No Comment Etichete: ,
1. Ancuta Anghel - Nasterea Domnului [2007] - 12 MELODII
2. Andra - Vis de iarna [Colinde 2007] - 8 MELODII
3. Carmen Serban - Cantece De Iarna [2007] - 12
4. Fuego - Colinde [2006] - 17
5. Fuego - In Noaptea De Craciun [2007] - 16
6. Mihai Traistariu - Cantece De Craciun [2007] - 11
7. Radu Ille - Colinda-mi Doamne [2007] - 10
8. Stefan Hrusca Discography - RO - 81

Bucurati-va si va veseliti.

Stefan Hrusca FULL pack includea inca 5-6 albume care insa nu erau cu colinde.
Le-am eliminat si astfel au ramas colinde exact de 1 CD.


Daca vreti sa il downladati, duceti-ve la sectiunea tracker! :)
 

No Comment
Vreau sa iti urez un Craciun fericit, plin de bucurii, un craciun care sa va aduca numai fericire. Iti mai zic noroc la bani, sa ai copii frumosi, nepoti destepti, stranepoti geniali, sa te bucuri de sarbatori si de viata ….in rest o sa las pozele sa vorbeasca!


Acum fiti atenti la o mica poveste de craciun!


















Asta e prentru deliciul baietilor! Merry hoho ! :P










Acum ceva si pentru a “clati” ochiul doamnelor/domnisoarelor!












Cu alte cuvinte: La multi ani si….muuuulta fericire!


Al vostru unic ,

Ciprian Alexandru (si restul mai stiti voi cum )

 

No Comment Etichete:




 

No Comment Etichete:
Ai crede ca e ceva complicat ...pai e putin dar nu ar mai fi distractiv daca era prea usor nu?! ;))

Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa instalezi XAMPP! Este un freeware de la Apache, extraorinar de bun! Contine serverul apache, mysql, filezilla si server de mail mercury! :) Grozav nu-i asa?!

Il poti downloada de aici. http://www.apachefriends.org/
download.php?xampp-win32-1.6.4-installer.exe


O sa iti apara o fereastra ca cea din imagine!
Iti recomand sa il instalezi in c:\xampp.Selecteaza ca services Apache, mysql si filezilla!

Dupa ce ai terminat de instalat va trebui sa vezi ceva de genul, accesand iconita de pe desktop!

Pentru a interactiona cu directorul Xampp nu trebuie decat sa deschizi un browser si sa tastezi http:\\localhost.

Exploreaza putin! Citeste instructiunile pe care ti le afiseaza si setaza-l corespunzator! Va fi nevoie sa modifici cate ceva la security....sa pui niste parole! Recomandat: root fara parola(accesul la mysql), dar fati un account pt xampp cu parola! :) Bun...acum sa trecem la partea distractiva.

Downloadeaza acest fisier( http://www.eushare.com/files/2104289/962.html), pe care il vei dezarhiva in "c\xampp\htdocs\". In acest fisier vor trebuie sa stea fisierele tale hmtl sau php pentru ca Apache sa le poata rula!

Acum cauti fisierul "announce.php" pe care il descrizi si editezi zona unde scrie "ip tau scrie-l aici". Seamana cu "
$announce_interval = 60 * 60;


$MEMBERSONLY = true;


# the first one will be displayed on the pages

$announce_urls = array();

$announce_urls[] = "http://ip tau il scrii aici/announce.php";

// Set this to your site URL... No ending slash!

$DEFAULTBASEURL = "http://ip tau il scrii aici";


$mysql_host = "localhost";

$mysql_user = "root";

$mysql_pass = "";

$mysql_db = "db";

"

Setarile sunt facute pentru baza de date "db" care este acesata de "root" care nu are parola! Daca modifici parola la root va trebuie sa o schimbi si aici. Apoi modificam 'bittorrent.php" din fisierul include. Cauta portiunea:
"# the first one will be displayed on the pages

$announce_urls = array();

$announce_urls[] = "http://IP TAU il scrii aici/announce.php";


// Set this to your site URL... No ending slash!

$DEFAULTBASEURL = "http://IP TAU il scrii aici";


if ($_SERVER["HTTP_HOST"] == "")

  $_SERVER["HTTP_HOST"] = $_SERVER["SERVER_NAME"];

$BASEURL = $DEFAULTBASEURL;


//set this to true to make this a tracker that only
registered users may use

$MEMBERSONLY = true;

(daca aici e true, atunci numai cei inregistrati pot
folosi trackerul"


Tot in folderul include este "secrets.php", care nu necesita nici o modificare daca parola de la root nu exista si baza de date ai denmit-o "db"(ajungem imediat si la daza de date! )

Ok! Acum intri http:\\localhost si dai click pe phpmyadmin! Trebuie indepliniti urmatorii pasi:
1. Create database - care se va numi "db"
2. import si intruduci astfel in baza de date tot ce gasesti in htdocs\SQL\ *3 fisiere de tip text)


Bun ....acum cand introduci ip tau la adresa din browser va intra pe propriul tau tracker! :) Problema e cu seederii si ....daca vrei sa vezi cam cum arata intra pe http:\\zeusolimp.ilive.ro

 

No Comment
Daca ti-ai pus in minte sa ai parte de o partida de sex pe cinste ar trebui sa incepi prin a-ti aduce partenera in starea de spirit, si nu numai, potrivita. Cu alte cuvinte, alunga-i “durerea de cap” si fa-o sa te doreasca.

Cum faci asta depinde de la femeie la femeie. Daca unele prefera sa fie luate prin surprindere, puse la zid, iar tu sa le smulgi la propriu hainele de pe ele, multe femei prefera sa fie sarutate incet, mangaiate si sa aude vorbe de dragoste. Depinde de tine sa afli ce prefera partenera ta. Astea fiind spuse, citeste incontinuare cateva ponturi despre cum sa iti innebunesti iubita si sa o pregatesti pentru cea mai tare partida de sex.

Imbraca-te elegant. Orice femeie a atrasa un tip imbracat bine, cu bun gust. Daca poti sa arati oarecum ca un star de cinema sau o vedeta muzicii, mai ales cu unul pe care partenera ta il admira, cu atat mai bine. Asa ca nu fi niciodata sleampat, incearca sa ai un stil coerent, presarat cu mici surprize (accesorii sau combinatii care sa ii atraga atentia) si vei avea succes mult timp de acum incolo. In plus, daca tu arati bine, ea va adopta aceeasi idee, iar cand va veti intalni acasa dupa o zi de munca, aratand in forma, ca si cum va pregatiti sa iesiti in oras, nu trebuie sa va spun eu ce o sa se intample.


Vorbeste-i provocator. As fi zis “murdar”, dar trebuie sa precizam ca nu toate femeile sunt atrase de un astfel de limbaj. Unora le place sa le soptesti, chiar in locuri publice, cu multi oameni in jur, vorbe de amor sau mici indicii care sa prefigureze “aventura” de dupa. Nu exista limite. Trebuie doar sa stii ce ii place, si poti sa pui in aplicare planul aproape oriunde. Daca sunteti singuri, cu atat mai bine. Fraze ca “Departeaza-ti picioarele” spuse incet la ureche, in timp ce ii mangai lobul urechii cu limba ar putea sa o arunce in bratele tale fara indoiala.

Mangai-o cu limba. Aici se greseste de cele mai multe ori. Cei mai multi se ocupa doar de zonele explicit sexuale. O vei excita mult mai puternic daca iti folosesti limba pentru a-i mangaia spatele, mai ales sira spinarii, gatul, sau coapsele. Departeaza-i picoarele si sarut-o, joaca-te cu limba pe picoarele ei, mai ales pe zona interriora a pulpelor, incet pana ajungi la solduri, dar fara sa te apropii de “zona de interes”. Asta o va innebuni si va fi gata sa te implore dupe dezmeirdarile tale.


Filmele erotice. Barbatii se atata foarte repede cand vad lucruri legate de sex. Dar si femeile fac la fel, diferenta fiind doar lucrurile la care preferam sa ne uitam. Data viitoare cand vrei sa faci un dus, cheam-o si spune-i ca vfrei sa ii arati ceva. Pune-i un film erotic, nu pornografie dura, doar erotic. Pana vei iesi tu de sub dus, ea va fi gata sa sara pe tine.

Sun-o! Daca vrei sa o pregatesti pentru ce va urma cand ajungi acasa, e foarte bine sa o suni, chiar daca e la munca si e ocupata. Povesteste-i, cu o voce plina de dorinta, cam ce ai vrea sa ii faci, cum iti imaginezi ca va fi revederea, povesteste-i o mica fantezie fierbinte, nu da toate detaliile, dar fa in asa fel incat sa aiba o oarecare idee despre ce o asteapta. In felul asta preludiul incepe cu mult mai devreme decat crezi...

Leag-o la ochi! Daca vrei sa iti atati iubita, sa o faci sa geama de placere inca din timpul preludiului, leag-o la ochi. Luandu-i posibilitatea de a vedea ce faci, nu mai poate anticipa ce urmeaza. In plus toate celelalte simturi se ascut, iar reactiile sale se vor amplifica.

Sunt multe metode de a excita o femeie. Uneori un simplu sarut apasat, lin si voluptuos poate fi tot ce ii trebuie unei femei pentru a fi gata de actiune. Nu exista metoda de a afla exact ce o face pe o femeie sa innebuneasca de placere in afara de “experimentare” si discutiile deschise si sincere.

 

No Comment Etichete: ,
Un hotz turc, pe care il chinuia constiintza, datorita a trei spargeri/ masini furate de acum 15 ani a trimis la politie o scrisoare in care isi cerea scuze celor trei pagubiti, ba chiar le trimitea si bani care sa acopere dauna facuta! =)) Va vine sa credetzi!?
 

No Comment Etichete: ,
Mai multipolitisti calatoreau in aceeasi masina spre Brasov! Nevasta unui suna si ii cere sa taie un pom de craciun. Se opresc pe drum unde era padurea de brazi mai deasa si frumoasa si intra in aceasta cu toporistile in mana. Si merg ...si merg....si merge....Unul dintre ei se opreste si spun sec:" eu ma opresc si tai unul din asta ca din ala de care vrea nevasta-mea nu gasesc( cu globuletze, beteala) " !

:) Sarbatori fericite domnilor Politzai!
 

No Comment Etichete: ,
Mda... inca mai cred ca e doar un trend. Nu neg existenta si apartenenta unora la o minorita sexuala, dar cand vad copilite care nici macar nu stiu pe ce lume traiesc cum afirma sus si tare ca sunt..bisexuale, ma pufneste rasul. Nu din rautate, ci pur si simplu...e o reactie la naivitatea lor din dorinta lor de epatare. Nu stiu de unde a pornit curentul asta...cand a pornit, pentru ca este un trend. E trendy flendy sa fii bisexual...sau sa afirmi ca esti, in magazin, pe net, acasa, la film, in club, oriunde poti sa iesi in evidenta si sa se vada lumea cat de ..bisexual esti. Cert este ca acum suntem in plina epoca a bisexualitatii, manifestate si exprimate fatis la fetite de 16 ani. Nici macar nu sunt asa convins ca stiu ce inseamna...sau doar au preluat cuvantul pentru ca suna.."kul" si il duc mai departe. M-a lovit flendiciunea bisexualitatii pe net..of course, un dealtfel..daca nu in spatiul tuturor libertatilor si fagaduintelor? Rasfoiam niste profile pe hi5 si ma loveste la un moment dat..Cutareasca, 16 ani...bisexuala...trec mai departe, zic..problema ei..nu ma intereseaza...cutareasca2, cu aceeasi frizura ca prima..tot bisexuala...de data asta..majora, 18 ani. Si tot asa, din aproape in aproape, cand mi-am dat seama ca o mare parte dintre profilele pe care eu m-am uitat era de adolescente bisexuale. Mi s-ar parea normal ca o bisexuala sa trateze ambele sexe in mod echitabil..numai ca ironia sortii a facut, din mica mea cercetare online`izata, sa fie cu totul altfel. Fetele nu prea sunt mai deloc...nici la prima pagina, nici la prieteni...Hmm..imi zic eu acum..ce fel de bisexualitate e asta in care sunt discriminate fetele? Una nuantata de o poza in care doua don`soare se pupa? Oooo....daa...ar fi o treaba si asta..totul e gandit la plesneala..de cateva adolescente care probabil nu gasesc nimic mai bun de facut. Ma gandesc acum ca bisexualitatea asta e legata strict de gradul de apropiere dintre femei...de faptul ca exista un anume tip de relatii care sunt foarte... sudate(de genul copilaresc..tinut de manuta pe strada sau mangaiat la toaleta pe cea mai dotata)...si de aici sa porneasca totul. Ar fi o idee..sa spui ca esti bisexual doar pentru ca iti plac fetele(in contextul, imi plac prietenele mele, pentru ca suntem foarte apropiate)...M-as face si eu bisexual, ca vad ca e la mare cautare. Hm....Neahh!
 

No Comment Etichete: ,
O idee interesanta as zice! Despre ce vorbesc?! Despre o casatorie aproape normala, un singur lucru lipsind.... actele!
In principiu ideea este buna: stai o perioada de timp cu persoana care o crezi a fi aleasa si afli cum ar fi sa va casatoriti fara a fi legat unul de celalt! Specialistii spun ca asta ar duce la un numar scazut de divorturi! As spune si la un numar scazut de casatorii! :)) Daca dupa ce stau 6 ani, "in proba" mi se pare mie ca ceva nu merge si trec la o alta "proba"! :)) Nu cred ca ne-am mai casatori. Am sta nonstop in cumpana si ...acea legatura, intr-un fel obligatie unul fata de celelalt ......eiihh...mi se pare aiurea!

Voi v-ati casatori de proba?!

 

No Comment Etichete:
Ok dragii mei...acum exista si un tracker de torrente! :) Daca va intereseaza sa va faceti cont.......

Pentru a accesa click aici!



Nici unul din fisiere nu sunt hostate pe server! Orice downladati o faceti numai pe raspunderea voastra!



 

No Comment Etichete: ,

Una dintre cele mai interesante game de produse ale Nokia, formata din exclusivistele "internet tablet-uri", a ajuns deja la cea de-a treia generatie.



Trebuie spus de
la bun inceput ca, la fel ca predecesorii sai, N770 si N800, noul N810 nu este un telefon, ci un echipament de conectare la internet, de unde si denumirea de "internet tablet". Desi permite utilizatorului sa efectueze apeluri telefonice prin internet, precum si orice alta activitate legata de internet ce poate fi facuta de pe un computer, device-ului ii lipseste functionalitatea de telefon mobil a€“ nu are SIM card si nu pot fi efectuate apeluri normale. Astfel, conexiunea la internet se realizeaza pe Wi-Fi sau prin intermediul unui telefon mobil cu Bluetooth.
Cu toate acestea, conform unor aprecieri postate pe site-urile specializate, atat cele romanesti, cat si cele straine, noul Nokia N810 a€“ care si-a facut aparitia saptamana trecuta la San Diego, in California a€“ face ca iPhone sa para un terminal vechi de cinci ani. Daca este asa sau nu doar consumatorii vor putea spune, insa cu certitudine noul echipament ii va cuceri pe cei care pun mai mare pret pe functionalitate decat pe moda, fara insa sa renunte la un design impresionant.
In acest sens, Nokia N810 este echipat cu acelasi touchscreen cu diagonala de 10,5 cm (sau 4,1") si rezolutie de 800 x 430 pixeli ca si predecesorul sau, ceea ce face ca acest device sa nu fie unul de dimensiuni mici (72x128x14 mm si greutate de 226 grame). Insa cea mai interesanta imbunatatire adusa este adaugarea unui modul GPS si a unui set de harti preinstalate. Alt lucru important a€“ dotarea cu o tastatura QWERTY hardware care va usura introducerea de text. Insa utilizatorii nu trebuie sa foloseasca neaparat aceasta tastatura fizica, odata ce au la dispozitie si una virtuala, pe ecranul touchscreen, ce poate fi folosita cu degetul sau cu un stylus.


Device-ul foloseste un procesor OMAP 2420 la 400 MHz, are 128 MB RAM, 256 MB flash si 2 GB de memorie interna pentru date, bazat pe flash. Iar, pentru stocare suplimentara pot fi folosite carduri de extensie SD de pana la 2 GB si SDHC de pana la 8 GB, ceea ce inseamna ca memoria totala poate fi extinsa pana la 10 GB. La capitolul hardware, N810 dispune de o camera video frontala, tastatura este de tip slide-out, cu pad de navigare, diverse butoane de control pe marginile device-ului, pentru acces la functiile mai importante, si un suport pentru o pozitie inclinata pe masa.
In fine, mai trebuie spus ca bateria ofera 4 ore de functionare normala (filme, muzica, acces la internet) sau 10 ore de muzica, cu pana la 14 zile in stand-by idle sau 5 zile in stand-by activ.

N810 va fi disponibil comercial din luna noiembrie, la un pret de 480 de dolari, in Statele Unite. si, din pacate, pretul european nu a fost inca anuntat, dar este estimat undeva la 350-400 de euro.

Software
Linux cu browser Mozilla

N810 este un echipament Linux ce foloseste o noua versiune a sistemului de operare Maemo, OS2008. Acesta include aplicatii precum un browser bazat pe Mozilla, suport pentru Adobe Flash, compatibilitate cu Windows Media Player, Nokia Maps si suport pentru VoIP. Device-ul poate reda o gama larga de formate video (3GP, AVI, H.263, H.264, MP4, ASF, WMV, MPEG-1/4, Real video) si audio (MP3, WMA, AAC, AMR, AWB, M4A, MP2, Real audio, WAV).

 

No Comment Etichete: ,
Din Libertatea aflam ca e la moda sa faci sex in masina! :)) Ana Maria Prodan marturiseste ca e foarte placut sa faci sex pe bancheta din spate.....aaaaa....Interesant! O fi spus asa din cauza adrenalinei(nu se stie cand aparea unu/una care sa ii surprinda in actiune), o fi din cauza locului mic din spate(poate ofera pozitii greu de practicat intr-un pat) sau e vorba de o reclama ascunsa?! Am observat un lucru...mai toate televiziunile practica modelul american; incercarea de a dirija populatia spre o anumita directie! Nu stiu daca ati vazut pe la stiri, cum din 5 in 5 zile pomenesc calitatea extraorodinara a produselor straine si cat de "proasta" e hrana organica, fara chimicale , pe care un taran isi rupe carca tot anu!
Oricum sa lasam reclamele ascunse si sa revenim la Logan! :)) Sooo.....Did you have sex in a car?! Ever?! =))
 

No Comment Etichete:
:)) Am gasit-o pe Worth1000.com
 

No Comment Etichete:
 

1 comentarii Etichete: , , , ,
Ciocolata este un produs alimentar al cărui gust este foarte apreciat. Dar, deşi este consumată în special datorită gustului foarte plăcut, este un produs benefic pentru organism, fiind utilizată de sute de ani în tratamentul asteniei, gutei, balonării, diareei, impotenţei sau dispneei.

Ciocolata se găseşte pe piaţă în mai multe sortimente. Cea neagră este un amestec de cacao (minimum 34%) şi unt de cacao cu zahăr, cantitatea de zahăr variind în funcţie de cacaua utilizată.
Ciocolata cu lapte conţine între 20-34% cacao (masă de cacao şi unt de cacao) şi 12% substanţă uscată de lapte. Cea albă este un amestec de unt de cacao, lapte, arome şi zahăr. Culoarea este aproape albă deoarece nu conţine alte ingrediente pe bază de cacao.
Scade tensiunea arterială

Numeroase studii au demonstrat beneficiile consumului de ciocolată, în special neagră, care poate fi folosită cu succes în prevenirjavascript:void(0)
Publicare postareea şi tratamentul unui număr mare de boli. Ea reduce tensiunea arterială fără să îngraşe. Deşi se ştia că persoanele care consumă 100 g de ciocolată sau produse din ciocolată zilnic au o tensiune arterială mai scăzută decât cele care nu consumă frecvent, acest efect a fost cunoscut în totalitate de curând.

Preluat din Gazeta de Sud.

Si sa nu uitam de faptul ca imbunatateste viata sexuala! Este un frodisiac nu prea puternic, dar .....sariti pe ciocolata! :)))
 

No Comment Etichete:
Muzica house buna, se stie! :>:P


  1. Andeeno DAMASSY - Live @ Radio Deea 10.10.2007
  2. Super Flu - End of summer
  3. Dj Carlos Live @ Nightstream ( Radio Impuls)
  4. Dj Diac - Mindless
  5. Dan Ene - Live @ Oscar
  6. Meshkov - Cartoon Studio Frequency Modulator
  7. Heartthrob
  8. Alfonso Manez and Carlos Bernal-Boy
  9. Roma Pafos - Sexy sexy feat. Brandon Stone
  10. Alfonso Manez and Carlos Bernal-Bubaloo
  11. Pascal FEOS @ Ibiza Voice
  12. Ambivalent @ Ibiza Voice
  13. Richie Hawtin @ Klubbers Fm
  14. Rainer Weichhold - Bamboo
  15. Pank - Little More
  16. Gui Boratto - Matryoshka
  17. Dj Optick - Shuffle [Late Summer]
  18. HouseBoy-'My Dancing Baby Chriss' (Live Set Mix 2007)
  19. El Nino-Since I meet U! (october promo)
  20. Livio & Roby @ One Fm (27-09-07)
  21. The Model @ One Fm (20-09-07)
  22. Fady Ferraye - Goos Bumped @ Frisky Radio
  23. Russell G. - Led Astray (Original Mix)
  24. REMO - Mizar [Livio & Roby Mix]
  25. John Dahlback - Hustle Up
  26. Patric La Funk - Unisono
  27. Martin Garcia - Midnight Express
  28. Kaliber - Kaliber 13.1



DISCLAIMER
 

No Comment
Off...tema asta e una grea! Am o idee: sa facem o analogie la blogging. Bloggingul nu ar mai fi acelasi daca nu s-ar transmite acea incarcatura fantastica de sentiment, de idei ale celui care scrie...ar fi pur si simplu, biti in plus pe net! Din nefericire, acest lucru se intampla cu muzica, devine rece, lipsita de orice traire, de orice vapaie a vietii. Park ar fi compusa de roboti...suna bine, dar unde sunt versurile acelea pline de mesaj care te fac sa visezi la dragoste, la natura, la tot ce este frumos! Muzica ar trebui sa insemne viata, nu credeti?!


Nu stiu despre voi, dar ...hm....un album cumparat de mine....asta trebuie sa se fi intamplat prin 2001...aa..da...un album 3SE. Am mai participat la concursuri unde am mai primit ca premiu cd, dar astea nu se pun! Free Image Hosting at allyoucanupload.com Sunt satul de marile vedete care au descoperit calculatorul(dar nu si talentul), ingroapa piata muzicala si urechile noastre in zgomote stridente si "exposed bodies"(dovada ca "sex sales"). Nu ma intelegeti gresit! Nu sunt impotriva calculatorului, dar mi se urca tot sangele in cap cand ii vad pe acei "cantareti" plini de sine, care fara un dj si un calculator nu pot presta pe scena( si zice: scuzati sunt racit asa datii play!).

Oribil,
as zice...Oribil! Unii mai ii cred pe acesti "pseudo-artisti" extraordinari, uimitori. Mai sunt si manelele, doi timpi si versuri fara sens-asa le vad. De retinut totusi - cantaretii de manele nu fac play-back.Pentru acest lucru, cantaretii de manele au respectul meu, dar "curentul incultural manele" au dispretul meu!.
Parera mea, este ca odata cu degradarea muzici,
ne degradam si noi, iar valorile si tot ce e frumos in viata dispare intr-un fond sonor fad.

Acum aproximativ 8 luni am fost la un concert de muzica clasica pe acord
uri de chitara electrica. A fost excelent! La alte concerte nu am fost tentat sa ma duc, cu exceptia celor organizate cu ocazia zilelor orasului meu(fiind gratuite).Free Image Hosting at allyoucanupload.com


O intrebare care ma chinuie: "Incotro se indreapta muzica zilelor noastre?! " . Poate veti reusi sa gasiti raspunsul pe care eu inca il caut...In schimb de un lucru sunt sigur; muzica este ca si internetul , citez " 95% garbage, 4% good stuff".


Articolul este pentru Concursul Bloggerilor Nu uitati sa ma votati da?! :)
 

No Comment Etichete:
E clar, manelele sunt la moda, o moda de cacao, care face un om cu o anumita cultura sa-si ia lumea-n cap cand aude pe strada melodiile cu sonoritate orientala, cantate de artisti fara voce (sau care cred ca au talent), care lalaie cate ceva intr-un microfon (bine ca nu fac play-back). Bineinteles ca Florin Salam isi face nunta in Antalya care o sa-l coste doar jumate de milion de euro. Ce sa inteleg din asta? Ca sunt destul de multi "emo" care-i cheama la nunti pe manelisti si arunca cu banii? Ca manelistii nu platesc darile la stat? Mda, cam la asta m-am ganditcand am auzit stirea asta. Si nu pot sa inteleg de ce prind atat de bine manelele, cand textele si linia melodica iti zgarie auzul (cel putin mie) si ca exprima doar incultura. Voi ce parere aveti despre averile manelistilor(nu zic ca-s insusite ilegal sau ca nu au voce, ci doar ca melodiile lor nu merita sa fie ascultate) si despre manele?

Hai cu Salam, si o sa ai noroc la bani! =)) "Fara numare sefu'!" :))
 

No Comment Etichete:
AdBux este unul dintre cele mai bune si mai corecte programe de Pay to click.

Va permite sa castigati bani facand cateva clickuri pe siteurile recomandate de ei si vizitandule pentru 30 secunde.

Bani pe care Adbux vi distribuie vin furnizati de la siteurile pe care voi le vizitati iar inscrierea la Adbux este complet gratuita.

AdBux for Advertisers

One of the most valuable features of advertising with AdBux, the thing that sets us apart from mainstream advertising is that with AdBux, the consumers are looking for the advertisers and not the other way around. We have hundreds of thousands of consumers from over 200 countries that can be targeted by their interests, their location and their buying power. They are literally waiting for advertisers to pay them to look at stuff that they are already interested in! To check out our rates, testimonials and traffic patterns, click HERE.

AdBux for Affiliates

In the world of secular advertising, advertisers pay a medium to disperse their adverts in front of targeted and/or un-targeted people. The only connection that the advertisers have with potential consumers is interest. Using images, word play and offering the product/service at a cheaper price works in some or most instances, but what else can be added to entice the consumers to go with that particular advertiser? Our solution is a monetary incentive. Think of this: As a consumer, wouldn't it be nice to get paid to simply look at products/services/websites that interest you?

Advertisers will pay YOU up to $0.015 (1.5 cents) for every website you view! Additionally, you can maximize your earnings with our affiliate program where you can earn up to 150% of your referrals' direct click earnings and commissions on any AdBux service that your referrals purchase!
 

No Comment
VOTE ME ! Click!

Mai intai sa ma prezint; ma numesc Ciprian si pana la inceputul verii eram un tip ca tot omul, care intra seara pe mess, verifica mailul, se holba pe hi5...lucruri din astea obisnuite. Am aflat de ceva numit blog, un termen necunoscut pana de curand. Am aflat ce este si...m-am bucurat ca un copil care primeste o jucarie noua! Cum sunt o persoana vorbareata, care are cam multe de spus, m-am gandit ...."Ce am de pierdut?!"

Asa am ajuns sa detin un blog! Lucrurile s-au schimbat in bine ....as zice. Am ocazia de a-mi folosi cunostintele in HTML si de a le imbunatati si.....asta imi e cam rusine sa o zic....Ma exprim mai cu indemanare! ;)) Scriind in fiecare zi cate un articol ajungi sa capeti o anumita dexteritate in manuirea tastaturii si a cuvintelor, nu te mai exprimi ca Gheorghe de la coada vacii.

Ce este un blog!? Sa va spun varianta mea. Fiecare om este unic, persanalitatea fiind diferita de la om la om, fiecare avand propriile interese si hobby-uri. Cunosti un om dupa mers, dupa port, vorba etc. Dar mai poti cunoaste pe cineva; sa spunem un ..scriitor ...dupa felul cum scrie si ce sentimente transmite. In carte scriitorul isi adaposteste o parte din suflet, din personalitatea, din gandurile sale. Probabil te gandesti: Ce vrea sa spuna asta ....Ce ma intereseaza pe mine de scriitori aia cu capul in nori?! " . E adevarat, nimeni nu mai este atras de o carte in ziua de azi nu-i asa?!

Dar esti atras de internet! Scriitori zilelor noastre sunt Bloggeri! Ca un scriitor, un blogger isi lasa amprenta pe creatia sa si crede-ma...se bucura enorm cand vede ca mai are un cititor nou....ca sa nu mai zicem ca .....atunci cand apare un subscriber nou(abonat la blog:P ) incep sa tzopai prin casa!"Free Image Hosting at allyoucanupload.com

E ceva sa stii ca "balivernele" scrise de tine sunt utile pentru altii!

Dar sunt si efecte secundare! De cand am blogul m-am pricopsit cu o porecla! Datorita incarcaturii mari pe care o are blogul meu si "cate stele " atatea informatii , prietenii mi-a spus ENCIClOPEDIE!Free Image Hosting at allyoucanupload.com

Radeti voi.....dar tot o sa continui sa postez pe blog toate in luna si in stele! Asta e...nu exista numai avantaje. Aaaaa..si ca sa nu uit, mi-am facut noi prieteni. Cine ar fi crezut ca poti lega prietenii prin cadrul unui blog?!

Mult Noroc!



Free Image Hosting at allyoucanupload.com
 

No Comment Etichete: ,

Program: 4 module dintre care unul obligatoriu:

Modulul 1: (curs obligatoriu)
1. Sa invat sa traiesc fara mama mea (2000 ore)
2. Sotia mea nu este mama mea (350 ore)
3. Sa inteleg ca fotbalul nu este altceva decat un sport (100 ore)

Modulul 2: Viata in doi
1. Sa am copii fara sa devin gelos (pe ei) (50 ore)
2. Sa nu mai zic prostii atunci cand nevasta isi primeste prietenele (500 ore)
3. Sa depasesc sindromul controlului telecomenzii (550 ore)
4. Sa inteleg ca pantalonii nu se duc niciodata singuri pana la dulap (800 ore)
5. Cum sa ajung pana la cosul cu rufe murdare fara sa ma ratacesc (500 ore)
6. Cum sa supravietuiesc unei raceli fara sa agonizez (100 ore)

Modulul 3: Timpul liber
1. Sa calc in doua etape o camasa in mai putin de doua ore (exercitiu practic)

Modulul 4 : Curs de bucatarie
1. nivelul 1 (incepatori) : Electrocasnicele : ON deschis ; OFF inchis
2. nivelul 2 (avansati): prima mea supa instant fara sa ard cratita
Exercitiu practic: fierbe apa inainte de a adauga pastele

CURS INTENSIV
Din ratiuni de dificultate si de intindere a temelor, cursurile vor avea maxim 8 inscrisi.

Tema 1: Calcatul: de la masina de spalat pana la dulap, acest proces misterios
Tema 2: Riscurile umplerii tavii pentru gheata (demonstratie sustituta de diapozitive)
Tema 3: Tu si electricitatea. Avantajele economice de a angaja personal calificat pentru reparatii (chiar si cele elementare)
Tema 4: Ultima descoperire stiintifica. A gati si a duce gunoiul nu provoaca impotenta si nici tetraplagie. (Practica in laborator).
Tema 5: De ce nu este un delict sa-i oferi flori, chiar daca te-ai casatorit cu ea
Tema 6: Sulul de hartie igienica. Hartia igienica creste langa wc ? (Expozitii cu tema "generatia spontana")
Tema 7: Cum sa coboram capacul de la wc pas cu pas (Teleconferinta cu Universitatea Harvard)
Tema 8: Barbatii la volan. Daca se ratacesc, pot cere informatii fara riscul de a parea impotenti? (Marturisiri)
Tema 9: Masina de spalat, acest mare mister din casa.
Tema 10: Diferente fundamentale: cosul pentru rufe murdare si podeaua (exercitii in laboratoarele cu terapie muzicala).
Tema 11: Barbatul in scaunul pasagerului. Este posibil sa nu vorbeasca sau sa se agite compulsiv in timp ce ea parcheaza?
Tema 12: Ceasca de la micul dejun. Leviteaza singura pana la chiuveta?
 

1 comentarii Etichete:

Te intrebi cum vrea sa fie atinsa o femeie. Ei bine nu e asa cum crezi! Nu vrea o atingere barbateasca pe umar, vrea tandrete, vrea o atingere de zeu....Off....! Si pana la urma, ce e asa de greu?!Nu e, doar ca de cele mai multe ori, prinsi de "focul pasiunii", luati de val sau cum vrei sa ii spui, trecem cam repede peste ceea ce femeile ne acuza ca nu stim sa punem in practica: preludiul.

Adevarul e ca nu e deloc complicat. In plus, minutele de trandete dupa care tanjesc atat de mult femeile se pot dovedi a fi o adevarata sursa de placere si pentru un barbat. Mai mult e mai bine, cel putin in cazul acesta.

Totul sta in atingere. Si nu e deloc complicat si inutil. Atingerile tale o vor face sa te doreasca mai mult, iar rezultatul va fi mai mult decat iti poti imagina. Citeste in continuare cum sa faci sa iti aduci iubita in stare sa ti se daruiasca total.


Femeilor le place sa li se spuna ca sunt frumoase. Dar pentru asta nu e nevoie neaparat de cuvinte. Mangaie-i fata in timp ce ochii tai nu se desprind de ai ei. Maseaza-i incet tamplele folosind degetul mare si aratatorul, cu miscari circulare, in timp ce ii spui cum ai s-o faci sa tremure de placere. Urmareste-i conturul fetei, pornind de la tample, atingandu-i incet cu degetele obrajii, coboara spre barbie, atinge-o fin cu buzele. Urmareste-i cu ohii conturul fetei si las-o sa vada din privirea ta cat de frumoasa e, cat de mult o iubesti.


Buzele uneie femei, pe langa faptul ca sunt o adevarata poarta spre paradis, (fiecare intelege ce vrea!) sunt o zona erogena pe care de cele mai multe ori o tratam cu un sarut puternic, apasat.  Incearca sa ii "furi" sarutul. Atinge-i buzele cu degetele, musca-i incet buza de jos, mangaie-i incet buzele si daca va vrea sa iti suga un deget, las-o... stii ce urmeaza! Saruturile fine, fugare trebuie sa fie urmate de un sarut fierbinte in care trenbuie neaparat sa va folositi limbile.


Urechile si gatul nu trebuie ratate. Sarut-o incet pe gat, mangai-o cu limba, apropie-ti gura de lobul urechii ei sa iti simta respiratia fierbinte, musca-i incet urechea, spune-i nimicuri sau povesteste-i cum ai s-o exciti.

Maseaza-i gatul, sarut-o in gropita formata la baza gatului, unde incepe sternul, plimba-ti limba pe gatul ei, pana la linia parului. Adauga cateva muscaturi, incet, si daca geme poate ca vrea chiar sa o musti mai tare.


Palmele sunt pline de terminatii nervoase astfel ca saruturile si mangaierile cu varful limbii nu pot da gres aici. Linge-i palma ca si cum i-ai face sex oral, dar in timpul asta nu iti lua ochii de la ea, sa vada cat de mult iti place ce ii faci si sa ii dai o idee despre ce va urma.

Sanii, la care cei mai multi se reped din prima, dar apoi ii uita, sunt printre cele mai importante surse de placere pentru o femeie. Sfarcurile si zonele din jurul lor sunt foarte sensibile, dar incearca sa mangai si zona de sub sani, folosindu-ti palmele, limba si chiar penisul.

Urmeaza partea a doua!
 

No Comment Etichete:

Iti prezint lucrurile care nu se spun dar ar trebui stiute!

1. Sun-o, dar nu exagerat. O data pe saptamana este prea putin!

2. Nu minti.

3. Nu ii numi diferite parti ale trupului ei dupa alte... obiecte ("ai un fund cat un dulap!").

4. Anunt-o cand iesi in oras cu baietii. Intotdeauna!

5. Raspunsul corect la intrebarea: "M-am ingrasat?" nu este niciodata, dar niciodata "Da".

6. La fel si pentru: "Aia arata mai bine ca mine?".

7. Sa vorbesti este bine. Sa taci, nu.

8. Nici una dintre fostele tale iubite nu era nici pe departe atat de draguta, sexy sau buna in pat ca ea.

9. Gateste excelent!

10. Asta nu inseamna ca tu nu trebuie sa gatesti. Ba chiar des...

11. Sosete curate! Obligatoriu.

12. Nu esti mai atractiv cand esti pilit.

13. Ar trebui sa-ti para rau pentru fiecare greseala comisa si sa-ti ceri iertare de nenumarate ori.

14. "Te casatoresti cu mine?" este bine. "Te muti cu mine?" este rau.

15. Nu o lasa nicaieri singura dupa 11 pm. Asteapt-o la gara, la aeroport.

16. Cumpara-i flori din cand in cand, nu neaparat cu un motiv anume.

17. Niciodata sa nu uiti de ziua ei, de aniversarea voastra sau de alte mici "sarbatori": Valentine's Day, Ziua Femeii, ziua cand v-ati cunoscut etc.

18. Daca vrei sa te desparti de ea, fa-o. Nu te comporta ca un bou, taran incompetent!

19. Nu iti lasa prietenii sa se dea la ea..

20. Spune-i ca o iubesti si demonstreaza acest lucru cat mai des!
 

No Comment Etichete:
Niste melodii House! :) Minimal...electro......:) Enjoy!




DISCLAIMER

 

No Comment Etichete:

Salata verde cu sunca si cascaval


Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 capatana de salata verde, taiata fasii, 2 oua fierte tari, taiate in patru, 8 jumatati de samburi de nuca, 50 g cascaval, 4 rosii curatate de pielita si taiate cubulete, 2 cepe verzi tocate marunt, 100 ml sos vinegreta, 2 lingurite mustar iute, sare, piper negru, 225 g sunca de Praga taiata bucatele.
Mod de preparare:

  • Se alege salata, se spala, se zvanta si se taie fasii.

  • Cascavalul taiat bucatele se amesteca cu salata, rosiile si ceapa verde.

  • Intr-un alt castron, se amesteca bine sosul vinegreta cu mustarul si se gusta de sare si piper.

  • Inainte de-a o servi, se toarna sosul peste salata, se amesteca, se pune intr-un castron curat, se presara deasupra cubuletele de sunca si se garniseste cu sferturi de ou si samburi de nuca.

    Tortulete cu rosii


    Ingrediente (pentru 4 portii): 24 rosii tari, 250 g aluat de foietaj (congelat), 1 ou. Marinata: 100 ml ulei de masline, 1 legatura cimbru taiat marunt, 4 catei de usturoi tocati, 1 lingurita boabe de piper macinate mai mare, 1 lingurita sare de mare. Sosul de rosii: 2 linguri ulei de masline, 1 ceapa verde, 1 catel de usturoi si o legatura de busuioc, toate tocate marunt, 4 rosii mari, taiate bucatele, sare, piper, frunzulite de busuioc pentru garnisit.
    Mod de preparare:

  • Se spala rosiile, se cresteaza, se oparesc cu apa clocotita, se tin putin sub jetul de apa rece si se curata de pielita. Se taie apoi in patru si se scobeste cu o lingura miezul (cu seminte cu tot) care se pune de-o parte pentru sos.

  • Se-ncinge cuptorul la 180gr..

  • Se intinde aluatul decongelat pe planseta (grosimea foii: 2-3 mm) si se decupeaza - cu un pahar sau o forma - cercuri cu diametrul de 14 cm. Se ung cu ou, se inteapa cu furculita, se aseaza pe o tava, se coc 10 minute in cuptorul incins (pana ce se rumenesc usor) si se pun deoparte.

  • Din ingredientele pentru marinata se prepara marinata, se introduc in ea cele 4 rosii taiate in patru, bine scurse, si se lasa sa se patrunda.

  • Se prepara sosul: se-ncinge uleiul intr-o cratita si se calesc ceapa tocata si miezul de rosii pus deoparte. Se amesteca bine, se condimenteaza cu busuioc, usturoi, sare si piper, si se lasa sa fiarba circa o ora la foc mic, pana ce sosul scade la jumatate. Se trece apoi sosul printr-o sita, se pune din nou pe foc si se lasa sa dea intr-un clocot.

  • Se ung tortuletele coapte cu un strat gros de rosii, si deasupra, de jur imprejur, se aseaza sferturile de rosii din marinata.

  • Se dau din nou la cuptor - la 180gr. - sa se incinga bine si se servesc pe farfurii fierbinti impreuna cu sosul ramas si garnisite cu busuioc.

    Pastravi in pergament


    Ingrediente (pentru 4 portii): 4 pastravi, sare, piper macinat, 80 g unt, 1 ceapa verde, 1 catel de usturoi, 4 fire de marar, 1 lamaie, 4 cartofi, unt pentru prajit, 4 coli de hartie pentru copt taiate in doua.
    Mod de preparare:

  • Se-ncinge cuptorul la 180gr.. Se curata cartofii si se fierb. Se spala pastravii si se zvanta. Ceapa si mararul se curata, se spala si se taie rondele, respectiv se toaca marunt (jumatate din marar se pune deoparte).

  • Se sareaza si se pipereaza pastravii in interior si in exterior, si se ung cu unt colile de hartie (cat lungimea si de doua ori latimea pestilor).

  • Se aseaza pestii pe hartie, se umplu cu amestecul de ceapa si marar, se stropesc cu zeama de lamaie, se presara peste ei untul ramas, taiat bucatele, si se invelesc in hartie ca niste pachete.

  • Se dau pastravii 12-15 minute la cuptor, se scot apoi pe farfurii incinse, se taie hartia cu o foarfeca si se servesc cu cartofi fierti, tavaliti in unt si presarati cu mararul pus deoparte.
    _______________________

    DULCIURI


    Sorbet de pere cu mure


    Ingrediente (pentru 4 portii): 4 pere, 1/4 l apa, 200 g zahar, 1/2 baton de scortisoara, coaja de la 1/2 lamaie, 65 ml lapte, 2 cl rachiu de pere, 250 g mure, 50 g zahar.
    Mod de preparare:

  • Se curata perele de coaja, se indeparteaza partea lemnoasa, se taie miezul bucatele si se toarna imediat peste ele zeama de lamaie. Se pun pe foc apa cu zaharul. Se adauga scortisoara si coaja de lamaie si se lasa sa dea in clocot. Se incorporeaza si perele, si dupa ce au fiert cateva minute, se scot scortisoara si coaja de lamaie, se pun perele cu zeama in care au fiert in congelator si se lasa sa inghete peste noapte.

  • Se aleg murele, se spala, se zvanta si se pun cateva de-o parte pentru garnisit. Celelalte se maruntesc in robotul de bucatarie, impreuna cu putin zahar, dupa care se trece sosul printr-o sita.

  • Perele inghetate se taie marunt cu un cutit, se pun in robot impreuna cu laptele si rachiul si se prepara sorbetul.

  • Se toarna sosul de mure pe mijlocul farfuriilor, la mijloc se pune sorbetul (eventual cu spritul), se garniseste cu murele puse deoparte si se serveste imediat.


     

    No Comment Etichete: ,
    Porsche P9521! Telefonul, nu masina!
    Sagem si Porsche vor lansa in curand terminalul P9521 care va fi disponibil in Taiwan chiar din aceasta luna la un pret doar... 1800 de dolari.

    Dispozitivul dispune de conectivitate quad-band GSM/EDGE, masoara 91x48x18.4 mm si cantareste 140 de grame.

    Terminalul este dotat cu o camera de 3 megapixeli care poate fi activata doar prin scanarea amprentelor utilizatorului.

    Acesta este probabil cel mai ciudat feature pe care l-am vazut in ultimul timp la un terminal mobil modern.

    Banuim ca-l vom vedea in buzunarul oricarui posesor al unui Porsche, inclusiv a celor din Romania.

    Sursa: TehnoPOL

     

    No Comment Etichete:


    A patra editie a Journees de la culture roumaine a Quebec, eveniment organizat de Comunitatea Romana din Quebec, se va desfasura anul acesta in perioada 25 septembrie-6 octombrie.Programul este, si de aceasta data, bogat in activitati: conferinte pe diverse teme (integrarea in UE, nationalitatile care coabiteaza in Romania, turismul religios, francofonia etc.), expozitii tematice, lansare de carte, competitii sportive, prezentarea de specialitati culinare romanesti, spectacol de muzica si dans. O parte din activitati se desfasoara si in cadrul evenimentului "La Semaine quebecoise des rencontres interculturelles”, informeaza publicatia montrealeza „Pagini Romanesti".

    Preluat: www.rgnpress.ro
     

    No Comment Etichete: ,
    Prezenta la sediul DNA a lui Gigi Becali (patronul Stelei) si George Copos (patronul Rapidului), e doar varful aisbergului. Procurorii vizeaza, intr-o ancheta de proportii, toata crema fotbalului intern, urmand sa fie chemati pentru verificari presedinti de club, jucatori si arbitri. Printre cei ce vor fi chemati la DNA se numara Cristi Borcea, Iuliu Muresan si Arpad Paszkany, Jean Padureanu sau Marin Condescu. Potrivit unor surse de la varful parchetului, printre denuntatori se numara si Constantin Iacov, fostul presedinte al clubului FC National. DNA verifica acuzatii de dare si luare de mita.
    Dupa parerea mea asta se numeste frectie la picior de lemn! E mai mult de ochii lumi, pentru ca dupa o perioada nu prea lunga raman fara dovezi! Ori avem avocati minune...ori......judecatori fluiufliu......sau.....DNA este doar o boala de sezon electoral care se vindeca cum un tratament usor!
    Oare care din variante este cea corecta?!
     

    No Comment Etichete: ,
    Profesionalismul in televiziune a fost adus la un alt nivel de catre o prezentatoare de la un post TV din Suedia, care a vomitat in direct, insa si-a continuat emisiunea. Incidentul s-a petrecut in timpul unui show interactiv, gazduit de postul TV4 Plus in care telespectatorii sunau pentru a ghici un cuvant, avand la dispozitie mai multe litere. Gazda emsiunii, Eva Nazemson a avut parte de cel mai urat episod din cariera sa. I s-a facut rau si a vomitat in direct.

    Prezentatoarea nu s-a pierdut insa cu firea si dupa numai cateva secunde, a reaparut in fata camerei si si-a continuat emisiunea, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Filmuletul cu pricina a ajuns insa pe YouTube, unde este accesat de mii de oameni din intreaga lume.


     

    No Comment Etichete:

    Principalii producatori Nokia, Motorola, Samsung, Sony Ericsson si LG au cazut de acord sa produca un singur tip de incarcator pentru telefoane mobile, pentru a reduce eforturile legate de reciclare.

    Asociatia Open Mobile Terminal Platform (OMTP), printre ai carei membri se numara producatorii citati, a anuntat ca a pus la punct o recomandare care va deschide drumul catre producerea unui incarcator universal, bazat pe standardul micro-USB.

    "Fragmentarea standardelor rezulta in costuri inutile pentru intreg lantul de distributie, creeaza confuzie si limiteaza libertatea de alegere in randul consumatorilor finali, restrangand astfel libera competitie", reiese din documentul publicat de OMTP.

    Asociatia a recomandat ca acelasi tip de port, micro-USB, sa fie utilizat si pentru alte conexiuni, cum ar fi cea pentru dispozitivul de casti handsfree.

    Portul micro-USB, care are o inaltime de doua ori mai mica decat mai cunoscutul mini-USB, a fost introdus pe piata in urma cu opt luni, in contextul tendintei actuale de miniaturizare a echipamentelor digitale, conform publicatiei britanice de specialitate USB Core.

    O veste grozava! :) Ar fi ceva daca incarcatorul ar fi si pe baza de energie solara! :)) Sau eoliana! Nu-i asa?!
     

    2 comentarii Etichete:










    Cele mai grozave referate! Referate scrise cu simt de raspundere! Aici poti cauta pe mai multe site-uri cu referate! Simplu si usor! Cele mai bine inchegate referate pe de world wide web! :)
    Va recomand referatele.com! Deci cand cautai adaugati la sfarsit", referatele" !
    Noroc!
     

    No Comment Etichete:
    REFERATE:

    Astronomie
    Biologie
    Chimie
    Desen
    Diverse
    Drept
    Economie
    Engleza
    Filozofie
    Fizica
    Franceza
    Geografie
    Germana
    Informatica
    Istorie
    Italiana
    Marketing
    Matematica
    Medicina
    Muzica
    Psihologie
    Romana
    Romana1
    Spaniola
     

    No Comment Etichete: ,
    Niste ardeleni din Turda, care fac anual, la sfarsitul lui septembrie, un “festival agrar”, numit cum era de asteptat “Turda Fest”, vor sa isi doboare propriul record mondial la impletit ceapa de anul trecut.
    Cica vor sa faca o impletitura de 150 de metri, fata de 134 de metri anul trecut.

    Asta da festival! Se spune ca vin turisti de peste hotare la acest festival! :)) Apropo e la a treia editie...ei....Ce spuneti mergem si noi la anu!?
     

    1 comentarii Etichete:

    Uitati-va la ei! :)) Nu sunt adorabili?! Asta da poza haioasa!
     

    No Comment Etichete: ,


    Uimitor dar adevarat! Hagi paraseste Steaua intr-un moment cat se poate de prost. In lupta ego-urilor colosale castiga nea GIGI BECALLI , dar nu vad in acest lucru o treaba buna. Lucrurile par a merge din ce in ce mai prost si in curand prevad ca o sa mearga groaznic! Nu stiu ce credeti voi, dar am impresia ca Steaua are nevoie de un psiholog bun, si multe exercitii fizice, cai stam prost la capitolul conditie fizica si ne pierdem usor concentrarea. Ar trebui sa ii spuna cineva lui Becalli ca asa au echipele mari, un psiholog care ii pregateste mintal pe jucatori pentru victorie. Dupa parerea mea, Hagi nu s-a facut de rusine, ba chiar a facut o treaba aproape grozava! :P Nu credeti?!

     

    Postări mai vechi Postări mai noi

    Search