No Comment Etichete:
Am fost la mare, calatoria asta, fara "materia" protectoare, doar pe pielea mea, cu ochii si urechile larg deschise m-au facut sa constientizez multe lucruri. Se poate spune ca a fost un fel de pelerina de redescoperire. Cand am fost la mare, am ajuns sa am marea revelatie de a afla mai exact ce vreau de la viata.

Intr-un mod comic- dramatic dar in principal ironic, se pare ca nu conteaza drumul pe care ti-l alegi pentru a ajunge undeva, ci doar faptul ca trebuie sa stii unde vrei sa ajungi si cam ce trebuie sa faci pentru a reusi. Un lucru esential, " NU-mi pasa! " - aceasta vorba este extrem de importanta. Traim intr-o lume plina de gunoi si ... restul stiti si voi, care pur si simplu nu merita sa-ti strici dispozitia. Daca faci asta, iti va fi greu sa fi fericit, iar daca nu esti fericit, probabil prea placut nu vei fi, plus ca sanatatea ta va avea de suferit. Tin sa multumesc sexului feminin, care m-a invatat aceasta lectie. Cand ajungi sa le intelegi, sa stii cam cum gandesc si sa vezi dincolo de gesturile teatrale, iti dai seama ca pur si simplu nu le pasa. One second! Le pasa de propria persoana, apoi de ele ca fete(aici se include iar propria persoana) si ... nu mai continui.

Am incercat sa o zic intr-o modalitate dragutza dar nu se poate. Barbati, va rog sa fiti atenti la ce spun acum, citind urmatoarele, poate veti deschide ochii si veti realiza unele lucruri, care vi se pareau fara importanta. Mai intai de toate trebuie sa acceptati faptul ca femeile sunt mai abile decat barbatii sinu fac nimic fara a se astepte la ceva. Al doilea lucru foarte important, femeile colaboreaza mai bine si vorba aceea, doua creiere sunt mai bune decat unu. Al treilea lucru, orice om cauta calea cea mai usoara de a face lucrurile. Ultimul, dar nu cel din urma : "Este in regula sa fii barbat! ".

Ce legatura au toate astea?! Este simplu. In ziua de azi barbatii sunt exploatati si folositi. Stop! Sigur deja spui ca nu e asa. Lasa-ti orgoliu laoparte macar pentru putin. De cate ori ti s-a intamplat sa iesiti cu grupul sa mergeti undeva, dar pe drum, la ideea unei fete va duce-ti in alta parte?! Dar de cate ori se intampla ca atunci cand o fata are de ales intre ce spune un baiat sau ce spune o fata, se alege ce spune sexul frumos, desi toate argumentele indicau ca cea mai buna era cealalta?! Sau de ce atunci cand le contrazici schimba subiectul cu ceva care te atinge acolo unde te doare?! De cate ori te-a rugat o fata sa faci ceva pentru ea?! Dar de cate ori te-a refuzat cand ai cerut un mic ajutor?!

Ideea este ca ne invadeaza viata si este doar vina noastra. Uite o intrebare cafre sigur iti va da de gandit: De cate ori cand iesi in oras nu apare cate o fata care se auto-invita, desi voi ieseati ca BAIETII?! Repet, e in regula sa fii barbat si sa faci ceea ce e normal si iti place. De ce isi permit ele sa faca asemenea lucruri "neobisnuite" si de ce noua nu ne prea este permis nimica?! Sa fie oare din cauza ca ne pasa, ca vrem sa fim gentlemeni adevarati.... poate din cauza ca lor nu le pasa de tine pentru ca orice ar face, gasesc o modalitate de a scapa de"pedeapsa" si de a te imbuna?!

Femeia este inteligenta, orgolioasa, lucreaza in echipa, nu ii pasa de nimic aproape, ii opinia ei barbatul este un animal salbatic(care raneste) si trebuie imblanzit si folosit. Pur si simplu stie ce sa-ti zica si se foloseste de slabiciunea barbateasca pentru a te folosi.
Nu toate sunt la fel. Mai sunt si acele femei care au realizat ca lumea care si-au construit-o in cel mai mic detaliu, cu printzul fermecat, distractie si umor fara margini nu exista si mai realizeaza ca prezenta masculina in viata ei este doar temporara si ciclica( sub forma unor aventuri) , renunta la obiceiurile "nebune" si relizeaza ca pentru a primi ceva adevarat si sincer trebuie sa daruiasca la randul ei. Si mai vede ca pentru a te simti bine alaturi de acela, e nevoie de te implici. Nu inteleg de unde ideea femeilor ca barbatii ar trebui sa fie servitori si bufoni comici care sa scoata replici impresionante si hazlii, fara numar. Lucruri astea se fac impreuna .....

Oricum , adoptand tehnica simpla : nu-mi pasa imi este mult mai bine. Pana atunci nu mai ofer nimc gratis: nici prietenie, nici iubirem nici ajutor ABSOLUT NIMIC. :)

Atentie si ....... nu fiti porci, adr nici prosti. Nu va lasati folositi.
 

This Post has No Comment

Trimiteți un comentariu

Postare mai veche Postare mai nouă