7 comentarii Etichete: ,
Pentru mine fericirea e .......... ciudata! :)) Am nevoie de prieteni si activitati(ma omoara plictiseala), de o atingere feminina(not "obligatoriu" sex, just a tender woman) , de ceva atentie ..mancare... nu prea multi bani, dush macar o data pe zi... ar mai fi multe de zis! Dar asta cred ca asta e esentialul!

DAr la tine?! Chiar sunt curios de ce ati avea nevoie!

Tu esti fericit?!

PS: E oare adevarat?! " Prostii sunt mai fericiti!" :-?
 

This Post has 7 Comments
GEorge GT

19 februarie 2008 la 12:52

E simplu: un acoperis deasupra capului, o masina, mancare si benzina de masina!

Le ai pe astea... vin femeiele ca mustele si ai si activitate! LOL


Vitoria Lipan b-)

19 februarie 2008 la 13:03

pai..a fi fericit..simplu..a nu fi nefericit...nu trebuie sa le ai pe toate,cate putin din fiecare reuseste sa ne creeze un univers al nostru si al tuturor in care sa ne simtim impliniti,deci fericiti,doar sa nu fii egoist ca atunci nu-ti ajunge nimic si n-o sa traiesti nici macar o secunda d fericire ca o sa fii prea ocupat sa te gandesti ce trebuie sa mai vrei..deci probabil fericirea impune si anumite limite,insa nu mediocritate,totusi:)
si da...un om fericit inseamna mult..:)



19 februarie 2008 la 13:06

DE acord cu Vitoria!

Sa fie oare adevarata si vorba aceea: " Prostii sunt mai fericiti"!?

CE crederti?!


Anonymous

19 februarie 2008 la 13:12

Hmm.. nu's intru totul de acord cu voi. Fericirea e ceva relativ! Si da , cred ca prostii sunt mai fericiti, din moment ce pe ei ii vor bucura mai mult lucrurile simple, sau cele care "sclipesc"!


Personal....nu am fost niciodata cu adevarat fericit. Doar am mirosit putin fericirea! Si nici nu cred ca putem fi ..ever....ever ..really hapy!


Anonymous

19 februarie 2008 la 13:27

Categoric fericirea e un concept complex la care toti aspiram. Parerea mea sincera e ca pentru a putea fi fericit trebuie inainte de toate sa te bucuri de ceea ce ai, sa constientizezi ca ai mai mult decat altii . Fericirea nu consta in implinirea tuturor dorintelor ci in valorificarea la maximum a ceea ce ai si a ceea ce poti oferi celor din jur. Un om prost nu poate fi fericit pentru ca nu e constient de ceea ce are... cel putin asa consider eu.


miru...

19 februarie 2008 la 13:27

dc sa incerci sa o definesti knd poti sa o traiesti?...si da, fericirea e relativa...ar fi interesant sa citesti peste 1 an sa vezi dak aceleasi lucruri te vor face fericit..momentan...just enjoy..the girl, the shower & the cats!


Anonymous

19 februarie 2008 la 13:31

...........


Trimiteți un comentariu

Postare mai veche Postare mai nouă

Search