6 comentarii Etichete: ,
Ramanem pe acelasi subiect: love ; simt ca imi intru in mana! Banuiesc ca ati iubit si voi macar o data in viatza sau macar atzi simtit ceva ciudat pentru o persoana! Cand auzitzi cuvantul DRAGOSTE ce va apare in minte?!
O secventa dintr-un film sau poate un tablou frumos zugravit dintr-un roman de dragoste sau o amintire ori o persoana .....

Cei care mi-au citit ultimul articol legat de dragoste si care nu ma cunosc vor crede ca sunt un tip nu prea fericit si care nu prea are ce sa isi aminteasca cu drag cand vine vorba de iubire. Fals?!
Cu siguranta! Cand aud "DRAG -" deja in fata ochilor imi apare un pustiulica de 6 ani jumate cu ochii mai mult sau mai putini verzi, care statea cu capul in poala unei fete pe nume Cristina la randul ei de vreo 7 ani. Aveam parul destul de lung si un castaniu cu nuate aurii. Ii placea la nebunie sa se joace cu el si cand .... un tzuuck! No reason, without prediction!
Wow! O senzatie ciudata mi-a cuprins tot corpul, o euforie de nedescris! ;)) Probabil ati ghicit ca pustiulica ala eram eu! Ce e ciudat, ca daca sunt sarutat intr-un anumit mod , apare din senin acea stare de euforie!
Asta nu e tot ... la "-> OSTE" am o amintire atat de puternica si de vie, pentru o secunda am impresia ca e chiar reala. Vara.... o vara nebuna, din aceea cu un vant usor si uscat. Eram cu prietenii si prietena la iarba verde undeva langa Macin. Jucasem football si apoi iar mai jucasem putin football! Ea vine cu un pahar de bere si ma intreaba daca vreau! Normal, ca m-am dus sa iau o gura de bere. Tii ... asta mi-a trebuit! Imi spune sa vin sa fu partenerul ei la carti... hmm... am refuzat si am spus in gluma ca e prea cald langa gratar! :)) Prea cald, si poc.... ma uda cu bere. Am alergat-o pana un pic mai sus pe deal, am prins-o , am imbratisat-o , am muscat-o de nas si apoi m-am trantit pe iarba.

Acum urmeaza faza hilara!


Se aseaza cu spatele la soare si spune autoritar: "SUS Soldat! Doar atat poti?!" . Imi intinde o mana sa ma ajute sa ma ridic, greseala! o trag cu putere si cade peste mine, dar ne dezechilibram si ne rostogolim la vale! =)) Dupa vreo 10-12m de rostogoliri, ne oprim , eu fiind deasupra! Ii fac in ciuda: "Sac, tot eu sunt on top! " . Ti-ai gasit, vrea ea on top si iar o pornim la vale ......wiiiii .... oooooo.....din cand in cand cate un auch(mai erau si pietre) si o tot tinem asa pana la baza dealului.

Toata lumea ingrijorata s-a strans in jurul nostru. Nu patisem nimica, cu exceptia unei tzarieturi la umar, de unde curge putin, dar doar putin sange. Ma prefac ca ma doare si.... auu! Suspicioasa, ma intreaba daca chiar am ceva... cand sa se desprinda de mine(eram imbratisati) strig cu pasiune un AUUUUUU!!!!! Ingheatza, cu privirea cauta ranile pe care le-ar fi putut atinge.... nu vede niciuna, dar pana sa-mi zica " ESCROCULE! " ma bufneste rasul si ne sarutam!


Deci, cand rostesc DRAGOSTE, nu pot sa nu-mi amintesc de aceste doua moemnte magice!

Dar tu?! Ai asa ceva?! :| Nu ai niciuna?! :O Sau ai una, sau doau sau mai multe?! Care e preferata?!
 

This Post has 6 Comments
2saualtceva

27 mai 2008 la 13:33

:))
ehh ce dragutz:)
in concl cip este un om fericit
cuprins de momente si momente
si mai noua are inca o latura:
ii place sa scrie..



27 mai 2008 la 13:44

nu neaparat sa scriu..... sa ma afirm, sa spun ce gandesc... din pacate nu multi pot face asta



27 mai 2008 la 14:25

probabil nu intamplator live si belive se termina la fel...we live to belive that love is for sale...si cum am mai spus...don't talk, feel...eshti adorabil knd eshti sincer...si si mai adorabil ca ne impartashesti sweet moments...dragostea asta e fiekre lucru spontan care iti creste, chiar si cu o unitate pulsul, fie el si periferic[k sa fiu insensibila :">]...si exista pt toti, in toate formele ei..de la i love myselft pana la i love you...[cat de lung e drumul asta]...so,because i love sleeping,ma duc sa dorm.cat despre sweet memories...imi amintesc de cat de dulci eram la gradinita knd ramaneam "stupefiate"...ca el ne-a furat cate un pupic.so, dak se fura, poate se si vinde...love for sale...!



28 mai 2008 la 10:11

=)) Sunt lacom, pastrez doar pentru mine! :)) pupicii! >:) Nu-i cand! :P


Anonymous

31 mai 2008 la 18:40

o iubesti voiam sa zic, pardon


Anonymous

31 mai 2008 la 18:40

da cip, mi s-au intamplat si mie faze de genu...sa incerci sa iti duci prietena (urmatoarea, pt ca din ce vad pe blog, nu mai ai prietena) in carca pe vad, in mijlocul iernii...sau sa va duceti sa crapati gheatza de la dunare..sau pur si simplu sa ii duci cateii dimineatza la pipi:))..cred ca nu e prea important ce faci, atat timp cat esti langa ea si va iubiti..momentele cu ea sunt mereu ca niste amintiri, oricat de banale ar fi...de ce? pentru ca o iubeste si nu vrei uiti niciodata asta


Trimiteți un comentariu

Postare mai veche Postare mai nouă