14 comentarii Etichete: ,
Daca acum ceva vreme va spuneam ca Tribalwars este un joc grozav, ei bine asta era inainte sa descopar Ikariam .
Tribalwars e captivant, lucrezi in echipa ataci, pacalesti si ii cuceresti ff usor orasul inamicului! Treburile stateau simplu: faceai resurse, upgradai townhall-ul, cercetai oricand un anumit tip de trupa si trebuia sa te incadrezi intre anumite limite, dat fiind faptul ca populatia maxima era ... park 26000! L-am jucat, am ajuns in top 100 si m-am plictisit! Prea simplu si povestea se tot repeta. Celor carora le place sa "crush" and "smash" jucati tribalwars.

Apoi vine Ikariam! Are ceva deosebit! E complex, e interactiv si seamana cu realitatea! Pornesti de la un oras -port, care are in componenta sa cetateni care cresc continuu atata timp cat le asiguri un nivel adecvat de satisfactie. Acesti cetateni produc aur, dar pot fi transformati fe in muncitori, producand resurse, fie in cercetatori, acestia avand grija ca "natia" ta sa avanseze tehnologic, normal in schimbul unei mici plati! ;))
Altfel spus cetatenii produc aur, muncitorii resurse ca sa poti construi si cercetatorii mananca bani. Trebuie acordaca o mare atentie acestui sector, cercetare, caci iti ofera un bonus mai mare la punctajul total si daca ai unitati mai bune, iti poti invinge inamicul mai usor.
Cam asa arata un oras frumos dezvoltat! Fetele acelea 4 sunt sfetnicii: primul e un fel de prefect(relatii cu publicul) , al doilea marele maresal( armata) , al treilea ( cercetare) si ultimul diplomatie!
Ca sa nu mai vorbim de multitudinea de trupe.... Exista trupe de uscat si flota! Uimitor nu?! Trebuie sa echilibrezi balanta intre populatie, cercetare, producerea de resurse si armata. As zice ca multi nu sunt in stare de asta, dar cine stie. Incerca sa vedem de ce esti in stare!

Prin urmare campionul este
ikariam.






Am o alianta DIE, ma puteti contacta, dar sa stiti ca e o alianta exclusivista. Caut jucatori de tribalwars,care sa stie cam cu ce se mananc, jucatori agresivi. Inca ceva ZeusOlimp este nickul meu!



 

This Post has 14 Comments

6 mai 2008 la 13:22

ai jucat pe .net nu ? sau ai incercat si pe .ro ? :) si e ce server esti pe ikariam ?



6 mai 2008 la 13:23

ai jucat pe .net nu ? sau ai incercat si pe .ro ? :) si e ce server esti pe ikariam ?



6 mai 2008 la 13:39

Serverul Beta! :) Si da!

Imi place jocul...e interesant, desi acum sunt nervos ca e unul care face bashing cu mine(e ajutat de 4 ca singur era varza :-")



6 mai 2008 la 13:49

si pe .ro pe ce lume si ce nick ? :D
Dap si mie mi se pare mult mai complex si mai interesnat ikariam .. nu am avut timp sa il explorez eu cum trebuie ... dar nu e timpul pierdut :)



6 mai 2008 la 14:04

Pai pe .ro, Am nickul ZeusOlimp, si sunt pe serverul Beta! Situatie e cam aiurea acolo, caci cei din PNsT(o alianta) au pus monopol, puate pe alpha treburile merg mai usor! :)



6 mai 2008 la 14:07

pe triburi ma refeream :P am uitat sa mentionez asta :)



6 mai 2008 la 14:15

Pai.... chiar m-am plictisit de ala si am dat contul! :))



6 mai 2008 la 14:20

ce nick aveai ? :) si e ce lumea ai jucat ? :P si ai jucat pe .ro sau .net ? la triburi ma refer :D



6 mai 2008 la 14:20

Triburi bune daca te intereseaza: DIE, CTBF, MUFFIN(aici sunt slabe sanse sa intri,cei mai buni) si SOV!

In astea am fost si iti garantez ca sunt cei mai buni jucatori, pe .net!

Pe .ro e tare aiurea, sunt prea multi intr-un singur trib! E haos! :))


eXiled

6 mai 2008 la 14:55

joc triburile.ro joc tribalwars.net si joc ikariam.ro

sunt diferite intr`o oarecare masura si se aseamana in alta
imi place strategia de lunga durata de la ikariam dar imi place si crush&smash de la tribal !


Anonymous

10 iunie 2008 la 02:30

da nume mari de "triburi" pe acolo, ce ziceti voi cei care jucati ikariam sa cautati Hell_Hunters, suntem la inceput, si recrutam jucatori in alianta, va oferim si un loc unde puteti gasii raspunsuri la intrebarile voastre. http://ikariam.bestgoo.com incercati, vedeti, eu zic ca merita.....



8 iulie 2008 la 02:58

TribalWars am jucat, si tocmai m`am apucat iar de el, o sa`ti fie imposibil sa te lasi de tot. Cat despre Ikariam, nush, acum am descoperit jocul, citind blogu asta, da pare destul de complex si e OK :) Hmmm... ZeusOlimp... cred ca ti`am vazut numele pe undeva prin TribalWars, parca ori pe W4 ori pe W10, nu mai stiu :P



11 august 2008 la 08:10

test man mai joci??
ca team vazut pe beta
esti in lawk
bunicica allianta
da nus zau daca aveti sanse la DPNst


Anonymous

12 august 2008 la 10:36

Folositor: http://www.townportal.ro/jocuri/despre-jocuri/tribalwars-triburile-si-drepturile-omului-pe-internet/


Trimiteți un comentariu

Postare mai veche Postare mai nouă