No Comment Etichete:
Am fost la mare, calatoria asta, fara "materia" protectoare, doar pe pielea mea, cu ochii si urechile larg deschise m-au facut sa constientizez multe lucruri. Se poate spune ca a fost un fel de pelerina de redescoperire. Cand am fost la mare, am ajuns sa am marea revelatie de a afla mai exact ce vreau de la viata.

Intr-un mod comic- dramatic dar in principal ironic, se pare ca nu conteaza drumul pe care ti-l alegi pentru a ajunge undeva, ci doar faptul ca trebuie sa stii unde vrei sa ajungi si cam ce trebuie sa faci pentru a reusi. Un lucru esential, " NU-mi pasa! " - aceasta vorba este extrem de importanta. Traim intr-o lume plina de gunoi si ... restul stiti si voi, care pur si simplu nu merita sa-ti strici dispozitia. Daca faci asta, iti va fi greu sa fi fericit, iar daca nu esti fericit, probabil prea placut nu vei fi, plus ca sanatatea ta va avea de suferit. Tin sa multumesc sexului feminin, care m-a invatat aceasta lectie. Cand ajungi sa le intelegi, sa stii cam cum gandesc si sa vezi dincolo de gesturile teatrale, iti dai seama ca pur si simplu nu le pasa. One second! Le pasa de propria persoana, apoi de ele ca fete(aici se include iar propria persoana) si ... nu mai continui.

Am incercat sa o zic intr-o modalitate dragutza dar nu se poate. Barbati, va rog sa fiti atenti la ce spun acum, citind urmatoarele, poate veti deschide ochii si veti realiza unele lucruri, care vi se pareau fara importanta. Mai intai de toate trebuie sa acceptati faptul ca femeile sunt mai abile decat barbatii sinu fac nimic fara a se astepte la ceva. Al doilea lucru foarte important, femeile colaboreaza mai bine si vorba aceea, doua creiere sunt mai bune decat unu. Al treilea lucru, orice om cauta calea cea mai usoara de a face lucrurile. Ultimul, dar nu cel din urma : "Este in regula sa fii barbat! ".

Ce legatura au toate astea?! Este simplu. In ziua de azi barbatii sunt exploatati si folositi. Stop! Sigur deja spui ca nu e asa. Lasa-ti orgoliu laoparte macar pentru putin. De cate ori ti s-a intamplat sa iesiti cu grupul sa mergeti undeva, dar pe drum, la ideea unei fete va duce-ti in alta parte?! Dar de cate ori se intampla ca atunci cand o fata are de ales intre ce spune un baiat sau ce spune o fata, se alege ce spune sexul frumos, desi toate argumentele indicau ca cea mai buna era cealalta?! Sau de ce atunci cand le contrazici schimba subiectul cu ceva care te atinge acolo unde te doare?! De cate ori te-a rugat o fata sa faci ceva pentru ea?! Dar de cate ori te-a refuzat cand ai cerut un mic ajutor?!

Ideea este ca ne invadeaza viata si este doar vina noastra. Uite o intrebare cafre sigur iti va da de gandit: De cate ori cand iesi in oras nu apare cate o fata care se auto-invita, desi voi ieseati ca BAIETII?! Repet, e in regula sa fii barbat si sa faci ceea ce e normal si iti place. De ce isi permit ele sa faca asemenea lucruri "neobisnuite" si de ce noua nu ne prea este permis nimica?! Sa fie oare din cauza ca ne pasa, ca vrem sa fim gentlemeni adevarati.... poate din cauza ca lor nu le pasa de tine pentru ca orice ar face, gasesc o modalitate de a scapa de"pedeapsa" si de a te imbuna?!

Femeia este inteligenta, orgolioasa, lucreaza in echipa, nu ii pasa de nimic aproape, ii opinia ei barbatul este un animal salbatic(care raneste) si trebuie imblanzit si folosit. Pur si simplu stie ce sa-ti zica si se foloseste de slabiciunea barbateasca pentru a te folosi.
Nu toate sunt la fel. Mai sunt si acele femei care au realizat ca lumea care si-au construit-o in cel mai mic detaliu, cu printzul fermecat, distractie si umor fara margini nu exista si mai realizeaza ca prezenta masculina in viata ei este doar temporara si ciclica( sub forma unor aventuri) , renunta la obiceiurile "nebune" si relizeaza ca pentru a primi ceva adevarat si sincer trebuie sa daruiasca la randul ei. Si mai vede ca pentru a te simti bine alaturi de acela, e nevoie de te implici. Nu inteleg de unde ideea femeilor ca barbatii ar trebui sa fie servitori si bufoni comici care sa scoata replici impresionante si hazlii, fara numar. Lucruri astea se fac impreuna .....

Oricum , adoptand tehnica simpla : nu-mi pasa imi este mult mai bine. Pana atunci nu mai ofer nimc gratis: nici prietenie, nici iubirem nici ajutor ABSOLUT NIMIC. :)

Atentie si ....... nu fiti porci, adr nici prosti. Nu va lasati folositi.
 

1 comentarii Etichete: ,
Dupa ceva cautari am gasit sa pun pe blog si Albumul "Now Dance 2008"! Este aparut din iarna si este extrem de reusit!

Cuprinde urmatoarele melodii:

Disc 1

1. Robyn with Kleerup - With Every Heartbeat
2. David Guetta feat. Chris Willis & Joachim Garraud - Love Is Gone (Fred Riester & Joachim Garraud Edit)
3 . Calvin Harris - The Girls
4. Mason vs Princess Superstar - Perfect (Exceeder)
5. Armand Van Helden - NYC Beat
6 .Axwell feat. Max'C - I Found U
7. Freemasons feat. Bailey Tzuke - Uninvited (Club Mix)
8. Seamus Haji feat. KayJay - Last Night A DJ Saved My Life
9. Groove Armada - Song 4 Mutya (Out Of Control)
10. MIKA - Grace Kelly (Bimbo Jones Edit)
11 . Booty Luv - Shine
12. Lucy Pearl - Don't Mess With My Man (Soul Seekerz Radio Edit)
13. Hi_Tack - Let's Dance
14. Uniting Nations - Do it Yourself (Fonzerelli Commercial Club Mix)
15. T-empo feat. Juliet Roberts - Saturday Night Sunday Morning 2007
16. Sunfreakz feat. Andrea Britton - Counting Down The Days (Axwell Radio Edit)
17. Alibi vs Rockerfeller - Sexual Healing
18. The Shapeshifters - New Day
19. Charlean Dance - Mr DJ (Moto Blanco Radio Edit)
20. Unklejam - Stereo (Mark Moore & Kinky Rolan Remix)
21. Carl Kennedy vs MYNC Project feat. Roachford - Ride The Storm (Carl Kennedy Radio Edit)
22. Mutya Buena - Real Girl (Full Phatt Remix)

Disc 2

1. Eric Prydz vs Floyd - Proper Education
2. Mark Ronson feat. Lily Allen - Oh My God (Chris Lake Remix)
3. Just Jack - Starz In Their Eyes (Boss Boss Remix)
4. Reverend & The Makers - Heavyweight Champion Of The World (Club Mix)
5. Rune - Calabria
6. Dave Spoon feat. Lisa Maffia - Bad Girl (At Night)
7. Bodyrox feat. Luciana - Yeah Yeah (D Ramirez Radio Edit)
8. Super Mal feat. Luciana - Bigger Than Big
9. Out Of Office - Hands Up
10. Pet Shop Boys - Integral (Dave Spoon Mix)
11. Mark Schuster - Don't You Want Me (Club Mix)
12. Corenell vs Lisa Marie Experience - Keep On Jumpin'
13. Sonny J - Can't Stop Moving
14. Roisin Murphy - Let Me Know
15. Tracey Thorn - Grand Canyon (Dirty South Edit)
16. Paul Van Dyk feat. Jessica Sutta - White Lies
17. DJ Sammy feat. Nyah - Everybody Hurts
18. Velvet - Fix Me
19. Tiësto - Adagio For Strings


Va urez ascultare placuta si download placut!:)



DISCLAIMER

 

3 comentarii Etichete:
V-ati plictisit si viata in cuplu scartie un pic?! Vrei sa faceti ceva inedit?! Ceva special?!

Vorbeam aseara cu un amic si am ajuns sa facem un experiment. El si prietena lui sunt din Suceava, iar eu din Braila. Sanse ca cei de acolo sa afle erau minime, deci ... relax ....

Ce am facut?! El si prietena lui se uitau la webcamul celuilalt dar nu aveau voie sa vorbeasca. El imi povestea mie fanteziile lui sexuale, in timp ce le si mima un pic. Intre timp, prietena lui trebuia sa ghiceasca. Primea cateva indicatii sumare din partea mea, dar fara detalii. Daca nu ghicea nici macar pe aproape, primea o mica pedeapsa! >:) Sweet nu?! Nu pot sa va dau detalii asupra pedepselor, dar erau hoot si chilly in acelasi timp. Bine inteles ca nu am vazut nimica, fiindca doar ei se puteau privi. Apoi s-au schimbat rolurile, si tipa descria .... (am mai aflat cate ceva "kinky" :)) ) . Si ....vai de burta mea ..cat am putut sa radem.

Abia la sfarsit cei doi au vazut discutia si ........ azi cred ca pun in practica! :)) NEEEEBUNIIIE! Have fun oamenilor!


Dragutz nu?! :>
 

2 comentarii Etichete: , ,
Va rog sa scuzati tacerea de pe blog, dar am tot fost plecat.

Unde?! Pai pana la indepartata Mare Neagra plina de figuri exotice, ca apoi sa revin mai la sanul mamei natura .... Lepsa.

Sa incepem cu inceputul: trezit de dimineata, viteza mare, opa nisip si plaja. Aerul acela imbietor de parca ceva bun se coace si un vanticel slab si fresh. Asta am gasit la mare. Doar ce trecuse furtuna, deci apa era cam rece, dar nu conta pentru ca era apa marii si curiozitatea era prea mare. Initial preocupat cu aceste lucruri firesti, am omis sa remarc fitzele. Oare as exagera daca spun ca la mare sunt mai multe fitze decat fire de nisip?! NUUUUUUUUUU! :)) Curios, dar mai toate reprezentantele sexului frumos o gasesc pe PISI ( pitzipoanca din telenovela, nu ma intrebati care caci nu pot zice) drept modelul sirenei pierdute si care prin cantecul ei stavechi, le transforma in zombi care o imita. Imita mersul(un pic tzopait), imita outfittul( costumde baie colorat intens acoperit de o "carpa" vaporoasa si transparenta), imita vocea si titurile verbale( "Hai mei iubi!" , buze tzuguiate pervers, si ca sa nu uitam vesnicele tocuri(care nu au ce cauta pe plaja/nisip), ochelari de soare, poseta si telefon "nocia versace".

Dar ce cauta o asemenea pitzipoanca la marea?! Ce face?! Pai inchiriaza un pat cu baldachin pe plaja, tzopaie pana la malul marii , pana un singur deget, oripilata de racoarea apei, se plange la iubi de parca el poate sa incalzeasca apa si pune bot. =)) E hilar!

Fiti atenti o mica povestire comica. Verisoara mea de 3 ani se juca la malul marii. Apare o PISI intr-un din verificarile ei periodice asupra temperaturii apei. Hapciu! stranuta asta mica. Apare iubi si pitipoanca ii arata un bebe cute( verisoara mea ) care are o alga la nas si e asa niice! Iubi ii distruge fantezia: "Ala e un muc mare! ". Nu o sa va vina sa credeti ce fata a facut tipa, care tocmai ce se apleca spre bebe! =)) De milioane!



Bun, acum ca am terminat cu marea, sa ne deplasam spre Lepsa la oile, pardon vacile noastre! Acest lucru in postul viitor! :)
 

No Comment Etichete: ,
Cu totii ne-am dorit ca sistemul de operare cel mai folosit din lume, sa incapa pe un stick! Ghici ce?! Am gasit asa ceva si uimitor, mai si functioneaza.

Ce m-a determinat sa caut asa ceva!? Simplu! La liceu accesul este restrictionat prin parola. Singura modalitate de a putea avea privilegii totale era de : 1. a sparge parola sau 2. de a accesa fisierele prin alt sistem de operare. Asta am gasit acest Mini windows pentru stick. Daca nu puteti seta din bios ca prima verificare sa se faca de pe stick, pur si simplu scoateti cablu de date de la hard( nu alimentare , duce la o "bronzare" intensa a hardului! ) . L-am testat si merge!


Aici aveti un link de unde puteti downlada! DOWNLOAD



DISCLAIMER

 

1 comentarii Etichete:
Aici veti gasi cele mai bune torrente! Va recomand sa la inregistrati! E nou, e kinky si il putem face cum vrem noi, deoarece administratorul este un dragutz! Cand mai apare cate ceva HOT, o sa va anunt, sa downladati.

Pana atunci, da-ti o fuga pa la bit-pit.com, a little bit more speed! :)

 

No Comment Etichete:
Un mass care l-am primit pe mess :" Dormim in biserica, dar atunci cand e gata ceremonia, dintr-o data ne trezim? De ce e asa de greu sa vorbesti despre Dumnezeu, dar e asa de usor sa vorbesti de sex? De ce suntem atata de plictisiti cand ne uitam printr-o revista crestina,da e asa de simplu sa citesti Playboy? De ce este asa de usor sa dai ignore la un mesaj despre Dumnezeu,dar retrimitem celelalte urate? De ce bisericile devin din ce in ce mai mici,dar barurile si cluburile cresc?Gandeste-te, vei retrimite acest mesaj? Sau il vei ignora,pt k gandesti k vei fii facut de ras? Dar aminteste-ti, Dumnezeu intodeauna te priveste. Retrimite daca iti pasa...daca nu...dormi in continuare..... "

Cine l-a scris are in mare parte dreptate. Ne dezumanizam si nu mai suntem in stare sa ne purtam omeneste unii cu ceilalti. De fapt dormim mai tot timpul, obositi din cauze necunoscute si.... mai tot timpul nervosi! De ce? Cat despre cluburi si baruri, locuri de socializare nu?! Dar zau ca numai socializare nu se mai numeste. TRecem rapid prin ce i s-a intamplat fiecaruia, una- doua barfe rasuflate si apoi .... simtim cu toti ca lipseste ceva! Spontaneitatea unei discutii , cu schimburi de replici si convorbire de grup. Ati observat cum discutiile sunt ceva de genul X transmite catre Y, Y ii raspunde lui X! Chiar citisem recent un studiu realizat de americani, care indica lipsa capacitatii de a asculta activ ce iti spune una-doua persoane si sa procesezi eficient informatia. Un efect al societatii in care traim.

Ehhh... trebuie sa fie o conspiratie la mijloc! :))
 

1 comentarii Etichete:
Nu mai merg niciodata la cumparaturi cu mai multe de 2 femei. Este epuizant! Hai sa zicem ca 2 ore sunt acceptabile, 3 ceva asa sportiv, dar 4 ore si jumatate sunt deja maraton. DAca rezisti atata timp la cumparaturi cu 4 reprezentante ale sexului frumos, sigur poti parcurge 10 km afara nici o problema si esti in stare sa rezista la mult stres! :))

In aces moment.... iadul pentru mine ar fi un MALL cu 30 de etaje. Ehh..ati zice , trecem repede pe la fiecare magazin si rezolvam rapid. FALS! Aia se poate numi doar estare pietii, urmeaza pasul doi: testarea a cat mai multe produse. Daca faza unu a durat 18 ore , faza doi va dura 36 de ore, deoarece haina (ca asta e chinul cel mai mare) trebuie analizata din toate unghiurile si mintal, asortata cu alte lucruri din garderoba personala. WOW! Noau, barbatilor ne este mai greu .....dar.... femeilor.... imaginatia femeilor o ia razna aici si functioneaza la capacitate maxima. Deja isi imagineaza ce si-ar mai cumpara si ....... sunt prea obosit sa mai descriu acest sport extrem!

Intelegi ce vreau sa zic?! "Give me a silent nod! "


 

No Comment Etichete: ,
Am fost plecat si am tot calatorit! Am ajuns in cele din urma si la bunicuta, in Macin. Un oras relativ linistit, cu multa verdeatza si inconjurat de "natura". Aflu ca macinul s-a infrumusetat cu o fantana arteziana. WOW! Ma dus sa o vad. Nimic interesant: O fantana circulara nu prea mare din care rasareau jeturi modeste de apa. Foarte interesant in schimb a fost urmatoare patanie!

Ma apropii de sursa de racoare, dar ma opresc cand zaresc un nene "negricios", dar care nu era din Africa. ( :) intelegeti voi ) Barbatul asta verifica cu mana apa, apoi parca pentru o secunda se gandeste ce sa fac si ztuuup in apa! :)) Se uda bine apoi scoate ceva , care la prima vedere putea fi confundat cu o jucarie. Fals! Nu era o jucarie, era sampon! =))

Daca il vedeti ce fel se "sampona", cu incetinitorul, asa sa-l vada toata lumea.

Mi-a fost greu sa ma abtin la a rade , caci era pericolul de a lua bataie de la ......
 

Postări mai vechi Postări mai noi