No Comment Etichete: , ,
Cele mai bune melodii Paul van Dyk! :)

Paul van Dyk - Let Go



Paul van Dyk feat Jessica Sutta - White lies



Paul Van Dyk - We Are Alive



Muzica, nu zgomot!
 

9 comentarii Etichete: , ,
"OAre barbatul este afemeiat sau femeia nu este in stare sa-l tina langa ea?! HA!!"
Acest lucru a fost azi prezent la statusul meu. Reactii .... pai din partea sexului masculin aproape zero, iar din partea doamnelor si domnisoarelor, un coplesitor raspuns rastit ca : suntem afemeiati. Mda... Totusi doua raspunsuri au iesit din tipar, unul fiind mai interesant. Puteti sa ii spuneti exceptia care confirma regula sau ceva de genul, dar in locul vostru conversatia de mai jos m-ar pune pe ganduri! ;)


Alina CNNB E: daca vrei si un raspuns la intrebarea ta,,,eu zic k 70% a doua si 30% prima
Zeus:
Zeus: pentru asta meriti sa apari pe blogul meu
Zeus:
Alina CNNB E:
Alina CNNB E: ms ms
Zeus: pana acum esti singura care zice ca este mai mult de 50% a doua
Zeus:
Alina CNNB E: si sincer iti spun asta
Zeus: la concluzia asta am ajuns
Zeus: de asemenea
Alina CNNB E: si in cei 30% includ barbatii care sunt afemeiati din nastere
Zeus: de multe ori park ne impingeti ...hai insheala-ma
Alina CNNB E: fara "leac'
Alina CNNB E: da suntde acord cu tine
Alina CNNB E: o femeie daca stie sa fie femeie ...nu-i pleak barbatul dupa alte fuste
Zeus: dap....
Zeus: dar majoritatea sunt prea preocupate de fitze
Zeus:
Alina CNNB E: dar e mai simplu sa zici k el e afemeiat decat sa-ti asumi vina
Zeus: sau mofturi cand vad ca partenerul le iubeste
Alina CNNB E: dar iubirea se pierde usor
Alina CNNB E: daca nu stii sa tii de ea
Zeus: Felicitari ! Nu aveam timp sa scriu un post pe blog,dar pt asta se face!

Acum sincer... ce mai ziceti?!
Sa fie oare, dragi colegi masculi, faptul ca ne dam pe brazda prea usor si ne vindem sub pretul pietei?!



PS: Acest articol nu face trimitere catre nimeni! >:P
 

6 comentarii Etichete: ,
Ramanem pe acelasi subiect: love ; simt ca imi intru in mana! Banuiesc ca ati iubit si voi macar o data in viatza sau macar atzi simtit ceva ciudat pentru o persoana! Cand auzitzi cuvantul DRAGOSTE ce va apare in minte?!
O secventa dintr-un film sau poate un tablou frumos zugravit dintr-un roman de dragoste sau o amintire ori o persoana .....

Cei care mi-au citit ultimul articol legat de dragoste si care nu ma cunosc vor crede ca sunt un tip nu prea fericit si care nu prea are ce sa isi aminteasca cu drag cand vine vorba de iubire. Fals?!
Cu siguranta! Cand aud "DRAG -" deja in fata ochilor imi apare un pustiulica de 6 ani jumate cu ochii mai mult sau mai putini verzi, care statea cu capul in poala unei fete pe nume Cristina la randul ei de vreo 7 ani. Aveam parul destul de lung si un castaniu cu nuate aurii. Ii placea la nebunie sa se joace cu el si cand .... un tzuuck! No reason, without prediction!
Wow! O senzatie ciudata mi-a cuprins tot corpul, o euforie de nedescris! ;)) Probabil ati ghicit ca pustiulica ala eram eu! Ce e ciudat, ca daca sunt sarutat intr-un anumit mod , apare din senin acea stare de euforie!
Asta nu e tot ... la "-> OSTE" am o amintire atat de puternica si de vie, pentru o secunda am impresia ca e chiar reala. Vara.... o vara nebuna, din aceea cu un vant usor si uscat. Eram cu prietenii si prietena la iarba verde undeva langa Macin. Jucasem football si apoi iar mai jucasem putin football! Ea vine cu un pahar de bere si ma intreaba daca vreau! Normal, ca m-am dus sa iau o gura de bere. Tii ... asta mi-a trebuit! Imi spune sa vin sa fu partenerul ei la carti... hmm... am refuzat si am spus in gluma ca e prea cald langa gratar! :)) Prea cald, si poc.... ma uda cu bere. Am alergat-o pana un pic mai sus pe deal, am prins-o , am imbratisat-o , am muscat-o de nas si apoi m-am trantit pe iarba.

Acum urmeaza faza hilara!


Se aseaza cu spatele la soare si spune autoritar: "SUS Soldat! Doar atat poti?!" . Imi intinde o mana sa ma ajute sa ma ridic, greseala! o trag cu putere si cade peste mine, dar ne dezechilibram si ne rostogolim la vale! =)) Dupa vreo 10-12m de rostogoliri, ne oprim , eu fiind deasupra! Ii fac in ciuda: "Sac, tot eu sunt on top! " . Ti-ai gasit, vrea ea on top si iar o pornim la vale ......wiiiii .... oooooo.....din cand in cand cate un auch(mai erau si pietre) si o tot tinem asa pana la baza dealului.

Toata lumea ingrijorata s-a strans in jurul nostru. Nu patisem nimica, cu exceptia unei tzarieturi la umar, de unde curge putin, dar doar putin sange. Ma prefac ca ma doare si.... auu! Suspicioasa, ma intreaba daca chiar am ceva... cand sa se desprinda de mine(eram imbratisati) strig cu pasiune un AUUUUUU!!!!! Ingheatza, cu privirea cauta ranile pe care le-ar fi putut atinge.... nu vede niciuna, dar pana sa-mi zica " ESCROCULE! " ma bufneste rasul si ne sarutam!


Deci, cand rostesc DRAGOSTE, nu pot sa nu-mi amintesc de aceste doua moemnte magice!

Dar tu?! Ai asa ceva?! :| Nu ai niciuna?! :O Sau ai una, sau doau sau mai multe?! Care e preferata?!
 

9 comentarii Etichete: , ,
Probabil vi s-a intamplat si voua sa va indragostiti, sa simtiti fluturashii in stomac si sa .... sa simtiti chestia aia tulburatoare ...care va face intreaga fiinta sa tremure , sa vibreze pentru acea persoana!

Cu siguranta vi s-a intamplat sa sa vreti sa daruiti si sa nu va mai opriti! Sa dati iubire in stanga si in dreapta, dar ciudat nu prea primiti inapoi! Sa numim acest fenomen dragoste cu imprumut, creditare .....

Si asa va daruiti bucatica cu bucatica din inima voastra. Ramane un gol dar care sunteti aproape siguri ca va fi umplut de dragostea celuilalt si Pfoa! pac! Acea persoana va dezamageste si ca orice roman care are tendinta sa fie rau platnic... acesta se face disparut, lasand un gol in inima voastra, un gol care nu mai poate fi umplut si se transforma in vid.... Simtiti o apasare, o durere de nesuportat, dar realizati ca pana la urma lupta care ati purtat-o merita un strop de dragoste in schimb! Da merita, si cu inima partial amanetata cautati cineva care ar putea sa o repare dar precaut....si cu atentie! Pana la urma nu vreti sa ramaneti fara inima!!!!

Brusc vi se urca sangele la cap.... o suparare crunta va izbeste , realizand ca toata lupta voastra pentru dragoste, pentru acea persoana a fost zadarnica, caci ati fost de la inceput lipsit de orice sansa! La naiba... iti vine sa iti bagi piticu .... si... pentru ce cucu lu' pupaza a fost tot efortul!?

Unii ar zice experienta....experienta! Nasol! Unii se cam satura de experienta!
Si atunci ajungem la versurile celor de la Nickelback!





"It's not like you to say sorry
I was waiting on a different story
This time I'm mistaken
for handing you a heart worth breaking
and I've been wrong, i've been down,
been to the bottom of every bottle
these five words in my head
scream "are we having fun yet?"

Toate versurile la.....

Si totusi....


Va regasiti careva?! Eu cu siguranta.... Mi se potriveste mai mult stilul jeg fara sentimente care vrajeste(cel putin atunci mi-a fost mai bine) ! CE sa fac?! Sa revin al el!? Sau sa raman optimist!?
 

No Comment Etichete: ,
Vineri am facut un mic accindet! :P

Ploua afara, se abureau geamurile la dacie ( sunt incepator) si erau preocupat de nenea din fatza care isi incerca franele! Trec de o intersectie, aveam viteza mica (cam 30km/h) sii stergeam geamurile..cand nenea din fatza se opreste brusc...dar ff brusc!

FRANEZ! ......... :|

Sh|t! L-am pupat in funduletz!


Tii..si ce noroc ca era politia in zona! :)) Ehh?!


Oricum s-a rezolvat amiabil! :-"
 

No Comment Etichete: ,
O lectie intr-un institut agricol.
Un cuplu apare la curs si pentru ca erau certati, femeia se asaza in primul rand, iar barbatul in ultimul rand. La un moment dat, profesorul zice:
- Un taur sanatos trebuie sa aiba pana la 12 cuplari pe zi...
Femeia din primul rand:
- Ma scuzati, domnule profesor, cate?
- Pana la 12.
- Repetati, va rog, pentru ultimul rand!
Barbatul din ultimul rand:
- Spuneti-mi, profesore, este vorba de cuplarile cu o singura vaca sau cu 12?
- Desigur, cu 12.
- Multumesc, repetati, va rog si pentru primul rand...


Muhahah...hai ca e bun bancul! :))
 

No Comment Etichete: ,
 

2 comentarii Etichete: , ,
Se zice ca diva este echivalentul pentru c|_|rva. APoi se stie ca divele sunt superbe .... iti iau ochii si ... sa nu ii uitam pe superstari.
Ei sunt masculinul de la diva! :)


 

No Comment Etichete: , ,
Off...ce iti e si cu vedetele astea! Au avut si ei candva sclipirea, sau norocul sa fie la inceput si sa "prinda" piata.... si acum ca au imbatranit si le cam scartaie ciolanele arunca si ei cu materie maronie ca doar trebuie sa mai atraga atentia!

Vad o idee buna, ceva interesant si repede le si revendica....mai...mai ...mai! Hai sa zicem ca nici chiar in halul asta dar...oricum..... M-a scos din sarite domnu' cu de ce care se crede interesant!
Pai.... sa vedem: spune de plagiat->Head Shot<-, cand el are ceva care seama uimitor cu pagina unui indian.->Head Shot<-. Chiar imi pare rau ca nu mai gasesc pagina(blogul exista de 4 ani). O voi cauta in continuare!

Trecem peste la :
"

Te dai destept sau important.

Daca iti ascunzi statisticile de ochii prea curiosi poti spune ce te taie capul despre tine, iar oamenii sunt tentati sa creada.

"

"

Spiritul de turma

Asta ca sa nu uitam de puterea referentiala, negata de multi, dar perfect viabila in socitatea moderna. Spiritul de turma, atat de urat de unii, pe asta se bazeaza in primul si in primul rand. :)

"


Acestea sunt citate din ce a scris domnu dece! Ei bine nimic mai adevarat. Ai prins cheag la inceput si acum a ramas doar ecoul..... mai vin oameni doar pentru ca ai multe linkuri si un page rank bun(si multe posturi - nu neaparat reusite) ! Ce scrii....... scuze frate dar din ce in ce mai booring! Intr-un timp citeam blogul tau dar m-am saturat ca...... cum sa iti zic mai bine; da! esti ca Bacovia ( stii tu un poet...), i-ai citit o poezie le cunosti pe toate! -> Monster kill | Head shot<-

Ma opresc aici ca trebuie sa ma duc sa mananc si ...nu tvreau sa iti dau umilinta toala- > Head shot<- ca sunt un tip milos si nu doresc sa te las fara paine! De fapt, cred ca voi face o rubrica speciala : plagiat via DECE(se gasesc destule)! E bine?!


Rectific: nu cred ca ar merita sa-mi pierd timpul cu asa ceva, sau citindu-ti blogul ->HEAD SHOT <- :))

Mai multe in "emisiunea" noastra speciala ∞0∞0, echivalentul a 9595 ( sa nu zici ca si asta e plagiat ca esti ...... pufi) .

Hai sa aud aplauze pentru un tanar "tastagiu" care butoneaza cu sentiment!

Domnu Dece esti un superstar, acum uite gluma!
 

No Comment Etichete: ,

Va recomand pinguinul! Have fun! ;))



 

1 comentarii Etichete: , , ,
In cadrul emisiunii noastre pe blog, care se numeste ∞0∞0(infinit zero infinit zero echivalentul la 9595), doctorul, adik eu, va voi prezenta diferite cazuri de tot C.A.C/\tul pentru ca voi ublicul larg sa va amuzati sau eventual sa va ingroziti. :) Vor fi folosite notiuni de psihologie avansata de cartier, teste si observatii psihologice de la coada vacii si diferite elemente SUGEsTIve.
Acum lasand gluma deoparte, aici se vrea a se cred o rubrica unde oricne si oricare poate scrie despre un caz de nesimtire cruda, de egoism si rautate de dimensiuni astrale sau despre orice chestie ciudata care implica oameni si comportamente aiurea din jurul nostru. Cu siguranta aveti parte de asa ceva macar o data pe luna. De ce sa nu aflam ce se afla in spatele acestor ciudatenii si sa ne amuzam!?

In aceasta emisiune, va voi prezenta o descoperire proaaspata. Studiind persoane care au dezvoltat tipul de personalitate retard boobles/barbie, am remarcat ceva uluitor! Dar mai intai sa vedem prin ce se remarca aceste persoane: dragostea nebuneasca de a fi in centrul atentiei(intr-un mod bun sau rau; nu conteaza), isi manifesta nemultumirile prin strigate tribale de diferite tonalitati si nu in ultimul rand obsesia pentru ROZ ( strigat!!!) sau lucruri scumpe. In general sunt prieteni bunicei, dupa ce iti bati capul ceva vreme sa intri in gratiile lor. Ehh... dar treaba se schimba cand vine vorba de.... de ce altceva decat bani!

Poti spune ca sunt afaceristi inascuti. Isi arata adevarata valoare la organizarea petrecerilor aniversare si in special a propriei petreceri. Ce fac?! Sa vedeti ce plan magnific! Gaseste un human, care are ziua aniversare in aceeasi perioada si il convinge sa faca impreuna. Misto nu?! Cheltuieli la jumatate si cadouri .....ei cadouri. Aici au un comportament total curios. Majoritatea nu indraznesc sa spune ce isi doresc sa primeasc si rareori, dar rareori sugereaza subtil. Retard Boobles type prin skillul mai ridicat decat cheaterii de WOW, spune- comanda ca la magazin ce doreste! Hmm... dar e cam scumpisor.... nu conteaza mai puneti bani ce naiba! :) CE?! nu puneti?! Nu mai veniti.... opa. Asta da supriza! Tot acest episod este urmat de un ritual al ploii si chemarii de bani prin ..cum ii zice in popor: a da la soricei... da!... asa ii zice.

Continuare in numarul viitor................
 

No Comment Etichete: ,
Off... Marea mea pasiunea -fizica- a devenit o mare pacoste! De ce?! Probabil vi s-a intamplat si voua sa dati peste un profesor tzicnit, care are ceva cu faptul ca respiri aerul ce-l inconjoara sau ceva de genul. Nasol nu?! In alta situatie, o astfel de persoana ar fi tratata cu indiferenta sau mai bine zis ignorata, dar dat fiind faptul ca este profesor la clasa acest lucru nu se poate.

Sa ma laud! Sunt olimpic national la fizica, dar de cand am intrat la liceu flacara pasiunii pt fizica se stinge lent. Stiu ca este aiurea sa reunti la o pasiune, dar nenea asta m-a desconsideran si mi-a pus bete in roate in permanenta! Ce e curios..... faptul ca iti sabotezi propriul olimpic?! Neah.... faptul ca mai la toata clasa pui un punct in plus ,dar compensezi luand unul de la persoana mea?! In nici un caz ..... Dar cand ridic mana sa fiu ascultat, singura mana ridicata la un raspuns necunoscut pt restul clasei sa zici : " Degeaba ridici mana ca nu te ascult! " . :O WTF!

Pana la urma ce sa ii ceri unui ...... (asta e numele lui ) .

Ce este si mai curios; faptul ca am un 4 si un 5! De acord, nu am fost pregatit, dar nici chiar atat de nepregatiti!

Cine zicea ca : "Prin valoare sigur razbesti in viata...etc"(un om important) manca o mare portie de C.A.C/\.O si cu siguranta nu ajunsese unde era prin valoare. Tind sa cred ca adevarata valoare este sufocata de nulitati. Uitati-va la TV, in jur ..peste tot si incercati sa am contraziceti.

Ar fi bine sa va ganditi mai intai cat de egoisti si invidiosi sunt oamenii sau cat se bucura de nenorocul tau pentru a ....... pfoai.... Oricum, sunt optimist si ma bucur ca mai sunt si cateva persoane care incalca regula pentru a o confirma!
 

3 comentarii Etichete: , ,
Am pus in dreapta o chestie care chiar verifica daca cineva este pe invisible sau nu! :) Are acelasi rezultat ca Xeeber doar ca asta merge mai bine si mai rapid! :)) Deci oameni care creti sa va verificati amicii, aici gasiti ce va trebuie! :) Yahoo Messenger ... wow!

Ehh.. Va place alternativa pentru Xeeber?!
 

No Comment Etichete:
Noha -tu cafe

O melodie ritmata, interesanta si...cam house! :)



DISCLAIMER

 

No Comment Etichete: , ,
Ma uit in jur si raman uimit de lipsa de comunicare si de nervozitatea de pe buzele noastre sau din limbajul trupului. Ne certam aiurea ... si abia cand realizam ca l-am ranit pe cel/cea de langa noi ne dam seama ca a fost ceva fara rost, inutil.

Ce putem face?! Este simplu. In primul rand ASCULTA! Cu adevarat esential este sa realizezi ce anume a deranjat-o pe persoana respectiva. Abia atunci poti sa prezinti din punctul tau de vedere ce s-a intamplat. Poate ca ai dreptate, poate ca nu , dar nu uita.... cu totii uram ideea de a fi gresit si mai urat e atunci cand trebuie sa recunoastem. Un om puternic nu fuge de responsabilitate si nu incearca sa se dezvinovateasca! Este important ca unul dintre voi sa faceti primul pas si sa recunoasteti o greseala cat de mica, ca celalalt sa isi recunoasca si el vina. Se va simti prost pentru ca tu nu il/o certi, ca nu o arati cu degetul, si prin simplu fapt ca intelegi. In plus un banal: "Imi pare rau!" face minuni. Incearca, si ai sa observi o diferenta majora!

Inca ceva, daca trebuie sa atragi atentia asupra unei greseli care nu ai vrea sa se repete spui ceva de genul: "Nu era mai bine daca ........ " . Nu suna a cicaleala dar transimete acelasi mesaj, care in aceswt caz va fi auzit si inteles! ;)) Cu hotarare, calm, intelegere si obligatoriu sa asculti ce spune cel de langa tine!




RUPE BARIERA CE TE IMPIEDICA CA COMUNICI EFICIENT!
 

No Comment Etichete: ,
Britanicii au prezentat la Salonul de la Geneva un bolid care nu emite gaze de esapament, ci vapori de apa Prima masina sport cu emisii poluante zero si cu o viteza maxima de 150 de kilometri pe ora a fost vedeta lansarilor de miercuri de la Salonul International de la Geneva.

Cu un design original si extrem de atractiv, masina pe hidrogen Lifecar produce foarte putin zgomot, iar singurele sale emisii sunt vaporii de apa. Lifecar are sansa sa patrunda in exclusivista lume a pasionatilor de bolizi, foarte criticati pentru nivelul mare al emisiilor poluante pe care il au masinile lor.

Cu un design futurist, bazat pe pro­totipul masinii sport Morgan Aro-8, Lifecar a fost dez­­voltata de un consortiu de companii si universitati din Marea Britanie, intre care si reputata Universitate Oxford. "Cifrele arata ca masina poate ajunge la viteza de 100 de kilometri pe ora in doar sapte se­cunde", a declarat pen­tru BBC Ma­tthew Parkin, responsabil al con­structorului britanic de masini sport Morgan. Totusi, acceleratia exacta a masinii nu poate fi cunoscuta pana la efectuarea primului test drive.

Potrivit lui Parkin, constructorii urmeaza sa efectueze primul test drive chiar la finele Salonului de la Geneva. Constructorii au pornit de la ideea fabricarii unei "masini cu emisii poluante zero, dar foarte atractiva si distractiv de condus". Potrivit unui specialist prezent la lansarea masinii, bolidul din aluminiu este "delicat in mod straniu, iar interiorul de aluminiu si lemn este pe cat de frumos, pe-atat de brutal de aseptic".

Puterea inteligenta

Proiectul Lifecar, in valoare totala de 2,5 milioane de euro si partial subventionat de statul britanic, a durat aproape trei ani. "Conceptul de baza a fost sa construim o masina sport atractiva si distractiva, care va fi un model demonstrativ pentru acest gen de tehnologie", mai spune Matthew Parkin.

Modelul, cu greutatea mica, integreaza dispozitive de conversie electro-chimica a energiei si un sistem de conservare a energiei care ofera masinii o autonomie de 400 de kilometri la un plin de rezervor. Masina se alimenteaza cu energie de la un conglomerat de celule de combustie, care convertesc energia hidrogenului printr-un proces electro-chimic. Sistemul a fost creat de compania britanica de tehnologie militara Qinetiq.

Sistem de franare regenerativ

"Daca iei un motor conventional cu combustie interna si il inlocuiesti cu o celula de combustie, acestea din urma vor ocupa foarte mult spatiu. Asta nu inseamna eficienta", explica Ian Whiting, de la Qinetiq. Celulele de combustie ale masinii Lifecar produc aproximativ 22 de kilowati, circa o cincime din energia unui motor cu combustie interna si echivalentul a 29,5 cai putere.

Cand masina are nevoie sa accelereze sau sa urce un deal, ea isi trage energia suplimentara dintr-un conglomerat de supercondensatoare, aliniate in zona centrala a vehiculului. Acestea se comporta ca niste baterii, insa nu stocheaza la fel de multa energie si permit energiei sa intre si sa iasa mai repede din sistem. Supercondensatorii sunt, in prima instanta, alimentati de un sistem de franare regenerativ, care incetineste masina convertind energia cinetica a vehiculului in energie electrica pentru motor.

Masinile hi­­bride folosesc deja sistem de franare re­ge­nerativ, care stocheaza aproximativ 10 la suta de energie, insa sistemul folosit de Lifecar urca pana la 50 la suta.

Drum cu obstacole pentru masinile pe hidrogen

Şi alti constructori de masini si-au prezentat masini sport pe baza de hidrogen, insa multe sunt conversiuni ale unor modele deja existente care pot functiona si pe baza de benzina. Spre exemplu, constructorul japonez Mazda a prezentat recent o versiune modificata a masinii RX-8, cunoscuta sub numele de Hydrogen RE, care foloseste sistemul hibrid.

Şi Honda a anuntat deja ca masina sport hibrida CR-Z va fi lansata anul viitor. Totusi, viitorul masinilor pe hidrogen intampina destule obstacole. Criticii acestei tehnologii argumenteaza ca producerea de hidrogen din apa necesita o cantitate prea mare de energie electrica. In prezent, o mare parte din aceasta energie electrica provine tot de la centralele electrice care folosesc combustibili fosili si, tocmai de aceea, nu exista beneficii majore pentru mediu. In plus, nu exista deocamdata o infrastructura dezvoltata pentru alimentarea acestor vehicule.

Viteza silentioasa

Masina are o autonomie de circa 400 de kilometri si o viteza maxima de 150 de kilometri pe ora. "Totul s-a construit in jurul eficientei, care se bazeaza mai ales pe reducerea greutatii masinii. Obiectivul nostru este de a aduce masina la o greutate de 700 de kilograme", explica Ian Whiting. Pentru aceasta, vehiculul foloseste un sasiu de aluminiu si un interior din material lemnos foarte usor, inclusiv fotoliile. Totodata, Lifecar nu are accesorii de lux precum sistemul stereo, sistemul de transmisie, sistemul de inchidere automata centralizata si nici macar airbagurile cu care sunt echipate masinile moderne.

In ciuda aspectului spartan, Lifecar are si "lipsuri" avatajoase, precum huruitul motorului, din vreme ce celulele de combustie produc foarte putin zgomot. Din acest punct de vedere, Lifecar nu este numai o masina cu emisii poluante zero, ci si cu un nivel foarte scazut de poluare sonora, extrem de benefic pentru mediul urban. Pentru cei care vor totusi sa simta ca "ambaleaza motorul", constructorii se gandesc sa instaleze un sistem de sonorizare conectat la pedala de acceleratie, care sa imite zgomotul produs de un motor V8.


sursa:


Am mai citit pe net ca in Romania s-au creat 7 prototipuri de motoare pe apa, iar producerea lor nu ar costa mai mult de 4200 euro, un pret modest spun eu pt cate ar avea de oferit. Din nefericire, nimeni nu e interesat de asa ceva- ma refer la marile companii care produc masini sau la cele petroliere! Imaginati-va ce impact ar avea producerea in masa a acestei masini; arabi ar da faliment, companiile petroliere ar trebui sa se reprofileze, iar apa ar ajunge probabil prea scumpa! :))

 

14 comentarii Etichete: ,
Daca acum ceva vreme va spuneam ca Tribalwars este un joc grozav, ei bine asta era inainte sa descopar Ikariam .
Tribalwars e captivant, lucrezi in echipa ataci, pacalesti si ii cuceresti ff usor orasul inamicului! Treburile stateau simplu: faceai resurse, upgradai townhall-ul, cercetai oricand un anumit tip de trupa si trebuia sa te incadrezi intre anumite limite, dat fiind faptul ca populatia maxima era ... park 26000! L-am jucat, am ajuns in top 100 si m-am plictisit! Prea simplu si povestea se tot repeta. Celor carora le place sa "crush" and "smash" jucati tribalwars.

Apoi vine Ikariam! Are ceva deosebit! E complex, e interactiv si seamana cu realitatea! Pornesti de la un oras -port, care are in componenta sa cetateni care cresc continuu atata timp cat le asiguri un nivel adecvat de satisfactie. Acesti cetateni produc aur, dar pot fi transformati fe in muncitori, producand resurse, fie in cercetatori, acestia avand grija ca "natia" ta sa avanseze tehnologic, normal in schimbul unei mici plati! ;))
Altfel spus cetatenii produc aur, muncitorii resurse ca sa poti construi si cercetatorii mananca bani. Trebuie acordaca o mare atentie acestui sector, cercetare, caci iti ofera un bonus mai mare la punctajul total si daca ai unitati mai bune, iti poti invinge inamicul mai usor.
Cam asa arata un oras frumos dezvoltat! Fetele acelea 4 sunt sfetnicii: primul e un fel de prefect(relatii cu publicul) , al doilea marele maresal( armata) , al treilea ( cercetare) si ultimul diplomatie!
Ca sa nu mai vorbim de multitudinea de trupe.... Exista trupe de uscat si flota! Uimitor nu?! Trebuie sa echilibrezi balanta intre populatie, cercetare, producerea de resurse si armata. As zice ca multi nu sunt in stare de asta, dar cine stie. Incerca sa vedem de ce esti in stare!

Prin urmare campionul este
ikariam.






Am o alianta DIE, ma puteti contacta, dar sa stiti ca e o alianta exclusivista. Caut jucatori de tribalwars,care sa stie cam cu ce se mananc, jucatori agresivi. Inca ceva ZeusOlimp este nickul meu!



 

No Comment Etichete: ,



:)) e tare! Fulgerica nu stiu cum le gasesti dar cred ca le cauti! =))

Gasit pe fulgerica.com
 

Postări mai vechi Postări mai noi