No Comment Etichete:
1+1 = 2 ?? DA. Acesta este raspunsul la intrebare.

Cum se poate de in 4 sectii din Braila, undeeprezenta la vot era cea mai ridicata in anii trecuti, s-au prezentat la vot doar 15% dintre alegatori. Acesta este procentul real. Nu stiu daca realizati, dar intre cei 27% declarati de BEC si cei 15% din realitate, este o diferenta uriasa.Nu uitati ca pana si partidele mari au recunoscut intr-un fel acest fapt.

Se pare ca turismul in Romania se dezvolta foarte rapid; fac referire la turismul electoral.

Sunt extrem de dezgustat. In tara asta nimic nu mai e sfant sau pur.


Un lucru ma bucura totusi: a inceput lumea sa iasa in strada. Trebuie sa le aratam oligarhilor nesatuli ca totusi poporul are puterea si ca in caz de forta majora poate sa si-o exercite.


Lucrurile ar sta cu totul altfel daca noi chiar am avea jurnalisti care sa lupte pentru adevarurile "importante" pentru tara. Nici macar sindicate ca lumea nu avem. Sindicate ccare sa lupte pentru amaratul de rand sa-si primeasca drepturile.


Multi uniti inseamna putere! Unde e putere, esti si ascultat. Uitati-va in America, sindicatele ( oameni au murit pentru a face sndicatul si pentru a-si primi drepturile) reprezinta o forta reala.


Fac apel la toti romanii sa renunte la ideologia 'Sa moara capra vecinului!', se fie uniti si ca isi exprime cu hotarare nemultumirile, sa ia atitudine. Ce naiba, ii lasam pe 'boierasii' astia de la putere sa ne ia pana si pielea de pe fund??

 

This Post has No Comment

Trimiteți un comentariu

Postare mai veche Postare mai nouă