No Comment Etichete:

kama_sutra1Kama Sutra este un vechi manual indian despre arta iubirii, care descrie, printre altele, cele 64 de pozitii sexuale care fac posibila uniunea partenerilor. Literar, Kama Sutra inseamna "tratat despre placerile sexuale" si, spre deosebire de viziunea crestina care considera procreatia singurul scop al sexului, conceptia indiana cultiva placerile sexuale ca pe ceva divin.

Hindusii din antichitate credeau ca viata are trei scopuri: pietatea religioasa, succesul material si placerea sexuala. Toate acestea sunt egale, iar eroticul este celebrat ca acela care sta la baza frumusetii.

Desi Kama Sutra este cea mai faimoasa carte erotica, nu a fost in nici un caz prima; chinezii aveau carti de acest gen cu 500 de ani inainte, iar "Ars Amatoria" a lui Ovidiu, o carticica pentru curtezane, a fost scrisa cu 200 de ani inaintea Kama Sutrei.

Cele sapte parti ale Kama Sutrei urmaresc parcursul vietii unui barbat. Prima carte vorbeste despre inceputul vietii sexuale, urmata apoi de cea de-a doua, care povesteste despre perfectionarea tehnicilor sexuale ale tanarului. Tocmai aceasta a doua carte a inspirat multe imagini din filme, jocuri sau alte materiale care au la baza manualul indian.

In cea de-a treia parte, tanarul seduce o virgina, ca in a patra sa se insoare si sa cladeasca un camin. In cartea a cincea, plictisit de placerile pe care le obtinea de la sotia sa, cauta sa seduca sotiile altor barbati. Cu cat imbatraneste, cu atat farmecul lui scade, astfel ca, in cartea a sasea ajunge sa apeleze la serviciile unor curtezane. Batran fiind, se teme ca isi va pierde potenta si atractivitatea si, in acest sens, cartea a saptea contine retete naturiste pentru mentinerea vigorii barbatesti.

Desi Kama Sutra pare a fi adresata doar barbatilor, exista pasaje expres pentru femei, cum ar fi in cartea a treia, unde virginele sunt invatate cum sa isi atraga sotii; cartea a patra instruieste femeile cum sa fie bune sotii. Cea de-a sasea carte se adreseaza curtezanelor.

kama_sutra2Cea de-a doua carte, care este adevaratul manual de sex, recunoaste femeile ca partenere egale in actul sexual si invata barbatii cum sa isi controleze ejacularea pentru prelungirea placerii de ambele parti si pentru evitarea procreatiei. De asemenea, barbatii sunt sfatuiti sa invete tehnici si trucuri pentru a determina femeia sa aiba orgasm inaintea lor. Se vorbeste despre utilizarea jucariilor sexuale si raportul sexual in timpul baii. Se descrie, de asemenea, felul in care un barbat reuseste sa satisfaca doua femei in acelasi timp.

Kama Sutra contine descrierea a 64 de pozitii sexuale, deoarece sunt opt moduri de a face dragoste, multiplicate de opt pozitii pentru fiecare dintre ele. In carte sunt denumite ca fiind cele 64 de arte, pe care le vom descrie in articolele urmatoare. ;))

pentru incepatori vizitati sexaz.ro ! :)
 

This Post has No Comment

Trimiteți un comentariu

Postare mai veche Postare mai nouă