No Comment Etichete: , , , ,
Cunoastem cu totii vorba aceea: Viata bate filmul! De curand am descoperit un fil interesant, un documentar Zeitgeist, cu subtitrare in limba romana. Mi se pare ca este un fel de varza americana, la care daca esti atent, dai "condimentele" laoparte si cercetezi un pic ajungi la o concluzie groaznica.

Filmul are doua parti, fiecare de aproximativ 2 ore. Le-am vazut si nu regret. A fost timp folosit cum trebuie.

In prima parte exista o eroare. Horus nu a fost ratignit, nici ingropat, iar maicasa cu siguranta nu era virgina. :P O sa vedeti voi. Este atacata un pic religia, de fapt catolicismul.

Zeitgeist : The movie


Zeistgeist Addendum



Zeitgeist, produs de Peter Joseph, a fost creat ca o exprimare filmica nonprofit pentru a inspira pe oameni sa priveasca lumea dintr-o perspectiva mai critica si pentru a intelege ca deseori aparentele inseala. Speranta mea este ca oamenii nu vor lua ce este spus in acest film ca fiind adevarul, ci il vor afla singuri( nu cadeti in aceeasi capcana a americanii, inghit ca fraierii fara sa digere. INTREABA-TE pe tine insuti, cerceteaza), pentru ca adevarul nu este spus, este realizat. -- Raspanditi acest documentar in toate colturile tarii! Oamenii trebuie neaparat sa intre in contact cu aceste informatii.

Marea problema a zilelor noastre este globalizarea. Aceasta se realizeaza lent, abrogandu-ne din drepturi. Si toate astea .... "ei" ne pacalesc sa ne-o facem cu mana noastra. Priviti filmul judecati si spuneti-mi daca nu este asa.



PS: Sunt curios de un lucru. Acum ca ai vazut asta, vei reactiona tipic romaneste si vei spune: "Vai ce grav, nu se poate!" . Fac apel la toti tinerii(noi putem schimba societatea; DA! chiar putem) si cei care au puterea in mana. Nu lasati sa ni se pana lesa de gat. Incercati de dragul copiilor vostri macar sa faceti ce e mai bine pentru NOI, romanii.



 

No Comment Etichete: ,
Mi-am pierdut vremea aiurea azi, chipurile. Se spune ca sunt clasa a 12-cea si n-ar trebui sa mai am viata, doar pixul si caietul in mana. Eii uite ca refuz sa accept asa ceva refuz.

M-am indeletnicit si am instalat linux ubuntu (care are interfata de windows, asa ca pentru noobi), am cautat si am citit o gramada(sfat:cauta pe youtube.com) si apoi cand am aflat ca nu mai am pregatire in ziua repectiva am alocat 3 ore realizarii unui site, un concept cu care speram sa sensibilizam publicum si sa facem o schimbare in atitudinea romanului.

Am inceput de la mine si vreau sa ajungi sa realizezi si tu , ca poti fi un om mai bun! "Braila9Nepasa.co.cc
 

1 comentarii Etichete:
Dupa ce am strabatut Bucurestiul in lung si in lat, pe timpul zilei si pe timpul noptii, dupa ce am zarit atatea bucurestence ... si mai asa si mai ahhhsa ... am ajuns la o concluzie: Bucurestencele au cele mai simpatice posterioare din Romania. :)) Va garantez ca nici in Iasi, nici Sibiu, nici Bacau , nici pe unde am mai calatorit( cam toata tara) nu gasesti o densitate atat de mare de funduri "misto". =)) Dar retineti ca am zis funduri, nu femei. Din pacate, multe doamne au un aspect consumat si o fata de bunica.

Nu sunteti de acord?

 

No Comment Etichete: , , ,
Vineri, 31 octombrie am revenit de la Bucuresti, stupoare - nu aveam net. :| Obosit de pe drum, nu am reusit sa ma enervez si m-am culcat.
Am dormit 12 ore , ore in care am visat ca stateam la un hotel de 3 stele numit Confort( chiar dragutz) si in fiecare zi mergeam la studio sa ne pozam si erma tratati aproape ca o vedeta. :))
Cam asa s-a intamplat.
-> Cazare : hotel Confort 3 stele , calificativ bun
-> mancare: foarte buna, tip : "katering"
-> distractie: din belsug
-> munca: photo- shooting, actorie : intrarea in pielea unei vedete ROCK 80's
-> profesionalism : aici se primeste calificativul EXCELENT
-> nopti nedormite: AWESOMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Ce sa fac si eu, am aflat cam cum e sa fii vedeta si .... nu-mi place. E adevarat ca e distractiv, ca are un farmec aparte, dar este extrem de obositor. Inainte spuneam ca vedetele au o viata usoara, acum... spun acelasi lucru, ca la noi sunt aproape numai pseudo-vedete. Dar oricum, nu va doresc multa faima ca e periculoasa si evitati sedintele de photoshooting. :)) Dau febra musculara.
Ce mai tin sa mentionez : hainele erau ale unor case de moda renumite sau de la firme exclusiviste( sper ca intelegeti editii limitate). Cu ce eram imbracat...hmm... cam 17-22 milioane de lei vechi.
Am vizitat heavy ... dar heavy ... mall Unirea si Baneasa - rezultat DEZAMAGIRE; sunt niste panarame, chiciuri nereusite. Tot Iulius Mall din Iasi este cel mai reusit.

Ahh.. sa nu uit, am fost in lcub Maxx la balul facultatii de transporturi. A fost distractiv, un pic ciudat( m-am convins ca bucurestenii sunt ciudatei, un pic aierieni si nu te privesc un ochi - ceea ce mi se pare aiurea; ce au de ascuns?!) .

Concluzie: distractie neneaca, mancare buna, oboseala pe masura si o experienta noua si interesanta. Uita-ti si o poza.

Nu e realizata cu aparatul profesionist, dar va ofera o vedere de asamblu pana veti vedea pozele care trebuie. :))
 

Postări mai vechi Postări mai noi