: , ,
Cele mai bune melodii Paul van Dyk! :)

Paul van Dyk - Let Go



Paul van Dyk feat Jessica Sutta - White lies



Paul Van Dyk - We Are Alive



Muzica, nu zgomot!
 

9 comentarii Etichete: , ,
"OAre barbatul este afemeiat sau femeia nu este in stare sa-l tina langa ea?! HA!!"
Acest lucru a fost azi prezent la statusul meu. Reactii .... pai din partea sexului masculin aproape zero, iar din partea doamnelor si domnisoarelor, un coplesitor raspuns rastit ca : suntem afemeiati. Mda... Totusi doua raspunsuri au iesit din tipar, unul fiind mai interesant. Puteti sa ii spuneti exceptia care confirma regula sau ceva de genul, dar in locul vostru conversatia de mai jos m-ar pune pe ganduri! ;)


Alina CNNB E: daca vrei si un raspuns la intrebarea ta,,,eu zic k 70% a doua si 30% prima
Zeus:
Zeus: pentru asta meriti sa apari pe blogul meu
Zeus:
Alina CNNB E:
Alina CNNB E: ms ms
Zeus: pana acum esti singura care zice ca este mai mult de 50% a doua
Zeus:
Alina CNNB E: si sincer iti spun asta
Zeus: la concluzia asta am ajuns
Zeus: de asemenea
Alina CNNB E: si in cei 30% includ barbatii care sunt afemeiati din nastere
Zeus: de multe ori park ne impingeti ...hai insheala-ma
Alina CNNB E: fara "leac'
Alina CNNB E: da suntde acord cu tine
Alina CNNB E: o femeie daca stie sa fie femeie ...nu-i pleak barbatul dupa alte fuste
Zeus: dap....
Zeus: dar majoritatea sunt prea preocupate de fitze
Zeus:
Alina CNNB E: dar e mai simplu sa zici k el e afemeiat decat sa-ti asumi vina
Zeus: sau mofturi cand vad ca partenerul le iubeste
Alina CNNB E: dar iubirea se pierde usor
Alina CNNB E: daca nu stii sa tii de ea
Zeus: Felicitari ! Nu aveam timp sa scriu un post pe blog,dar pt asta se face!

Acum sincer... ce mai ziceti?!
Sa fie oare, dragi colegi masculi, faptul ca ne dam pe brazda prea usor si ne vindem sub pretul pietei?!



PS: Acest articol nu face trimitere catre nimeni! >:P
 

6 comentarii Etichete: ,
Ramanem pe acelasi subiect: love ; simt ca imi intru in mana! Banuiesc ca ati iubit si voi macar o data in viatza sau macar atzi simtit ceva ciudat pentru o persoana! Cand auzitzi cuvantul DRAGOSTE ce va apare in minte?!
O secventa dintr-un film sau poate un tablou frumos zugravit dintr-un roman de dragoste sau o amintire ori o persoana .....

Cei care mi-au citit ultimul articol legat de dragoste si care nu ma cunosc vor crede ca sunt un tip nu prea fericit si care nu prea are ce sa isi aminteasca cu drag cand vine vorba de iubire. Fals?!
Cu siguranta! Cand aud "DRAG -" deja in fata ochilor imi apare un pustiulica de 6 ani jumate cu ochii mai mult sau mai putini verzi, care statea cu capul in poala unei fete pe nume Cristina la randul ei de vreo 7 ani. Aveam parul destul de lung si un castaniu cu nuate aurii. Ii placea la nebunie sa se joace cu el si cand .... un tzuuck! No reason, without prediction!
Wow! O senzatie ciudata mi-a cuprins tot corpul, o euforie de nedescris! ;)) Probabil ati ghicit ca pustiulica ala eram eu! Ce e ciudat, ca daca sunt sarutat intr-un anumit mod , apare din senin acea stare de euforie!
Asta nu e tot ... la "-> OSTE" am o amintire atat de puternica si de vie, pentru o secunda am impresia ca e chiar reala. Vara.... o vara nebuna, din aceea cu un vant usor si uscat. Eram cu prietenii si prietena la iarba verde undeva langa Macin. Jucasem football si apoi iar mai jucasem putin football! Ea vine cu un pahar de bere si ma intreaba daca vreau! Normal, ca m-am dus sa iau o gura de bere. Tii ... asta mi-a trebuit! Imi spune sa vin sa fu partenerul ei la carti... hmm... am refuzat si am spus in gluma ca e prea cald langa gratar! :)) Prea cald, si poc.... ma uda cu bere. Am alergat-o pana un pic mai sus pe deal, am prins-o , am imbratisat-o , am muscat-o de nas si apoi m-am trantit pe iarba.

Acum urmeaza faza hilara!


Se aseaza cu spatele la soare si spune autoritar: "SUS Soldat! Doar atat poti?!" . Imi intinde o mana sa ma ajute sa ma ridic, greseala! o trag cu putere si cade peste mine, dar ne dezechilibram si ne rostogolim la vale! =)) Dupa vreo 10-12m de rostogoliri, ne oprim , eu fiind deasupra! Ii fac in ciuda: "Sac, tot eu sunt on top! " . Ti-ai gasit, vrea ea on top si iar o pornim la vale ......wiiiii .... oooooo.....din cand in cand cate un auch(mai erau si pietre) si o tot tinem asa pana la baza dealului.

Toata lumea ingrijorata s-a strans in jurul nostru. Nu patisem nimica, cu exceptia unei tzarieturi la umar, de unde curge putin, dar doar putin sange. Ma prefac ca ma doare si.... auu! Suspicioasa, ma intreaba daca chiar am ceva... cand sa se desprinda de mine(eram imbratisati) strig cu pasiune un AUUUUUU!!!!! Ingheatza, cu privirea cauta ranile pe care le-ar fi putut atinge.... nu vede niciuna, dar pana sa-mi zica " ESCROCULE! " ma bufneste rasul si ne sarutam!


Deci, cand rostesc DRAGOSTE, nu pot sa nu-mi amintesc de aceste doua moemnte magice!

Dar tu?! Ai asa ceva?! :| Nu ai niciuna?! :O Sau ai una, sau doau sau mai multe?! Care e preferata?!
 

9 comentarii Etichete: , ,
Probabil vi s-a intamplat si voua sa va indragostiti, sa simtiti fluturashii in stomac si sa .... sa simtiti chestia aia tulburatoare ...care va face intreaga fiinta sa tremure , sa vibreze pentru acea persoana!

Cu siguranta vi s-a intamplat sa sa vreti sa daruiti si sa nu va mai opriti! Sa dati iubire in stanga si in dreapta, dar ciudat nu prea primiti inapoi! Sa numim acest fenomen dragoste cu imprumut, creditare .....

Si asa va daruiti bucatica cu bucatica din inima voastra. Ramane un gol dar care sunteti aproape siguri ca va fi umplut de dragostea celuilalt si Pfoa! pac! Acea persoana va dezamageste si ca orice roman care are tendinta sa fie rau platnic... acesta se face disparut, lasand un gol in inima voastra, un gol care nu mai poate fi umplut si se transforma in vid.... Simtiti o apasare, o durere de nesuportat, dar realizati ca pana la urma lupta care ati purtat-o merita un strop de dragoste in schimb! Da merita, si cu inima partial amanetata cautati cineva care ar putea sa o repare dar precaut....si cu atentie! Pana la urma nu vreti sa ramaneti fara inima!!!!

Brusc vi se urca sangele la cap.... o suparare crunta va izbeste , realizand ca toata lupta voastra pentru dragoste, pentru acea persoana a fost zadarnica, caci ati fost de la inceput lipsit de orice sansa! La naiba... iti vine sa iti bagi piticu .... si... pentru ce cucu lu' pupaza a fost tot efortul!?

Unii ar zice experienta....experienta! Nasol! Unii se cam satura de experienta!
Si atunci ajungem la versurile celor de la Nickelback!





"It's not like you to say sorry
I was waiting on a different story
This time I'm mistaken
for handing you a heart worth breaking
and I've been wrong, i've been down,
been to the bottom of every bottle
these five words in my head
scream "are we having fun yet?"

Toate versurile la.....

Si totusi....


Va regasiti careva?! Eu cu siguranta.... Mi se potriveste mai mult stilul jeg fara sentimente care vrajeste(cel putin atunci mi-a fost mai bine) ! CE sa fac?! Sa revin al el!? Sau sa raman optimist!?
 

No Comment Etichete: ,
Vineri am facut un mic accindet! :P

Ploua afara, se abureau geamurile la dacie ( sunt incepator) si erau preocupat de nenea din fatza care isi incerca franele! Trec de o intersectie, aveam viteza mica (cam 30km/h) sii stergeam geamurile..cand nenea din fatza se opreste brusc...dar ff brusc!

FRANEZ! ......... :|

Sh|t! L-am pupat in funduletz!


Tii..si ce noroc ca era politia in zona! :)) Ehh?!


Oricum s-a rezolvat amiabil! :-"
 

No Comment Etichete: ,
O lectie intr-un institut agricol.
Un cuplu apare la curs si pentru ca erau certati, femeia se asaza in primul rand, iar barbatul in ultimul rand. La un moment dat, profesorul zice:
- Un taur sanatos trebuie sa aiba pana la 12 cuplari pe zi...
Femeia din primul rand:
- Ma scuzati, domnule profesor, cate?
- Pana la 12.
- Repetati, va rog, pentru ultimul rand!
Barbatul din ultimul rand:
- Spuneti-mi, profesore, este vorba de cuplarile cu o singura vaca sau cu 12?
- Desigur, cu 12.
- Multumesc, repetati, va rog si pentru primul rand...


Muhahah...hai ca e bun bancul! :))
 

No Comment Etichete: ,
 

2 comentarii Etichete: , ,
Se zice ca diva este echivalentul pentru c|_|rva. APoi se stie ca divele sunt superbe .... iti iau ochii si ... sa nu ii uitam pe superstari.
Ei sunt masculinul de la diva! :)


 

No Comment Etichete: , ,
Off...ce iti e si cu vedetele astea! Au avut si ei candva sclipirea, sau norocul sa fie la inceput si sa "prinda" piata.... si acum ca au imbatranit si le cam scartaie ciolanele arunca si ei cu materie maronie ca doar trebuie sa mai atraga atentia!

Vad o idee buna, ceva interesant si repede le si revendica....mai...mai ...mai! Hai sa zicem ca nici chiar in halul asta dar...oricum..... M-a scos din sarite domnu' cu de ce care se crede interesant!
Pai.... sa vedem: spune de plagiat->Head Shot<-, cand el are ceva care seama uimitor cu pagina unui indian.->Head Shot<-. Chiar imi pare rau ca nu mai gasesc pagina(blogul exista de 4 ani). O voi cauta in continuare!

Trecem peste la :
"

Te dai destept sau important.

Daca iti ascunzi statisticile de ochii prea curiosi poti spune ce te taie capul despre tine, iar oamenii sunt tentati sa creada.

"

"

Spiritul de turma

Asta ca sa nu uitam de puterea referentiala, negata de multi, dar perfect viabila in socitatea moderna. Spiritul de turma, atat de urat de unii, pe asta se bazeaza in primul si in primul rand. :)

"


Acestea sunt citate din ce a scris domnu dece! Ei bine nimic mai adevarat. Ai prins cheag la inceput si acum a ramas doar ecoul..... mai vin oameni doar pentru ca ai multe linkuri si un page rank bun(si multe posturi - nu neaparat reusite) ! Ce scrii....... scuze frate dar din ce in ce mai booring! Intr-un timp citeam blogul tau dar m-am saturat ca...... cum sa iti zic mai bine; da! esti ca Bacovia ( stii tu un poet...), i-ai citit o poezie le cunosti pe toate! -> Monster kill | Head shot<-

Ma opresc aici ca trebuie sa ma duc sa mananc si ...nu tvreau sa iti dau umilinta toala- > Head shot<- ca sunt un tip milos si nu doresc sa te las fara paine! De fapt, cred ca voi face o rubrica speciala : plagiat via DECE(se gasesc destule)! E bine?!


Rectific: nu cred ca ar merita sa-mi pierd timpul cu asa ceva, sau citindu-ti blogul ->HEAD SHOT <- :))

Mai multe in "emisiunea" noastra speciala ∞0∞0, echivalentul a 9595 ( sa nu zici ca si asta e plagiat ca esti ...... pufi) .

Hai sa aud aplauze pentru un tanar "tastagiu" care butoneaza cu sentiment!

Domnu Dece esti un superstar, acum uite gluma!
 

No Comment Etichete: ,

Va recomand pinguinul! Have fun! ;))



 

1 comentarii Etichete: , , ,
In cadrul emisiunii noastre pe blog, care se numeste ∞0∞0(infinit zero infinit zero echivalentul la 9595), doctorul, adik eu, va voi prezenta diferite cazuri de tot C.A.C/\tul pentru ca voi ublicul larg sa va amuzati sau eventual sa va ingroziti. :) Vor fi folosite notiuni de psihologie avansata de cartier, teste si observatii psihologice de la coada vacii si diferite elemente SUGEsTIve.
Acum lasand gluma deoparte, aici se vrea a se cred o rubrica unde oricne si oricare poate scrie despre un caz de nesimtire cruda, de egoism si rautate de dimensiuni astrale sau despre orice chestie ciudata care implica oameni si comportamente aiurea din jurul nostru. Cu siguranta aveti parte de asa ceva macar o data pe luna. De ce sa nu aflam ce se afla in spatele acestor ciudatenii si sa ne amuzam!?

In aceasta emisiune, va voi prezenta o descoperire proaaspata. Studiind persoane care au dezvoltat tipul de personalitate retard boobles/barbie, am remarcat ceva uluitor! Dar mai intai sa vedem prin ce se remarca aceste persoane: dragostea nebuneasca de a fi in centrul atentiei(intr-un mod bun sau rau; nu conteaza), isi manifesta nemultumirile prin strigate tribale de diferite tonalitati si nu in ultimul rand obsesia pentru ROZ ( strigat!!!) sau lucruri scumpe. In general sunt prieteni bunicei, dupa ce iti bati capul ceva vreme sa intri in gratiile lor. Ehh... dar treaba se schimba cand vine vorba de.... de ce altceva decat bani!

Poti spune ca sunt afaceristi inascuti. Isi arata adevarata valoare la organizarea petrecerilor aniversare si in special a propriei petreceri. Ce fac?! Sa vedeti ce plan magnific! Gaseste un human, care are ziua aniversare in aceeasi perioada si il convinge sa faca impreuna. Misto nu?! Cheltuieli la jumatate si cadouri .....ei cadouri. Aici au un comportament total curios. Majoritatea nu indraznesc sa spune ce isi doresc sa primeasc si rareori, dar rareori sugereaza subtil. Retard Boobles type prin skillul mai ridicat decat cheaterii de WOW, spune- comanda ca la magazin ce doreste! Hmm... dar e cam scumpisor.... nu conteaza mai puneti bani ce naiba! :) CE?! nu puneti?! Nu mai veniti.... opa. Asta da supriza! Tot acest episod este urmat de un ritual al ploii si chemarii de bani prin ..cum ii zice in popor: a da la soricei... da!... asa ii zice.

Continuare in numarul viitor................
 

Postări mai vechi Postări mai noi

Search