No Comment Etichete: , , , ,
Cunoastem cu totii vorba aceea: Viata bate filmul! De curand am descoperit un fil interesant, un documentar Zeitgeist, cu subtitrare in limba romana. Mi se pare ca este un fel de varza americana, la care daca esti atent, dai "condimentele" laoparte si cercetezi un pic ajungi la o concluzie groaznica.

Filmul are doua parti, fiecare de aproximativ 2 ore. Le-am vazut si nu regret. A fost timp folosit cum trebuie.

In prima parte exista o eroare. Horus nu a fost ratignit, nici ingropat, iar maicasa cu siguranta nu era virgina. :P O sa vedeti voi. Este atacata un pic religia, de fapt catolicismul.

Zeitgeist : The movie


Zeistgeist Addendum



Zeitgeist, produs de Peter Joseph, a fost creat ca o exprimare filmica nonprofit pentru a inspira pe oameni sa priveasca lumea dintr-o perspectiva mai critica si pentru a intelege ca deseori aparentele inseala. Speranta mea este ca oamenii nu vor lua ce este spus in acest film ca fiind adevarul, ci il vor afla singuri( nu cadeti in aceeasi capcana a americanii, inghit ca fraierii fara sa digere. INTREABA-TE pe tine insuti, cerceteaza), pentru ca adevarul nu este spus, este realizat. -- Raspanditi acest documentar in toate colturile tarii! Oamenii trebuie neaparat sa intre in contact cu aceste informatii.

Marea problema a zilelor noastre este globalizarea. Aceasta se realizeaza lent, abrogandu-ne din drepturi. Si toate astea .... "ei" ne pacalesc sa ne-o facem cu mana noastra. Priviti filmul judecati si spuneti-mi daca nu este asa.



PS: Sunt curios de un lucru. Acum ca ai vazut asta, vei reactiona tipic romaneste si vei spune: "Vai ce grav, nu se poate!" . Fac apel la toti tinerii(noi putem schimba societatea; DA! chiar putem) si cei care au puterea in mana. Nu lasati sa ni se pana lesa de gat. Incercati de dragul copiilor vostri macar sa faceti ce e mai bine pentru NOI, romanii.



 

This Post has No Comment

Trimiteți un comentariu

Postare mai veche Postare mai nouă