No Comment Etichete: ,
Aseara am fost pe faleza Brailei sa fac o baie de multime. Dragut! Cu ocazia sarbatorii Sfintei Maria, marina fluviala din oras , ca si tot orasul de altfel este "in sarbatori"- concerte, festivitati, delifarea fanfarei si a navelor etc.
Anul acesta a fost mai rau decat in anii trecuti. De ce?! Organizare proasta?! Nope, din contra totul organizat ca la carte,muzica buna, festivitati impresionante, pana politai pe strazi sa dirijeze traficul. Ce m-a deranjat?! Caldura infernala care pur si simplu te izbea in barbie, urcand cu repeziciune din asfalt. De parca asta nu a fost de ajuns ...... au fost si cetateni prezenti la sarbatoare , dar prezenti nu gluma... unii spun ca in numar record. Cred si eu, la cati domni respectabili de 50+ alaturi de nepotei erau .... si sa nu uitam tineretul care a iesit in numar mare ca doar s-au anuntat artificii. ( n-am reusit sa vad asa ceva)

Oricum, am iesit cu dragii mei prieteni si dupa ce am vazut "balamucul" care era in apropierea zonei de interes am hotarat sa o pornim perpedes spre centru ca "poate"(gandeam noi ca nu vom gasi locuri) gasim un loc cu mese si bauturi cu reci cu gheata sa ne luptam cu caldura. Hoopa... "cool chocolate" aproape gol.( prima cafenea care ne-a iesit in cale) Si culmea, localul e destul de fancy pentru a fi pustiu. Atunci am realizat ce puternic este efectul de turma, daca pana si aia plini de figuri si fitze erau pe faleza. M-am simtit ... nu stiu cum ...dar moralul meu s-a imbunatit! :))

Putin mai bucuros, dar deranjat de o sete teribila si un gat uscat si fiierbinte , am cerutun frape . Pentru cei care nu stiu ce inseamna frape- nu va insult inteligenta- frape= bautura care contine o ruda a cafelei, lapte si GHEATA! Mi se aduce frape-ul dar fara un element important. Care credeti?! Corect, ce era esential pe asemena vreme: GHEATA. In plus, ma mai si minte chelnerita ca a pus gheata.

Am fost tare dezamagit .... si ma gandeam sa le cer sa scada din pret- doar scria in meniu ca re gheata. :)) As fi facut bine?!
 

This Post has No Comment

Trimiteți un comentariu

Postare mai veche Postare mai nouă