9 comentarii Etichete: , ,
Probabil vi s-a intamplat si voua sa va indragostiti, sa simtiti fluturashii in stomac si sa .... sa simtiti chestia aia tulburatoare ...care va face intreaga fiinta sa tremure , sa vibreze pentru acea persoana!

Cu siguranta vi s-a intamplat sa sa vreti sa daruiti si sa nu va mai opriti! Sa dati iubire in stanga si in dreapta, dar ciudat nu prea primiti inapoi! Sa numim acest fenomen dragoste cu imprumut, creditare .....

Si asa va daruiti bucatica cu bucatica din inima voastra. Ramane un gol dar care sunteti aproape siguri ca va fi umplut de dragostea celuilalt si Pfoa! pac! Acea persoana va dezamageste si ca orice roman care are tendinta sa fie rau platnic... acesta se face disparut, lasand un gol in inima voastra, un gol care nu mai poate fi umplut si se transforma in vid.... Simtiti o apasare, o durere de nesuportat, dar realizati ca pana la urma lupta care ati purtat-o merita un strop de dragoste in schimb! Da merita, si cu inima partial amanetata cautati cineva care ar putea sa o repare dar precaut....si cu atentie! Pana la urma nu vreti sa ramaneti fara inima!!!!

Brusc vi se urca sangele la cap.... o suparare crunta va izbeste , realizand ca toata lupta voastra pentru dragoste, pentru acea persoana a fost zadarnica, caci ati fost de la inceput lipsit de orice sansa! La naiba... iti vine sa iti bagi piticu .... si... pentru ce cucu lu' pupaza a fost tot efortul!?

Unii ar zice experienta....experienta! Nasol! Unii se cam satura de experienta!
Si atunci ajungem la versurile celor de la Nickelback!





"It's not like you to say sorry
I was waiting on a different story
This time I'm mistaken
for handing you a heart worth breaking
and I've been wrong, i've been down,
been to the bottom of every bottle
these five words in my head
scream "are we having fun yet?"

Toate versurile la.....

Si totusi....


Va regasiti careva?! Eu cu siguranta.... Mi se potriveste mai mult stilul jeg fara sentimente care vrajeste(cel putin atunci mi-a fost mai bine) ! CE sa fac?! Sa revin al el!? Sau sa raman optimist!?
 

This Post has 9 Comments
licsandru dana

24 mai 2008 la 14:29

nu cred ca un jeg fara sentimente poate sa simta ce inseamna fericirea..sunt alegeri bune si alegeri proaste..exista momente in care te simti singur pe lumea..sau ca mergi pe o sarma singur..dar asta nu inseamna ca de acum incolo trebuie sa ramai indiferent..atunci cand esti capabil sa iubesti..trebuie sa fii mai atent la ce dai si ce primesti..si sa fii permanent sincer..cu tine si persoanele de langa tine..sa te feresti de stari sentimentale dramatice..pentu ca o persoana mai dramatica are multe de suferit pana nu e sigura ca povestea pe care o traieste este reala..si in rest lucrurile nu au cum sa mearga bine..dragostea nu e un chin..dragostea e o placere:D



24 mai 2008 la 14:31

Dar totusi...decat singur in doi mai bine singur...singurel! :)

Cel putin asta simt la acest moment...si tind sa cred ca nu sunt singurul
:P



24 mai 2008 la 14:48

Si park ma simt mai bine ca mi-am spus pasul aici! :D


fireman

25 mai 2008 la 04:06

frumos articol!felicitari!
cred ca a fost cineva care te-a dezamagit destul de tare :(


bau bau

25 mai 2008 la 06:27

fara dragoste :))...cel mai bine :D....singur singurel nu o sa fi niciodata pt ca ne ai pe noi.. >:D<...si nu mai fi ciumpalat ca iei bataie ....hai...ai grija :*


cea care te-a dezamagit

25 mai 2008 la 12:30

imi pare rau daca te-am dezamagit nu asta a fost intentia mea...si tu stii bine...poate nu ma crezi dar asa e...sper ca macar in timp vom putea fii din nou prieteni...ai grija de tine...


Anonymous

25 mai 2008 la 13:27

Bai omule, fata asta e .... criminala! :)) Vezitzi de treaba ta k sigur se tin altele doua dupa tine! La cum scri si cum arati pe hi5...esti dragutz in plm!



25 mai 2008 la 13:31

No comment!



27 mai 2008 la 14:32

cip sau motan sau cipix..:D..restu apelativelor sunt km porno, as dana says...fericirea o simti atunci knd ai cu ce...tot cu acel "cu ce" simti si ceea ce descrii tu...so,let's live to belive and forgive...si nu te uita inapoi,aduce ghinion..;)).future's bright just for those who smile!and you know you don't have to be a jurk,because you[already are.-oups:">] have a "cu ce" kre te impiedica...SUS SOLDAT!


Trimiteți un comentariu

Postare mai veche Postare mai nouă