2 comentarii Etichete: , ,
Va rog sa scuzati tacerea de pe blog, dar am tot fost plecat.

Unde?! Pai pana la indepartata Mare Neagra plina de figuri exotice, ca apoi sa revin mai la sanul mamei natura .... Lepsa.

Sa incepem cu inceputul: trezit de dimineata, viteza mare, opa nisip si plaja. Aerul acela imbietor de parca ceva bun se coace si un vanticel slab si fresh. Asta am gasit la mare. Doar ce trecuse furtuna, deci apa era cam rece, dar nu conta pentru ca era apa marii si curiozitatea era prea mare. Initial preocupat cu aceste lucruri firesti, am omis sa remarc fitzele. Oare as exagera daca spun ca la mare sunt mai multe fitze decat fire de nisip?! NUUUUUUUUUU! :)) Curios, dar mai toate reprezentantele sexului frumos o gasesc pe PISI ( pitzipoanca din telenovela, nu ma intrebati care caci nu pot zice) drept modelul sirenei pierdute si care prin cantecul ei stavechi, le transforma in zombi care o imita. Imita mersul(un pic tzopait), imita outfittul( costumde baie colorat intens acoperit de o "carpa" vaporoasa si transparenta), imita vocea si titurile verbale( "Hai mei iubi!" , buze tzuguiate pervers, si ca sa nu uitam vesnicele tocuri(care nu au ce cauta pe plaja/nisip), ochelari de soare, poseta si telefon "nocia versace".

Dar ce cauta o asemenea pitzipoanca la marea?! Ce face?! Pai inchiriaza un pat cu baldachin pe plaja, tzopaie pana la malul marii , pana un singur deget, oripilata de racoarea apei, se plange la iubi de parca el poate sa incalzeasca apa si pune bot. =)) E hilar!

Fiti atenti o mica povestire comica. Verisoara mea de 3 ani se juca la malul marii. Apare o PISI intr-un din verificarile ei periodice asupra temperaturii apei. Hapciu! stranuta asta mica. Apare iubi si pitipoanca ii arata un bebe cute( verisoara mea ) care are o alga la nas si e asa niice! Iubi ii distruge fantezia: "Ala e un muc mare! ". Nu o sa va vina sa credeti ce fata a facut tipa, care tocmai ce se apleca spre bebe! =)) De milioane!



Bun, acum ca am terminat cu marea, sa ne deplasam spre Lepsa la oile, pardon vacile noastre! Acest lucru in postul viitor! :)
 

This Post has 2 Comments
Anonymous

27 octombrie 2008 la 09:48

singur* sorry


Anonymous

27 octombrie 2008 la 09:48

"writing" se scrie cu un singut "t" :P
Look:

Writting is a shockingly common misspelling of writing. When we pronounce the vowel i as a long vowel (as in write, writer, and writing), it is followed by one t, not two. Only in written, where the i is short (as in kitten and mitten) do we have a double t.


Trimiteți un comentariu

Postare mai veche Postare mai nouă