1 comentarii Etichete: , ,
Cand eram mic, imi parea rau ca nu am destul timp pentru a face tot ce as fi vrut sa fac. Anii au trecut, Ciprian a crescut, a devenit barbat responsabil si...... tot nu are timp sa faca toate lucrurile pe care ar vrea sa le faca. Offf.... Chiar acum scriu un comentariu la Luceafarul, facand o paralela cu Scrisoarea I. Frumoase poezii, care m-au pus pe ganduri. Ajung la concluzia ca ma aseman cu Eminescu. Mare om, care avea aceeasi obsesie..... TIMPUL! Din pacate, EL este un mare poet, pasional, sensibil, creativ ..si ..... eu....... vai de ...... "eul" meu ...... blogger. Cam asta e marea diferenta! :)) Dar cine stie, poate ca voi avea de asemenea parte de "nemurirea" oferita de cugetarile mele!

Am batut campiiiiiiiiiiiii ..... Tii ce imi palce sa scriu cu multiiiiiiiii de iiiiiii si o gramada de puncte de suspensie! :-" Tare as vrea sa pot incetini timpul sa pot citi oricat, sa am parte de o mica vesnicie alaturi de prietena( ohh, dulce-ar fi vesnicia asta), sa pot manca multa ciocolata, sa ma joc WOW ( am descoperit asta de curand) si sa fac multe alte chestiiiiiiiiii!

Marea mea dorinta : Sa calatoresc in toata lumea! Nu-i asa ca e cea mai fermecatoare dorinta?!
 

No Comment Etichete: ,
Voltaire, om prea destept pentru vremea lui, descoperise o eroare in sistemul Loteriei Nationale a Frantei. Ii da de veste regelui, dar acesta il alunga intr-un mod urat afara din palat.
Ce a facut Voltaire?! S-a folosit de eroarea gasita si a usurat loteria de foarte multi bani. :)) Cu banii cumparati a imbracat o groaza de saraci, a facut o cantina a saracilor si a cumparat un domeniu mare la granita cu Elvetia. Aici a facut drumuri pietruite, a ridicat case, a ajutat taranii...... Ati spune ca prea darnic. Totul era cu un scop! Regele vroia sa il aresteze. Avand iscoade, afla cu 3 ore inainte ca ofiterii regelui sa ajunga in orasul in care era acesta, ajungand in Elvetia cand acestia erau la jumatatea distantei. Asa a facut toata viata. Saracul, ce viata o fi dus! Ei pe naiba! Avea tot ce isi dorea, de facuse fabrica de ceasuri si alte masinarii.

Intr-o zi, mergea prin oras si observa carciumile cam pline. Suparat ca taranii nu muncesc, ii ordona carciumarului sa puna un afis : " Nu mai consumati alcool! E unealta diavolului! " Urmatoarea zi, uimitor, mai multi barbati ca niciodata! :)) Carciumarul adaugase putin de la el: " Nu mai consumati alcool! E unealta diavolului! Dar numai lasilor le e frica de dusman! " :))


Sper sa va fi adus lucruri noi despre Voltaire. V-a placut?!
 

6 comentarii Etichete: , , ,
Messenger si brusc , o fereastra:

Pisu-matza: motanix dulcix si nesuferitux ai vazut mailix de la matzix tau?
Zeus: pai nu
Pisu-matza: pai am trimis piesulik..
Pisu-matza: va mai fi adjustata probabil...am vb uc andrei am zis k dak e schimbarile le mai facem pe parcurs..sa vedem ce zice profa maine
Zeus: Aha......
Zeus: stai sa privesc
Zeus: sau sa zic privilux
Pisu-matza: priveste, scumpule
Pisu-matza: privescix scumpix
Zeus: hai ca mi-ai dat subiect de blog

Acum piesa:

Personaje

Irina – fata insarcinata(pisu-matza)

Tudor – prietenul ei( Eu)

Dr. Andrei Daniela -> aici sa fie oare un doctor adevarat?!

Alexandra – prietena Irinei

Ingerul

Demonul

Scena 1.[Irina si Tudor se intalnesc]

Irina[pare agitate]: Buna Tudor

Tudor: Buna Irina! Ce s-a intamplat?Pari foarte agitata

Irina: Tudor, te-am chemat pentru ca trebuie sa iti spun ceva.

Tudor: Ce este? Spune-mi ca nu esti suparata pentru ca nu mai plecam…

Irina: Tudor, este ceva serios

Tudor: Ce poate fi mai serios decat faptul ca evident pe tine ai tai nut e lasa la mare?

Irina: sunt insarcinata

Tudor [ incearca sa zambeasca fara rezultat ] : Irina, nu glumi cu mine .

Irina: Eu nu glumesc! Mi-am facut testul de sarcina azi dimineata.L-am repetat de doua ori.

Tudor: Bai, mereu am vrut sa facem copii, dar nu sa fiu coleg de scoala cu fiul meu.(pe bune)

Irina: : Tu nu intelegi ca noi doi o sa avem un COPIL?

Tudor: Nu, poate tu o sa ai un copil.(tipic masculin) Eu nu o sa am nici un copil. (el nu o sa aibe copii ..doar planteaza pe ici pe colo si vede ce rasare) Nu uita ca in doua luni am admitere la facultate. Eu c.hiar vreau sa am o cariera, nu sa ma leg la cap de acum.( se leaga de pamant si adio zbor in inaltul cerului)

Irina: Tudor tu eshti nebun? In relatia asta suntem doi! Chiar nu intelegi? Si eu vreau viata mea…

Tudor: In cate luni esti?

Irina: Cred ca 3…

Tudor: Bai cum crezi?Gandestete bine…inca mai e timp sa..

Irina: Doar nu insinuezi sa..

Tudor: Bai tu nu intelegi ce-ar insemna ca fiica doamnei procuror Andreescu sa aiba un copil in liceu?

Irina: Nu shtiu, credema ca nu shtiu ce sa zic. M-am gandit si eu la asta dar..

Tudor: ce dar?Alta solutie mai ai? Spune-mi si mie ce vrei tu sa faci cu un copil la 18 ani. Sa inveti cu el in bratze in sesiune si sa il plimbi cu caruciorul pana la facultate si inapoi?Rationeaza, irina, rationeaza!!!! (aici trebuie sa fiu putin furios)

Irina: Bai tu nu te gandesti si la mine deloc? Tu stii ce inseamna un avort? E pacat, Tudor, cum merg eu la preot sa ii spun ca am facut un avort? Cum intru eu in biserica?


Acum sa fim seriosi. Devine o problema acest lucru in Romania! Iubiti-va oamenilor de toate varstele, dar nu va lasati in voia valului. PROTECTIE!

me cosmin: protectie maxima
me cosmin: )
me cosmin: coduri
me cosmin: intrari secrete
me cosmin:
Zeus: perfect
 

No Comment Etichete: , , ,
Ziua incepe de dimineatza! ( o fraza profunda care e stupida dar suna bine ) :)) Poate prea de dimineatza, deoarece m-am trezit foarte obosit! Avand abonament, speram sa iau autobuzul, dar o conversatie matinala cu parintii ma impiedica, prin urmare iau maxi-taxi care m-a ocolit mult si bine. A fost dragutz ca macar am avut cu cine conversa( o amica blonda, neblonda ->aici am fost rau cu blondele) care m-a tinut treaz. Parea una din zilele alea lipsite de savoare si eventual plicticoase.........eiiiii........ exact contrariul!

Cum am intrat in clasa am fost intampinat de o catelusha de 2 luni, absolut adorabila, neagra cu pene albe si incaltari de asemena albe! O scumpete! Ok... scumoetea asta si-a facut nevoile prin toata clasa si inclusiv pe o banca! Un miros WOW a invadat clasa si toti am fost inmarmuriti. :)) Am uitat de oboseala, am uitat de tot! Am inceput sa rad..... in sinea mea!

Oricum-> Gluma zilei: " O mama isi cearta plodul nu tocmai mic. In Spania nu vrei, Italia iti pute. Gata, te trimit la facultate sa rada tot blocul de tine! " E o situatie reala! In ce hal am ajuns. Vai de poporul cultivat care eram odata! :))
 

4 comentarii Etichete: , ,
Cam asa arata un desktop de un om ocupat! :) Dati click pe poza sa o vedeti detaliile! Uitati-va putin la statusuri! ;)

Free   Image Hosting at allyoucanupload.com

Ehh?! :>
 

1 comentarii Etichete: , , ,


Ce naiba vor femeile de la noi, barbatii?! Ee...articolul urmator (scris de o femeie) sunt sigur ca va va ajuta sa le intelegeti! :) Read and learn!

"Cu toate dorim sa gasim un tip perfect. Dar sa recunoastem, cati dintre fostii vostri pareau fantastici la inceput, doar pentru a afla mai tarziu ca erau "mister wrong"? Ei bine, gata cu baietii rai, baietii mamei, sau orice de acest fel!


Cand cunosti un barbat pentru prima oara, fie ca este online, la bar, la scoala sau la slujba poti simti ca te vrea. Poate fi atras de o privire, o atingere, un compliment, curiozitate sau atentia la detalii. Si trebuie, intr-un timp scurt sa se transforme din acel barbat "virtual" pe care l-ai intalnit pe net (daca acesta e cazul), printr-un mesaj text sau prin telefon intr-un barbat poe care sa il poti simti (sa ii auzi vocea, sa ii simti respiratia). Si in definitiv, ar trebui impins de vointa sa faca un plan si sa duca relatia mai departe. Daca nu este suficient de interesat pentru a suna in avans si pentru a face un plan, nu este destul de interesat pentru a investi emotiile intr-o relatie. In schimb, telefoanele, e-mailurile, si mesajele text nu sunt mesaje adevarate. Nu te poate atinge, vedea, adora, sau cunoaste prin cuvintele unui ecran sau la telefon.


bun2.jpgLa scurt timp dupa ce l-ai cunoscut, ar trebui sa descoperi ca este realizat in cel putin un domeniu al vietii sale.

De exemplu, daca a facut facultate, daca are o slujba buna sau o masina decenta. Daca a mostenit afacerea parintilor, a invatat cum s-a manevreze cu succes. Eforturile sale continua sa creeze noi oportunitati, noi abilitati sau noi castiguri. Desigur, daca progreseaza si nu da inapoi.


Nu ne plac persoanele care fac planuri de viitor pe care nu intentioneaza sa le aplice. Si desigur nici barbatii care ne transmit mesaje care sunt confuze si dificil de descifrat. Un barbat spune ce vrea si vrea ce spune. Si vorbele sale sunt urmate de fapte. Chiar daca nu ofera garantii, aproape mereu ne dorim ca relatia sa mearga intotdeauna inainte.

Cand esti "acolo' pe ntru el, cand il sprijini emotional, desi nu ti-a cerut-o explicit, apreciaza lucrul asta? Te rasplateste cu o surpriza sau oferindu-ti bautura preferata (cat de mult te impresioneaza ca si-a amintit, nu-i asa?) Crezi ca ceea ce-ti ofera este la fel de important si de valoros ca ceea ce-i oferi tu? De exemplu, daca stai acasa sambata seara va face un program care sa fie placut de amundoi? Daca ai o problema te va ajuta?


Daca este tipul potrivit pentru tine va avea prieteni buni si-ti va placea cum se comporta cand este in preajma lor. Chiar daca este la bar, la o petrecere, sau la serviciu, esti convinsa ca este barbatul pe care il cunosti si il iubesti, si cand este langa tine si cand este departe de tine.


Ne dorim sa ne placa pentru ceea ce suntem. Chiar daca avem o zi proasta sau spunem ceva ce nu-i place, dragostea lui sa ramana neschimbata si parerea lui sa ramana aceeasi. Fereste-te de barbatul a carui parere se schimba de cate ori nu-i atingi asteptarile. Chiar daca este vorba de preferintele sexuale, ar trebui sa te simti libera sa-ti arati personalitatea fara a-ti fi frica ca vei pierde afectiunea lui.


potrivit1.jpgUn barbatul potrivit nu te va vedea niciodata rea si nu te va face sa ai o parere proasta despre tine. Chiar si in mijlocul certurilor, va fi capabil sa vada si lucrurile bune si rele din tine. De exemplu, nu va sta suparat dupa terminarea ciondanelii si nu va refuza sa te sune, sa fie dragut cu tine pentru ca ti-ai impartasit temerile cu el.


Daca este potrivit va cauta propriile solutii. Daca are o problema, va cere ajutorul celorlalti, va gasi resurse, va discuta se va duce la terapie, va face orice pentru a fi mai aproape de tine.


Nu te va lasa sa te intrebi unde este si ce face, nu te va lasa "atarnata" doar pentru a demontra un punct de vedere, si nu te va face sa crezi ca trebuie sa dispari cateva zile pentru a recastiga puterea pe care ai avut-o candva. Cand se pune problema cine are grija de cine, cine ia deciziile si cine are ultimul cuvant, el este dispus sa negocieze... pentru ca, pana la urma, viata unui cuplu este un fel de "invoiala". "


Tineti minte: femeile nu prea sunt logice, la ele primeaza sentimentul! :) Invatza sa il manuiesti si sa fii expresiv! Te va ajuta sa obtii mai multe de la o relatie. Inca ceva, nimanui nu ii plac "cateii", fii hotarat si ia atitudine! ;)
 

No Comment Etichete:

kama_sutra1Kama Sutra este un vechi manual indian despre arta iubirii, care descrie, printre altele, cele 64 de pozitii sexuale care fac posibila uniunea partenerilor. Literar, Kama Sutra inseamna "tratat despre placerile sexuale" si, spre deosebire de viziunea crestina care considera procreatia singurul scop al sexului, conceptia indiana cultiva placerile sexuale ca pe ceva divin.

Hindusii din antichitate credeau ca viata are trei scopuri: pietatea religioasa, succesul material si placerea sexuala. Toate acestea sunt egale, iar eroticul este celebrat ca acela care sta la baza frumusetii.

Desi Kama Sutra este cea mai faimoasa carte erotica, nu a fost in nici un caz prima; chinezii aveau carti de acest gen cu 500 de ani inainte, iar "Ars Amatoria" a lui Ovidiu, o carticica pentru curtezane, a fost scrisa cu 200 de ani inaintea Kama Sutrei.

Cele sapte parti ale Kama Sutrei urmaresc parcursul vietii unui barbat. Prima carte vorbeste despre inceputul vietii sexuale, urmata apoi de cea de-a doua, care povesteste despre perfectionarea tehnicilor sexuale ale tanarului. Tocmai aceasta a doua carte a inspirat multe imagini din filme, jocuri sau alte materiale care au la baza manualul indian.

In cea de-a treia parte, tanarul seduce o virgina, ca in a patra sa se insoare si sa cladeasca un camin. In cartea a cincea, plictisit de placerile pe care le obtinea de la sotia sa, cauta sa seduca sotiile altor barbati. Cu cat imbatraneste, cu atat farmecul lui scade, astfel ca, in cartea a sasea ajunge sa apeleze la serviciile unor curtezane. Batran fiind, se teme ca isi va pierde potenta si atractivitatea si, in acest sens, cartea a saptea contine retete naturiste pentru mentinerea vigorii barbatesti.

Desi Kama Sutra pare a fi adresata doar barbatilor, exista pasaje expres pentru femei, cum ar fi in cartea a treia, unde virginele sunt invatate cum sa isi atraga sotii; cartea a patra instruieste femeile cum sa fie bune sotii. Cea de-a sasea carte se adreseaza curtezanelor.

kama_sutra2Cea de-a doua carte, care este adevaratul manual de sex, recunoaste femeile ca partenere egale in actul sexual si invata barbatii cum sa isi controleze ejacularea pentru prelungirea placerii de ambele parti si pentru evitarea procreatiei. De asemenea, barbatii sunt sfatuiti sa invete tehnici si trucuri pentru a determina femeia sa aiba orgasm inaintea lor. Se vorbeste despre utilizarea jucariilor sexuale si raportul sexual in timpul baii. Se descrie, de asemenea, felul in care un barbat reuseste sa satisfaca doua femei in acelasi timp.

Kama Sutra contine descrierea a 64 de pozitii sexuale, deoarece sunt opt moduri de a face dragoste, multiplicate de opt pozitii pentru fiecare dintre ele. In carte sunt denumite ca fiind cele 64 de arte, pe care le vom descrie in articolele urmatoare. ;))

pentru incepatori vizitati sexaz.ro ! :)
 

No Comment Etichete: ,

berbecBarbatul din Berbec este un pioner, cu sangele fierbinte, un individualist si uneori se cam grabeste in dragoste. El vede adesea lucrurile dintr-un singur punct de vedere, al lui. In interiorul lui se afla un animal ghidat de instincte, fara a se mai gandi dupa la ceea ce face. Este insa tipul care se comporta conform regulilor societatii, cel putin in aparenta, pentru ca uneori nu adopta o viziune de lunga durata cu privire la fidelitate. Va lupta pentru drepturile lui - mai ales cele cu privire la partener - si va fi cu atat mai fidel cu cat exista o amenintare din partea unui alt barbat la adresa partenerei lui.

taurTaurul este practic, senzual, productiv si asezat. Guvernat de Venus, barbatul Taur este un amant extraordinar deoarece este foarte tandru si afectiv. Poti sa il inseli la nivel emotional si nu va observa, insa daca faci acest pas la nivel fizic, va considera lucrul acesta ca pe un pacat capital. In propria inima crede ca detine partenera si trupul ei, ca pe o proprietate. O data ce relatia dintre voi se stabilizeaza, va fi precum o piatra si rareori ar incerca sa darame ceea ce a construit pentru o aventura de o noapte.

gemeniCurios, comunicativ si pus pe sotii, barbatul Gemeni este considerat adesea ca fiind infidel, din cauza dualitatii semnului sau, insa daca i-ai spune asa ceva ar fi foarte mirat. Aceasta dualitate care il caracterizeaza inseamna ca este in natura sa sa vrea sa aiba cate doua lucruri din fiecare. Poate avea doua masini, doua job-uri sau doua femei si sa fie absolut fidel si atasat ambelor, cand este prin preajma.

racBarbatul Rac este protectiv, romantic si genul cu care poti face casa. Uneori poate sa isi degizeze timiditatea in spatele unor fraze de genul: nu iti face griji pentru mine sau oricum nu imi pasa, insa este senzational ca amant: afectiv, dragut, tandru. Arata-i afectiune si vei fi recompensata cu o prietenie si o dragoste sincera si fidela. O data ce te vede ca facand parte din "clanul" sau, va fi cu tine toata viata. Infidelitatea nu este o optiune pentru el. Este extraordinar daca iubesti un asemenea barbat si este pacat daca vrei sa fugi de el.

leuLeul este curajos, mandru, dominant, insa loial. El iubeste sa iubeasca si sa fie iubit si se mandreste cu partenera lui in fata intregii lumi. Este ceva aparte sa fii curtata de un barbat aflat sub semnul Leului pentru ca te va face sa te simti stralucitoare. cu toate acestea, el are aventuri si va fi fidel daca simte ca el controleaza totul, iar viata sub soare va fi distractiva.

fecioaraBarbatul Fecioara este dedicat, destept si talentat. Cand este relaxat alaturi de o femeie poate fi sarmant si distractiv, insa nu mai se comporta ca un iubit atent. Va face acest lucru si cu o alta femeie, asa ca nu te lasa inselata de aparente. Poate ca flirtul este la ordinea de zi pentru el, insa va incerca sa iti ofere lucrurile pe care le doresti si aceasta este forma lui de a-ti dovedi ca este fidel. Daca va incepe sa faca glume pe seama voastra si a relatiei dintre voi, va fi momentul in care incepe sa privesca ceea ce aveti ca pe ceva special.

balantaBarbatul Balanta este seducator, persuasiv, recunoscator si cult. "Traiasca diferenta!" poate fi motoul atasat lui. este sarmant, pentru ca ii face placere compania femeilor mai mult decat cea a barbatilor si nu se poate abtine sa fie in preajma sexului opus. Problema este ca scala sa este adesea egal echilibrata deoarece nu reuseste sa se decida intre doua variante, drept pentru care nu va opta pentru nici una. Cel mai rau caz este cand se creeaza triada el, sotie si amanta si adesea le va parasi pe amandoua.

scorpionBarbatul Scorpion este pasional, fixat pe telul sau si incisiv. Scorpionul este faimos pentru apetitul sau sexual. Este adesea rezervat si se poate controla foarte bine si, o data ce se implica intr-o relatie, traieste totul intens si este un partener fidel. Poate deveni obsedat de o femeie indepartata de gelozia sa si va vedea tradarea in orice gest al ei. Scorpionul poate fi in totalitate fidel, insa are atat de multe secrete, ca nu vei sti niciodata intregul adevar.

sagetatorSagetatorul este optimist, vizionar, aventuros si foarte deschis in ceea ce priveste dragostea. El se va muta de fiecare data catre ceva mai bun si daca nu iei parte la ascensiunea si cautarea sa, vei deveni in curand istorie. Barbatul Sagetator poate fi extrem de fidel unei idei sau unei cauze, insa cand vine vorba de rutina vietii, uita de loialitate. Daca iti vorbeste despre libertate si are nevoie de o "relatie deschisa", vei sti in ce parte bate vantul.

capricornCapricornul este un tip responsabil, rezervat, ambitios. Este foarte bun in ceea ce priveste aspectul practic al vietii, cum ar fi platirea ratelor la casa sau educatia copiilor si da impresia unui tip atat de decent, incat nimeni nu l-ar considera in stare sa calce stramb, ceea ce se poate intampla, totusi. Este, in schimb, fidel cand vine vorba despre relatii si angajamente oficializate, mai ales ca adesea priveste aceasta fidelitate ca fiind una dintre obligatiile lui. Judeca-l dupa cat timp petrece cu tine. Daca este langa tine, inseamna ca esti importanta, in viziunea lui, aceasta este loialitatea.

varsatorBarbatul Varsator este reformator, insa are principiile sale dupa care se ghideaza si din care nu poti sa il scoti. Este adesea distractiv si admirat. Om al ideilor, o data ce ideea cu tine si el a prins radacini in capul lui, acolo va ramane. Acest lucru ar putea dura ceav timp, dar dupa este in totalitate fidel si crede ca si tu esti. Dispretuieste deceptia, asa ca, daca se indragosteste de altcineva, esti prima care va afla. Daca este tradat, va innebuni cautand motivele care te-a determinat sa faci acest lucru si isi va lua foarte in serios munca in relatia urmatoare.

pestiBarbatul Pesti are imaginatie si este considerat Casanova al zodiacului. El crede ca monogamia este un soi de joc plictisitor, dar este fidel din cand in cand. Unii barbati din semnul Pestilor vor fi devotati partenerului de lunga durata si situatia va fi sigura asa, in timp ce altii cauta aventura si flirtul. Acesta este tipul care vrea sa aiba dublu. Daca ar putea sa le pastreze pe amandoua, ce fericit ar fi!

 

No Comment Etichete:

fata7Vrei o tunsoare moderna, care sa se potriveasca stilului tau de viata si formei fetei? Vara aceasta moda o faci tu, asa ca nu ezita sa incerci noi tipuri de tunsori sau sa intrebi un specialist despre ce ti se potriveste. Iata si cateva trucuri ca sa te faci remarcata.

Tunde-te astfel incat forma fetei sa fie in armonie cu coafura ta.
tunsoare

Daca ai fata in forma de inima, mai ascutita catre barbie si cu o frunte lata, opteaza pentru o tunsoare care sa dea efectul scaderii volumului in crestetul capului si spre zona urechilor. Prin adaugarea de bucle sau volum usor in zona barbiei poti obtine un efect de rotunjire. Suvitele de par aranjate pe obraji, in forma denumita generic “gherute” pot, de asemenea, ajuta la efectul de rotunjire. Evita stilurile care oglindesc forma de inima, cum ar fi tunsorile foarte scurte, care iti lasa libera fata.


Pentru o fata in forma de diamant, nu trebuie sa ai volum nici in crestet, nici catre urechi, deoarece nu ar face decat sa sublinieze neregularitatile fetei. Ca sa iti rotunjesti forma, poti sa-ti dai volum in zona tamplelor, printr-un breton si o carare pe mijloc.

Daca forma fetei tale este rotunda, este indicat ca volumul parului sa scada pe laterale si in zona urechilor. Poti sa il umfli in zona paralela cu barbia sau chiar deasupra ei. Vei avea un effect garantat daca dai volum numai pe o parte. Este recomandat, de asemenea, sa nu iti tii parul in zona obrajilor.

Fata patratoasa necesita stiluri care sa iti rotunjeasca si sa iti indulceasca expresia. Bucle, varfuri intoarse si cateva suvite pe obraz pot ajuta in acest sens. O tunsoare care permite ridicarea parului este o idee buna. Poarta cararea intr-o parte si evita parul drept sau alungit.
 

No Comment Etichete: ,

Despre cum sa-ti construiesti un blog de succes sau despre metodele prin care il poti transforma intr-o a doua sursa de venit, aflam intr-o scurta emisiune dedicata blogurilor realizata de catre cei de la Money Channel. Invitati: piticu si zoso.

Se poate trai din blogging?! Tineti minte insa ca multi au blog dar putini sunt cei ce reusesc. ;)


Poze si reactii gasiti la Vali Petcu si Cristi Dorombach. :D

 

Postări mai vechi Postări mai noi