1 comentarii Etichete: , , , ,
Ciocolata este un produs alimentar al cărui gust este foarte apreciat. Dar, deşi este consumată în special datorită gustului foarte plăcut, este un produs benefic pentru organism, fiind utilizată de sute de ani în tratamentul asteniei, gutei, balonării, diareei, impotenţei sau dispneei.

Ciocolata se găseşte pe piaţă în mai multe sortimente. Cea neagră este un amestec de cacao (minimum 34%) şi unt de cacao cu zahăr, cantitatea de zahăr variind în funcţie de cacaua utilizată.
Ciocolata cu lapte conţine între 20-34% cacao (masă de cacao şi unt de cacao) şi 12% substanţă uscată de lapte. Cea albă este un amestec de unt de cacao, lapte, arome şi zahăr. Culoarea este aproape albă deoarece nu conţine alte ingrediente pe bază de cacao.
Scade tensiunea arterială

Numeroase studii au demonstrat beneficiile consumului de ciocolată, în special neagră, care poate fi folosită cu succes în prevenirjavascript:void(0)
Publicare postareea şi tratamentul unui număr mare de boli. Ea reduce tensiunea arterială fără să îngraşe. Deşi se ştia că persoanele care consumă 100 g de ciocolată sau produse din ciocolată zilnic au o tensiune arterială mai scăzută decât cele care nu consumă frecvent, acest efect a fost cunoscut în totalitate de curând.

Preluat din Gazeta de Sud.

Si sa nu uitam de faptul ca imbunatateste viata sexuala! Este un frodisiac nu prea puternic, dar .....sariti pe ciocolata! :)))
 

This Post has 1 Comment
Anonymous

5 octombrie 2008 la 11:25

si sa nu uitam de ... MILKA :-"


Trimiteți un comentariu

Postare mai veche Postare mai nouă