1 comentarii Etichete: , , ,
In cadrul emisiunii noastre pe blog, care se numeste ∞0∞0(infinit zero infinit zero echivalentul la 9595), doctorul, adik eu, va voi prezenta diferite cazuri de tot C.A.C/\tul pentru ca voi ublicul larg sa va amuzati sau eventual sa va ingroziti. :) Vor fi folosite notiuni de psihologie avansata de cartier, teste si observatii psihologice de la coada vacii si diferite elemente SUGEsTIve.
Acum lasand gluma deoparte, aici se vrea a se cred o rubrica unde oricne si oricare poate scrie despre un caz de nesimtire cruda, de egoism si rautate de dimensiuni astrale sau despre orice chestie ciudata care implica oameni si comportamente aiurea din jurul nostru. Cu siguranta aveti parte de asa ceva macar o data pe luna. De ce sa nu aflam ce se afla in spatele acestor ciudatenii si sa ne amuzam!?

In aceasta emisiune, va voi prezenta o descoperire proaaspata. Studiind persoane care au dezvoltat tipul de personalitate retard boobles/barbie, am remarcat ceva uluitor! Dar mai intai sa vedem prin ce se remarca aceste persoane: dragostea nebuneasca de a fi in centrul atentiei(intr-un mod bun sau rau; nu conteaza), isi manifesta nemultumirile prin strigate tribale de diferite tonalitati si nu in ultimul rand obsesia pentru ROZ ( strigat!!!) sau lucruri scumpe. In general sunt prieteni bunicei, dupa ce iti bati capul ceva vreme sa intri in gratiile lor. Ehh... dar treaba se schimba cand vine vorba de.... de ce altceva decat bani!

Poti spune ca sunt afaceristi inascuti. Isi arata adevarata valoare la organizarea petrecerilor aniversare si in special a propriei petreceri. Ce fac?! Sa vedeti ce plan magnific! Gaseste un human, care are ziua aniversare in aceeasi perioada si il convinge sa faca impreuna. Misto nu?! Cheltuieli la jumatate si cadouri .....ei cadouri. Aici au un comportament total curios. Majoritatea nu indraznesc sa spune ce isi doresc sa primeasc si rareori, dar rareori sugereaza subtil. Retard Boobles type prin skillul mai ridicat decat cheaterii de WOW, spune- comanda ca la magazin ce doreste! Hmm... dar e cam scumpisor.... nu conteaza mai puneti bani ce naiba! :) CE?! nu puneti?! Nu mai veniti.... opa. Asta da supriza! Tot acest episod este urmat de un ritual al ploii si chemarii de bani prin ..cum ii zice in popor: a da la soricei... da!... asa ii zice.

Continuare in numarul viitor................
 

This Post has 1 Comment
Anonymous

14 mai 2008 la 13:08

nu prea a mers schema.pacat...de celalalt sarbatorit...


Trimiteți un comentariu

Postare mai veche Postare mai nouă