No Comment Etichete: , ,
Off...ce iti e si cu vedetele astea! Au avut si ei candva sclipirea, sau norocul sa fie la inceput si sa "prinda" piata.... si acum ca au imbatranit si le cam scartaie ciolanele arunca si ei cu materie maronie ca doar trebuie sa mai atraga atentia!

Vad o idee buna, ceva interesant si repede le si revendica....mai...mai ...mai! Hai sa zicem ca nici chiar in halul asta dar...oricum..... M-a scos din sarite domnu' cu de ce care se crede interesant!
Pai.... sa vedem: spune de plagiat->Head Shot<-, cand el are ceva care seama uimitor cu pagina unui indian.->Head Shot<-. Chiar imi pare rau ca nu mai gasesc pagina(blogul exista de 4 ani). O voi cauta in continuare!

Trecem peste la :
"

Te dai destept sau important.

Daca iti ascunzi statisticile de ochii prea curiosi poti spune ce te taie capul despre tine, iar oamenii sunt tentati sa creada.

"

"

Spiritul de turma

Asta ca sa nu uitam de puterea referentiala, negata de multi, dar perfect viabila in socitatea moderna. Spiritul de turma, atat de urat de unii, pe asta se bazeaza in primul si in primul rand. :)

"


Acestea sunt citate din ce a scris domnu dece! Ei bine nimic mai adevarat. Ai prins cheag la inceput si acum a ramas doar ecoul..... mai vin oameni doar pentru ca ai multe linkuri si un page rank bun(si multe posturi - nu neaparat reusite) ! Ce scrii....... scuze frate dar din ce in ce mai booring! Intr-un timp citeam blogul tau dar m-am saturat ca...... cum sa iti zic mai bine; da! esti ca Bacovia ( stii tu un poet...), i-ai citit o poezie le cunosti pe toate! -> Monster kill | Head shot<-

Ma opresc aici ca trebuie sa ma duc sa mananc si ...nu tvreau sa iti dau umilinta toala- > Head shot<- ca sunt un tip milos si nu doresc sa te las fara paine! De fapt, cred ca voi face o rubrica speciala : plagiat via DECE(se gasesc destule)! E bine?!


Rectific: nu cred ca ar merita sa-mi pierd timpul cu asa ceva, sau citindu-ti blogul ->HEAD SHOT <- :))

Mai multe in "emisiunea" noastra speciala ∞0∞0, echivalentul a 9595 ( sa nu zici ca si asta e plagiat ca esti ...... pufi) .

Hai sa aud aplauze pentru un tanar "tastagiu" care butoneaza cu sentiment!

Domnu Dece esti un superstar, acum uite gluma!
 

This Post has No Comment

Trimiteți un comentariu

Postare mai veche Postare mai nouă