1 comentarii Etichete: , , ,


Ce naiba vor femeile de la noi, barbatii?! Ee...articolul urmator (scris de o femeie) sunt sigur ca va va ajuta sa le intelegeti! :) Read and learn!

"Cu toate dorim sa gasim un tip perfect. Dar sa recunoastem, cati dintre fostii vostri pareau fantastici la inceput, doar pentru a afla mai tarziu ca erau "mister wrong"? Ei bine, gata cu baietii rai, baietii mamei, sau orice de acest fel!


Cand cunosti un barbat pentru prima oara, fie ca este online, la bar, la scoala sau la slujba poti simti ca te vrea. Poate fi atras de o privire, o atingere, un compliment, curiozitate sau atentia la detalii. Si trebuie, intr-un timp scurt sa se transforme din acel barbat "virtual" pe care l-ai intalnit pe net (daca acesta e cazul), printr-un mesaj text sau prin telefon intr-un barbat poe care sa il poti simti (sa ii auzi vocea, sa ii simti respiratia). Si in definitiv, ar trebui impins de vointa sa faca un plan si sa duca relatia mai departe. Daca nu este suficient de interesat pentru a suna in avans si pentru a face un plan, nu este destul de interesat pentru a investi emotiile intr-o relatie. In schimb, telefoanele, e-mailurile, si mesajele text nu sunt mesaje adevarate. Nu te poate atinge, vedea, adora, sau cunoaste prin cuvintele unui ecran sau la telefon.


bun2.jpgLa scurt timp dupa ce l-ai cunoscut, ar trebui sa descoperi ca este realizat in cel putin un domeniu al vietii sale.

De exemplu, daca a facut facultate, daca are o slujba buna sau o masina decenta. Daca a mostenit afacerea parintilor, a invatat cum s-a manevreze cu succes. Eforturile sale continua sa creeze noi oportunitati, noi abilitati sau noi castiguri. Desigur, daca progreseaza si nu da inapoi.


Nu ne plac persoanele care fac planuri de viitor pe care nu intentioneaza sa le aplice. Si desigur nici barbatii care ne transmit mesaje care sunt confuze si dificil de descifrat. Un barbat spune ce vrea si vrea ce spune. Si vorbele sale sunt urmate de fapte. Chiar daca nu ofera garantii, aproape mereu ne dorim ca relatia sa mearga intotdeauna inainte.

Cand esti "acolo' pe ntru el, cand il sprijini emotional, desi nu ti-a cerut-o explicit, apreciaza lucrul asta? Te rasplateste cu o surpriza sau oferindu-ti bautura preferata (cat de mult te impresioneaza ca si-a amintit, nu-i asa?) Crezi ca ceea ce-ti ofera este la fel de important si de valoros ca ceea ce-i oferi tu? De exemplu, daca stai acasa sambata seara va face un program care sa fie placut de amundoi? Daca ai o problema te va ajuta?


Daca este tipul potrivit pentru tine va avea prieteni buni si-ti va placea cum se comporta cand este in preajma lor. Chiar daca este la bar, la o petrecere, sau la serviciu, esti convinsa ca este barbatul pe care il cunosti si il iubesti, si cand este langa tine si cand este departe de tine.


Ne dorim sa ne placa pentru ceea ce suntem. Chiar daca avem o zi proasta sau spunem ceva ce nu-i place, dragostea lui sa ramana neschimbata si parerea lui sa ramana aceeasi. Fereste-te de barbatul a carui parere se schimba de cate ori nu-i atingi asteptarile. Chiar daca este vorba de preferintele sexuale, ar trebui sa te simti libera sa-ti arati personalitatea fara a-ti fi frica ca vei pierde afectiunea lui.


potrivit1.jpgUn barbatul potrivit nu te va vedea niciodata rea si nu te va face sa ai o parere proasta despre tine. Chiar si in mijlocul certurilor, va fi capabil sa vada si lucrurile bune si rele din tine. De exemplu, nu va sta suparat dupa terminarea ciondanelii si nu va refuza sa te sune, sa fie dragut cu tine pentru ca ti-ai impartasit temerile cu el.


Daca este potrivit va cauta propriile solutii. Daca are o problema, va cere ajutorul celorlalti, va gasi resurse, va discuta se va duce la terapie, va face orice pentru a fi mai aproape de tine.


Nu te va lasa sa te intrebi unde este si ce face, nu te va lasa "atarnata" doar pentru a demontra un punct de vedere, si nu te va face sa crezi ca trebuie sa dispari cateva zile pentru a recastiga puterea pe care ai avut-o candva. Cand se pune problema cine are grija de cine, cine ia deciziile si cine are ultimul cuvant, el este dispus sa negocieze... pentru ca, pana la urma, viata unui cuplu este un fel de "invoiala". "


Tineti minte: femeile nu prea sunt logice, la ele primeaza sentimentul! :) Invatza sa il manuiesti si sa fii expresiv! Te va ajuta sa obtii mai multe de la o relatie. Inca ceva, nimanui nu ii plac "cateii", fii hotarat si ia atitudine! ;)
 

This Post has 1 Comment

3 februarie 2009 la 08:06

salut.am dat peste blogul tau intamplator, cautam niste poze.......si totusi citind articolul asta, nu ma pot abtine sa spun ca......nu e valabil pentru toate femeile....oamenii sunt diferiti, deci au moduri de a gandi si simti total diferite.nu vor toti aceleasi lucruri, nu au toti aceleasi asteptari..nu poti compara o femeie cu alta din acest punct de vedere, bineinteles, e valabil si in cazul barbatilor...cat despre relatii..e posibil sa fie asa la inceput.dar intotdeauna ceea ce va face sa reziste o relatie va fi ceva mult mai profund decat a respecta niste dorinte..si apoi, in timp, partenerii isi modeleaza caracterul unul in functie de celalat...poate ca ar fi mai indicat sa gasesti persoana potrivita...fiind ea si altfel decat ai vrea tu sa fie...chiar daca uita care e bautura ta preferata....nu totul se rezuma la asta


Trimiteți un comentariu

Postare mai veche Postare mai nouă