No Comment Etichete: ,
E o poveste cu a fost si este...... care se intampla acum. Aceasta cascada e furioasa si curge si curge. Este undeva la inaltime, aproape de creierul muntilor....... STOP! :))

Nu va imaginati cine stie ce. Sunt racit si nasul imi curge fara incetare! :D That's all! In afara de febra 39, dureri de cap si nasul buclucas totul e in ordine! Pe bune! Macar pot sa scriu...:|


Dar... afara e asa frumos!
 

No Comment Etichete: ,
Putina inspiratie pentru cei care doresc sa fie imbracati mai deosebit si totusi la moda, cu putini bani! :)

barbati: Ca de obicei, pentru barbarti ideile sunt mai putine.
femei: La femei sunt prea multe! :))
copii: 1 2 Si...Copii nu prea au nevoie!
 

No Comment Etichete: , ,
Melodia "Pe-o margine de lume" ne va reprezenta la Eurovision-ul de anul acesta, fiind cântată de Nico şi Vlad Miriţă. Antena3 zice că seamănă izbitor de mult cu piesa "La magia del corazon", cântată de David Bustamante. Şi mie mi se pare asemănătoare. Şi anul trecut a fost scandalul acela cu Moga şi melodia cu Dracula copiată după alţii, acum iarăşi. Mă întreb deja câte alte melodii de la noi nu sunt copiate după piese străine dar nu îşi dă nimeni seama pentru că nu participa la astfel de preselecţii.

Nu-mi pun mari sperante in melodia asta.... e dragutza dar nu de facut o figura buna la eurovision! Sa speram ca ma inshel.:P

Si inca ceva, tipul canta mult mai bine ca Nico! :)

Uitati piesele din prima semifinala! Download!



DISCLAIMER

 

No Comment Etichete: , , ,
22% Geek
22%


Atat am obtinut! :)) tu cat obtii?!
 

No Comment Etichete:
Un student la Politehnica, o blonda si un homosexual naufragiaza pe o insula.
In prima seara blonda se duce la studentul la Politehnica si ii spune:
- Hai sa-l omoram pe homosexual ca sa avem si noi o viata sexuala normala.
In a doua seara homosexualul se duce la student si ii spune:
- Frate, hai sa o omoram pe blonda ca sa avem si noi o viata sexuala normala.
In a-III-a seara studentul la Politehnica ii omoara pe amandoi ca sa aiba si el o viata sexuala normala.
 

1 comentarii Etichete: ,








Ok... A inceput imbunatatirea! SA zicem ca am inceput sa ma redescopar! :D

Am descoperit ca sunt dependent de oameni, de muzica, de citit(carti), de activitati si de......... "feminine touch"! Combinate am observat ca sunt mult mai fericit, mai "viu", mai...nu stiu ...."sclipesc". :) Paote ca suna silly, dar in ultimul timp ma lasasem coplesit de problemele vietii cotidiene si eram ..."zombi" ( calc- mess- ceva carte- mancare putina - 3 ore de somn pe noapte) :)))

Guess what ..i'm alive and i'm not afraid to show it! :) Am zis!

PS: By the way, if your moving that not necceserily neas you're "alive"! ;) Robots move too! :))

Injuratura saptamanii: " FuKK yourself in the mirror! "





Inca ceva.... NU te mai plange si traieste-ti viata! :) Un secret: stabileste ce iti doresti, sa stii ce ai deja, cunoaste ce trebuie sa schimbi!
 

7 comentarii Etichete: ,
Pentru mine fericirea e .......... ciudata! :)) Am nevoie de prieteni si activitati(ma omoara plictiseala), de o atingere feminina(not "obligatoriu" sex, just a tender woman) , de ceva atentie ..mancare... nu prea multi bani, dush macar o data pe zi... ar mai fi multe de zis! Dar asta cred ca asta e esentialul!

DAr la tine?! Chiar sunt curios de ce ati avea nevoie!

Tu esti fericit?!

PS: E oare adevarat?! " Prostii sunt mai fericiti!" :-?
 

No Comment Etichete:



Mirific, mirobolant, superb! :X Am condus si noaptea...... Se vedea asa frumos Galatiul de la departare. Park era un musuroi de licurici! :))

Din pacate sau din fericire, nu am nici o intamplare EXTRAORDINARA sa va povestesc, doar niste gropi sociabile care stateau scai de masina :))



Apropo.... Mi-a crscut adrenalina la maxim, cand am dat cu spatele pe o sosea circulata(intre braila- lacu SArat). Nu stiu cum de a avut instructorul incredere in mine incat sa ma lase de la prima sedinta sa fac asta. :-"



Gata...de maine ma apuc serios de treaba sa invat legislatia! :) Am zis!



Toate cele bune popor.... aii..ce bina am sa dorm la noapte! Vummmm....Vumm!
 

No Comment Etichete: , ,
 

No Comment Etichete: , ,
Un videoclip care mi-a intrat la inima. De ce?! Pentru ca atunci cand eram mai mic eram mai fericit! Oamenii erau cu oamenii..... nu stiu activitati impreuna, acum , messenger, jocuri, sex . Unde naiba mai e frumusetea vietii!? De ce nu te mai poti bucura impreuna cu cineva?! De ce au devenit oamenii atat de reci(fenomen invers incalzirii globale) ?!

Imi e greu ca in zilele astea sa mai numesc atat de multa lume - "prieteni" ! Ca vorbesti cu o persoana, ca vorbesti cu un robotzel de pe net.....e cam tot aia! Pardon, robotii "inteligenti" de conversatie de pe net, vorbesc mai putin despre ei si sunt... cik... interesati de tine! :))


Viitorul este sumbru...viitorul apare doar ... ONLINE! Sau nu?!

PS: Noroc cu Lion care mai sugereaza sa stam pe afara, oameni, fata in fata!
 

No Comment Etichete: , ,
O melodie ff apreciata! :) Imi place sper sa va placa si voua. Va recomand sa le cumparati albumele!

DOWNLOAD !




DISCLAIMER
 

1 comentarii Etichete: ,

Google vrea sa cumpere cea mai mare retea de cautare de muzica online din China, Baidu.com, iar Yahoo! isi vinde divizia de muzica.In ciuda faptului ca Google are probleme cu autoritatile de la Beijing in ceea ce priveste folosirea motorului sau de cautare in China, compania americana vrea totusi sa se impuna pe piata chineza prin achizitionarea unui serviciu autohton, Baidu.com . Google vrea sa adauge acestuia posibilitatea de a cauta si descarca muzica total gratuit, drepturile de autor urmand a fi platite din banii incasati din publicitate (link-uri sponsorizate). Baidu.com are peste 30 de milioane de utilizatori si detine 60 la suta din piata motoarelor de cautare din China, piata a carei valoare a atins un miliard de dolari anul trecut. Google si-a anuntat intentia de a cumpara Baidu inca de la inceputul anului trecut, dar a avut mai multe probleme administrative de rezolvat pana la perfectarea tranzactiei. Intr-un comunicat de presa al companiei se arata ca serviciul ar putea fi disponibil in mai putin de o luna. Termenii financiari ai tranzactiei nu au fost inca facuti publici, Google ocolind sa spuna cat a platit pentru Baidu.com.

In acelasi timp, Yahoo! a incercaret de sa-si revigoreze afacerea a vandut serviciul Yahoo! Music Unlimited catrre Rhapsody, departament al RealMedia Inc. Astfel, cei 25 de milioane de utilizatori ai serviciului vor fi trecuti treptat la noul serviciu, iar valoarea abonamentului va ramane aceasi: 15 dolari/ luna. In momentul de fata serviciul nu este disponibil in Romania.
 

5 comentarii Etichete:

Acum ca ti-am atras atentia casca bine ochii! :) Stiu ca in sinea ta nu recunosti ca e loc de mai bine, dar calcati pe inima si incearca sa te gandesti la partenera ta.

Acum ceva vreme am scris pe blog un articol legat(dai search pe site sa-l citesti) de nevoia de tandrete a femeilor si de recompensele pe care un astfel de tratament le poate aduce pentru tine. Ca sa ducem ideea pana la capat, trebuie sa vorbim despre toate zonele erogene ale unei femei.

Abdomenul, coloana vertebrala, picioarele si, nu in ultimul rand, vaginul partenerei tale trebuie sa primeasca cel putin la fel de multa atentie din partea palmelor si gurii tale( nu te stramba!).

Abdomenul unei femei este una dintre zonele erogene care, stimulata cum trebuie si la momentul potrivit, ii poate provoca un orgasm care provoaca dependenta. Cum reusesti asta? Freaca-i abdomenul inferior(putin mai jos de buric), chiar desupra osului pubian, atunci cand este aproape de orgasm, miscandu-ti mainile in directii diferite, inainte si inapoi fara sa apesi prea tare(de fapt cu o apasare variabila) si daca observi ca inchide ochii si tace, cu siguranta e din cauza ca se simte extraordinar.


Coloana vertebrala, gratie faptului ca este calea nervoasa centrala a corpului, este foarte sensibila la atingerile tandre si masajul facut lent, intr-o atmosefera romantica(pont: imagineaza-ti ca mana ta e un omulet care merge in 2 picioaresi paseste pe apa.Tzup tzup tzup si calca fin pe apa, , adica coloana, apoi fara sa se desprinde de apa). Urmareste cu degetele, fin, atingand incet de-a lungul coloanei, si corpul iubitei tale va fi electrizat incat apropae ca nu va mai avea puterea sa nici sa geama. Sarut-o incet, maseaza-o cu gura, plimbati limba de-a lungul ei, incepand de la linia fundului pana la ceafa. Un masaj al spatelui, presarat cu saruturi nu numai ca este foarte relaxant, ci si foarte excitant pentru iubita ta asa ca nu ai de ce sa stai pe ganduri.


Sa vorbim acum putin despre sursa centrala a orgasmelor unei femei: clitorisul. Daca nu stii unde e si care e rolul lui, atunci ar cam trebui sa te intorci la lectiile de anatomie, desi ma indoiesc ca acum  afli pentru prima data despre singurul organ al femeii al carui singur scop este orgasmul. Da! Clitorisul nu are nici o alta functie, asa ca e gresit sa crezi ca partenera ta nu trebuie sa aiba orgasm. In ceea ce priveste stimularea lui, regula generala este ca trebuie sa fie ritmica, umeda,delicata si indirecta. Si cum ai putea sa faci asta mai bine decat cu limba. Asa ca incercuieste-l usor si nu te avanta sa il apesi ca si cum ar fi un buton de declansat orgasmul.( stim ca iti palce sa te joci cu butoanele, fa-o cu indemanare, lin) (*** Mainile nu trebuie sa stea pe loc, misca-le circular, nu fi Pr0st) :)


Dar nu numai clitorisul merita atentia ta, oricat de multa placere ti-ar face sa te joci cu el. Vaginul este la randul sau un adevarat izvor de placere (si nu ma refer la placerea ta, ci la a partenerei). Sigur ai auzit de miticul punct G. Exploreaza interiorul vaginului cu degetul pana identifici pe peretele anterior o zona diferita la atingere. Reactiile partenerei te vor ghida in cautarea lui. Stimularea punctului G e mult mai eficienta decat alte metode. Chiar daca nu nimeresti de la prima explorare, transforma cautarea ta intr-un joc al placerii. Dar in momentul in care il vei gasi, vei avea o partenera mult mai satisfacuta sexual si fericita.


Punctele sensibile la stimularea erotica difera de la o femeie la alta, astfel ca ramane sa cauti care sunt cele mai excitante atingeri pentru iubita ta. Un ultim sfat, "take it easy", rabdare si comunicare. Vor reveni in curand cu un ghid de comunicare eficienta! :)


Mesage: CAtre toti macho, degeaba ai tu multe femei in plamares daca pe nici una nu ai satisfacut-o! :) E usor sa aduci o femeie in pat.... mai greu sa o tii langa tine in pat! ;)) Contraziceti-ma daca puteti! :>


 

No Comment Etichete: , ,
Preferatele mele:
- Kiss fm - un radio cu muzica pentru toti, si transmisiune pe internet foarte buna! :) Aveti cele mai noi melodii de toate genurile, stiri, barfe, dar din pacate sunt si reclame(astea ma enerveaza cam dese) Vrei sa asculti in winamp?! Downladeaza acest fisier.
- Radio Deea - deja cunoscut de multi ca fiind cel mai de actualitate radio HOUSE. Baietii astia fac o treaba foarte buna si au numai hoause de calitate. In plus nu se opreste melodia sa iti bage o reclama sau chestii de genu! :) " How does it feel to be..." LISTEN now
- Unknown - cine stie cine e baietul asta, dar le are cat de cat cu muzinca! :) E privat si .... cam prost cu uploadul. Muzica e buna anyway! :P Poate o sa va placa!
 

No Comment Etichete: ,
De curand sunt inscris la scoala de soferi si am aflat cu stupoare ca anumite medicamente, sucuri si alimente care le consumam zilnic pentru a ramane treji sau in fortza nu favorizeaza deloc un condus de calitate.

Dupa cateva cautari pe google, dovezile m-au convins ca asa e. Medicamentele precum distonocal, paracetamol, fenobarbital si orice contine cofeina(cafeina) sau alte stimulente conduc la o stare de excitare ce impiedica soferul sa se concentreze. Este recomandat ca aceste produse sa fie inlocuite cu pauze dese.


Cu alte cuvinte, asta inseamna adio cafea, cola, pepsi sau alte bauturi acidulate(cresc tensiunea). Mai trebuie retinut faptul ca unele medicamente sunt interzise soferilor. :) DAca pe ambalaj vedeti o dunga rosie asta inseamna ca nu trebuie sa luati acel medicament daca aveti de gand sa conduceti.


E bine sa stiti ca sa va feritzi. Happy and safe driving! :)

 

3 comentarii Etichete: , ,
Acest tutorial va descrie exact cum sa faceti un tracker de torrente! Tineti minte, trackerele sunt legale, dar ce puneti pe ele depinde numai si numai de voi! :)

1.
a). In primul rand ai nevoie de XAMPP,un pachet de programe care contine Apache,PHP ,etc. E gratuit si se poate descarca de aici :
(ultima versiune 1.6.0a, Februarie 2007)

* Apache 2.2.4
* MySQL 5.0.33
* PHP 5.2.1 & PHP 4.4.5
* phpMyAdmin 2.9.2
* FileZilla FTP Server 0.9.22
* OpenSSL 0.9.8d

http://sourceforge.net/project/downloading.php?groupname=xampp&filename=xampp-win32-1.6.0a-installer.exe&use_mirror=kent

b).Dupa ce descarci XAMPP...il instalezi pe \"C\" intr-un folder nou, sa zicem: \"WWW\"

Pasul 1 dupa ce instalzi XAMMP...in firefox sau internet explorer deschizi http://localhost/

...va aparea o fereastra unde vei alege limba
(http://localhost/xampp/splash.php)
...apoi alta unde vei avea pe partea stanga un meniu...



( Pt a vedea imaginea intreaga trebuie sa stergi din adresa \"th.\"

http://img179.imageshack.us/img179/9673/mendu2.th.jpg )

...meniu din care pe tine te intereseaza in primul rand butonul \"Security\" ...se va deschide o alta fereastra in care vei vedea cum stai cu securitatea serverului in momentul asta



Pe pagina asta...mai jos ai un link:

http://localhost/security/xamppsecurity.php

intri acolo si schimbi , pe rand...parola pt root
MYSQL SECTION: \"ROOT\" PASSWORD

si apoi alegi un user si o parola (aceeasi ca si pt root) pt
XAMPP DIRECTORY PROTECTION

Pasul 2 dupa ce instalezi XAMMP...deschizi \"XAMMP Control Panel\"



si modifici pt \"Filezilla\" si Mercury\" parola si user-ul originale .....prin butonul \"Admin\"






2.
Ai nevoie de tracker .....sunt disponibile pe internet,gratuit,mai multe variante
...eu va recomand :

TS 1.3.9 by xam

Se poate descarca de aici:

http://download.internet-zone.evonet.ro/TS1.3.9byxam.rar

sau

varianta TBDEV a lui netmaniack care acum e la versiunea 1.5

Se poate descarca de aici :


http://download.internet-zone.evonet.ro/Netmaniack1.5.rar

E o arhiva cu multe fisiere pe care o dezarhivazi in folderul \"htdocs\" care e acolo unde ai instalat XAMPP,in cazul de fatza : \"C:\\WWW\\xampp\\htdocs\"
Vei fii intrebat daca vrei sa inlocuiesti fisierul \"index\" care se afla deja in folderul \"htdocs\"... da, trebuie inlocuit.







3.
In folderul \"htdocs\" (C:\\WWW\\xampp\\htdocs)sunt acum cateva foldere si fisiere noi...trebuie sa modifici putin vreo 2-3 fisiere:

ai fisierul \"announce.php\" ...il deschizi cu notepad si cauti bucata de cod de mai jos pe care o modifici cu datele tale (ce e subliniat):

// edit this configuration
$SITE_ONLINE = true;

$announce_interval = 60 * 60;

$MEMBERSONLY = true;

# the first one will be displayed on the pages
$announce_urls = array();
$announce_urls[] = \"http://localhost/announce.php\";

// Set this to your site URL... No ending slash!
$DEFAULTBASEURL = \"http://localhost\";

$mysql_host = \"localhost\";
$mysql_user = \"root\";
$mysql_pass = \"parola ta\";
$mysql_db = \"numele bazei de date\";

// Begin CrackerTracker StandAlone
//


4.

a).In folderul \"include\" din (in cazul de fata) \"C:\\WWW\\xampp\\htdocs\"...trebuie sa modifici fisierul \"secrets.php\". Il deschizi cu notepad si modifici :

$mysql_host = \"localhost\";
$mysql_user = \"root\";
$mysql_pass = \"parola ta\";
$mysql_db = \"numele bazei de date\";

b).In acelasi folder trebuie modificat fisierul \"bittorrent.php\"....se deschide cu notepad si se modifica urmatoarele linii:

cauti linia:

# the first one will be displayed on the pages
$announce_urls = array();
$announce_urls[] = \"http://ip-ul tau/announce.php\";

cauti linia:

// Set this to your site URL... No ending slash!
$DEFAULTBASEURL = \"http://ip-ul tau\";

cauti linia:

$SITENAME = \"numele site-ului tau\";



5.
Deschizi o fereastra de Firefox sau IE :

http://localhost/phpmyadmin/

aici trebuie sa te loghezi cu user si password setate in fisierul \"secrets.php\" pe care l-ai modificat mai devreme: user = \"root\"
password= \"parola ta\"

vei avea apoi o fereastra \"create new database\" unde vei scrie numele bazei de date notate mai devreme in \"secrets.php\", in cazul de fatza: \"tracker\".
apesi butonul \"create\".
acum, undeva mai sus ai butonul \"import\".click pe el apoi pe \"browse\" si te duci in (cazul de fata) : \"C:\\WWW\\xampp\\htdocs\\SQL\" unde sunt 4 fisiere,il selectezi prima data pe cel numit \"database\" ...si apesi \"go\", apoi pe \"categories\"..., apoi \"modsql & countries\"... si ultimul \"stylesheets\".


acum verifici daca totul e ok ...deschizi o fereastra de browser si scrii: \"http://localhost\" sau \"http://IP-ul tau\"

daca totul e ok vei vedea ceva de genul:



acum trebuie sa te loghezi...creezi un user nou prin sign-up...dupa care intrii in phpmyadmin ( http://localhost/phpmyadmin/ ) si ii dai la \"class\" 6.
Cam asta e tot, in mare....daca aveti probleme postati aici


Demo site: http://internet-zone.evonet.ro/
username: username
password: password


E un cont demo cu rank de \"Uploader\" ...pt teste !

Daca aveti vreo problema cu sursa puteti folosi acest topic sau:
--> http://stiiceva.myforum.ro


:-D

*********************************************************************

Daca vreti sa incercati cu alte surse:



1. TBD-Stone Tracker v1.0.2 ( edit-am verificat-o si are cateva probleme )

Se poate descarca de aici:

http://download.internet-zone.evonet.ro/TBDStone.rar

TBD Stone Tracker 1 0 2 rar




2. Netvision v2

Se poate descarca de aici:

NetvisionSourcev2 rar

http://download.internet-zone.evonet.ro/Netvisionv2.rar



( E sursa folosita de CZONE - din pacate e in germana )

3. TS Special Edition v3.1

Se poate descarca de aici:

TS3 1SpecialEditionNulledbyBind rar


http://download.internet-zone.evonet.ro/TS3.1SpecialEditionNulledbyBind.rar




4. Music Torrents Source v1
thx @ rulzmaker

Am testat-o putin si nu am gasit probleme

Se poate descarca de aici:

MusicTorrents rar

http://download.internet-zone.evonet.ro/MusicTorrentsSource.rar



PS - asteptam v2 a sursei promisa :-D

5. Anka`s Source v2

Se poate descarca de aici:



http://download.internet-zone.evonet.ro/AnkaSource.rar




6. TorrentTrader v1.5

Se poate descarca de aici:

TorrentTraderClassic v1 05 rar

http://download.internet-zone.evonet.ro/TorrentTraderClassicv1.05.rar




7. TBdev DR v0.26.1 (sursa cu probleme de personalitate)

Se poate descarca de aici:

http://download.internet-zone.evonet.ro/TBdevDR0.26.1.rar



8. BtitTracker v1.0 (Pleasuredome Edition)

Se poate descarca de aici:

http://download.internet-zone.evonet.ro/PleasureDomev1.0.rar






IMPORTANT - Eu NU ofer suport de niciun fel pt aceste surse prin PM (mesaj privat), le-am pus aici pt cei care vor sa le incerce si nu stiau de unde sa le ia
Din pacate nu am timp sa raspund la mesajele private legate de probleme de instalare a surselor, va rog sa postati pe forum orice probleme aveti cu sursele
Bafta !


Aici aveti sursele! Am observat ca linkurile nu mai merg!!!


 

No Comment Etichete: , ,
Mai toate medicamentele si-au pierdut puterea! Nu mai e paracetamolul ce era odata, sau oxacilina nu mai are efectul scontat! Observ la tot mai multi prieteni( inclusiv la mine) o grija care se indragosteste de noi si nu ne lasa in pace. E tare dragastoasa si revine din cand in cand sa ne aminteasca ce frumos e la 38+ grade celsius! :))

Recomand ceaiuri ca nu se mai poate! Nu stiu ce m-a apucat, dar am incercat la ceaiuri... fara numar. Ohh da.... pe langa faptul ca urinez destul de des, parca ma simt mai energizat! :)

Sfat de viata: munciti, iubiti, beti ceai, mancati(ce se poate) si mai faceti mancare Si ju in ultimul rand cititi-mi blogul! :))
 

No Comment Etichete: , ,
Programul permite miscarea literelor de la status! :) E un efect interesant care va face ca statusul tau sa fie observat de ceilalti! E verificat si nu e virus sau ceva de genu! :)

Download
 

No Comment Etichete: ,
Ce face?! Face linkurile kilometrice fff mici ca lungime! ;)))

Enter a long URL to make tiny:



 

1 comentarii Etichete:
Uimitor dar adevarat! Acest sistem inovator, nu necesita clickuri.... visitatorul va auzi doar reclama si tu primesti banii! :)) CA tare! M-am inscris! Din februarie incepe totul...deci sa vedem ce bani obtinem in martie! :>


Pay-Per-Play asta e pentru tine daca vrei monetizare!
 

1 comentarii Etichete: , ,
Oameni buni, jocurile acestea au cucerit mintile romanilor! Se banuieste ca peste 40.000 de romani joaca zilnic aceste doua jocuri. Uimitor?! Neah... De exemplu, triburile este varinata romaneasca a renumitului TRIBALWARS ("Tribal Wars is a browserbased online game. Every player controls a small village, striving for power and glory.") - un joc asemanator cu travian, dar mai bine gandit si structurat!

Conquiztador este un concurs de cultura generala, cu o grafica interesanta, unde te lupti pentru teritorii(pe care le castigi raspunzand corect la intrebari). La finalul unei partide, care nu dureaza mai mult de 15 minute, primesti o cantitate de "galbeni cu care poti licita pentru diferite premii. Inteeerestiiing ey?!

Va avertizez ca aceste jocuri provoaca dependenta si cam necesita o activitate intretinuta si prezenta zilnica! E cam aiurea!

Oricum, cei care doresc sfaturi la TRibalWars( tips, tricks, guide etc) sa ma anunte caci am o experienta bogata in domeniu! :)


 

No Comment Etichete: ,
Specialiştii s-au decis, actorul Heath Ledger a murit din cauza unei combinaţii nefericite de somnifere, calmante şi alte medicamente împotriva durerii. Se pare că deşi nu a luat în exces nici unul din ele, faptul că a luat de toate a dus la o combinaţie nefericită. Ghinion. De pe CNN.
 

No Comment Etichete:












DISCLAIMER

 

No Comment Etichete:
Ma laud cu nitzica intarziere! ;)) Am aparut in Ziarul de Braila! :> Click si afli mai multe detalii!

Am si poza, dar este ingrozitoare! :))
 

Postări mai vechi Postări mai noi

Search