No Comment Etichete:
Dupa lungi cautari, am gasit in sfarsit ceva dragut, gratis si usor de downladat! Daca aveti de facut o prezentare power point si nu gasiti, atunci asta sigur va fi de ajutor!

Muzica ambientala indiana: DOWNLOAD

Muzica ambientala moderna: Download


DISCLAIMER

 

2 comentarii Etichete: , ,
Ce s-a intamplat?! Cum am putut sa pierdem?! Suntem blestemati?!

Aceste intrebari mi-ai rasunat in cap dupa meciul Romania - Olanda. Ma asteptam sa fie un meci uimitor, in care sa luptam cu sarg si sa reusim si noi sa trecem mai departe.

Sunt relativ multumit de tricolori, ca au facut o figura buna. Intr-adevar ne putem masura cu marile echipe ale Europei. Avem un antrenor bun, jucatori care tehnic au ceva de zis, o aparare care rar da gres, dar ne lipseste ceva..... Stiti ce?! Omul care sa finalizeze, un jucator hotarat, care sa si bage mingea in poarta. Chestia asta nu o pot intelege! E ca si cum noi nu am juca sa invigem, ci doar sa-l impiedicam pe celalalt sa castige. Imi vine sa rad, dar este cam greu. Un lucru chiar trist, deoarece asta ne caracterizeaza pe noi, ca popor.

Uitati-va in jur si spune-ti-mi la ce concluzie ati ajuns. Aici este o problema de atitudine. Doamne-Doamne nu da.... doar faciliteaza obtinerea telului pentru cei CARE LUPTA, care se zbat!

Acum hai zii, de cate ori ai luptat pana in panzele albe pentru ceva care vroiai??! De cate ori ai renuntat?! Nu te mai intreb care cazuri sunt mai multe caci deja banuiesc raspunsul. Sau nu oi fi asa?!


Acum o mica caricatura! :-" (click sa o vedeti mai bine! )


 

No Comment Etichete:
Si acum ca tot a venit vara, m-am gandit ca vreti ceva minimal sa-l downladati, gratis! :) Sper sa va placa. Preferata mea este Bora Bora!
  • Ron Carroll - Walking Down The Street>> Download

  • Juan Magan & Marcos Rodriguez - Bora Bora [Original]>>Download

  • Chicanos - Nuestro Amor [Vali Barbulescu Remix]>>Download

  • David - Sexy Thing >> Download

  • Paul Johnson - Get Get Down >> Download

  • Desaparecidos Vs. Walter Master J - Ibiza>> Download

  • Dj Zet - 9 Romani Din 10 (Junky Reloaded Mix)>> Download



DISCLAIMER



 

No Comment Etichete: , ,
Cnofrom uuni stduiu al ueni uinvresttiai elgenze, nu cntozeaa in ce odrnie se alfa lirteele itnr-un cuvant, signruul lcuru ipmotarnt e ca pirma si utlima lierta sa fie la lcuol lor. Rsetul potae fi o vrzaa colmpeta si tot o vei ptuea ctii fraa prboelme. Atsa e din cuzaa ca nu ciitm feicrae lteira, ci cvanutul ca un irtneg. Dcaa ai ptuut citi mejasul, inseamna ca e adevarat! :)

Interesanta treaba nu!?
 

No Comment Etichete: ,
In termeni economici, se datoreaza acestor simple cauze: - Valoarea economica a femeii : 1. Are 2 glande mamare care produc 2 litri de lapte: (4 RON/litru, adica 8 RON) 2. Are 2 sunci la picioare: 100 RON/bucata, adica 200 RON 3. Are piept: 15,5 RON Total: 223.50 RON - Valoarea economica a barbatului: 1. Are o banana 0.30 RON 2. Are 2 oua 0.25 RON/buc = 0.50 RON 3. Are 2 glande mamare care nu produc nimic 0.00 RON Total: 0.80 RON. In plus barbatul produce pierderi, pentru ca ouale lui nu se mananca, fluierul lui nu suna... si cu timpul banana se strica..


Acum sa va explic o alta chestie! O vaca este mult mai pretioasa decat un om. De ce?! Pt ca da mult lapte, multa carne, plus pielea pretzioasa.........

Aaaaa sa nu uit! Beti lapte, e sanatos! =)) Sper ca ati prins ideea!


 

2 comentarii Etichete: , ,
Scuza-ti ca nu prea am scris pe blog, dar chiar am fost ocupat. Nici macar pe messenger nu am intrat.

Venind vorba de messenger.... stateam de vorba zilele trecute cu prieteni, prietene si persoane necunoscute si am venit vorba la un moment dat de crearea de legaturi si prietenii pe internet. Hmm... sunt cam reticent cand vine vorba de messenger si gasirea/descoperirea celor mai buni prieteni undeva in Uganga sau a jumatatii (vreo persoana care traieste in vreun varf de munte in Tibet) si chestii din astea. Sincer sa va spun detest messengerul. Este inuman si elimina toata frumusetea unui intalnire face to face cu o persoana.

Pe net orice , poate fi ORICE sau oricum vrea el, nu?! Din punctul meu de vedere chatul si hi5 sunt pentru cei frustrati, fricosi, care nu sunt capabili in viata reala sa intretina o conversatie. Abureli ati zice, dar nu vi s-a intamplat niciodata sa cunoasteti o persoana pe intenet si sa spuneti: "Wow! E o persoana draguta, agreabila si pare ca are ceva care imi place!"; si dupa o luna de chatuit etc, va intalniti si ramaneti masca, surprinsi intr-un mod negativ. Atunci va intrebati oare unde a disparut persoane pe care o cunosteati. Stop! O cunosteati?! NU cred. Aveati doar impresia ca o cunoasteti sau ma inshel!?

Nu cred in prietenii pe net sau relatii. Sunt doar o iluzie, existand doar in bitii de calculator, intr-o lume unde putem fi oricine vrem noi. As zice ca pe internet cunosti persoana asa cum isi doreste aceasta sa fie, nu cum este intr-adevar.
Cat despre riteni care ii cunosti dinainte, din viata reala asta e altceva! Pe astia i-ai putut sa ii vezi, sa ii auzi, sa ii mirosi, sa ii simti si atunci cand erau in toate bune si in cele rele. Poate ca nu arata prea grozav, poate ca uneori vorbeste urat si chiar miroase la fel dar stii ca persoana aceea este reala. Poti zice acelasi lucru si cu "friends" de pe internet?!

Exista totusi un lucru bun! Messul ajuta la imprastierea barfelor ultrarapida prin intermediul mega massurilor. :)) Mai sunt si acei oameni, care ii stii ca sunt la distanta si nu au nici o treaba cu lumea ta reala si atunci cand ai o problema le povesteti tot, nu conteaza ce zic ei , dar tu te simti ca dupa o spovedanie, adik bine. Astia sunt destul de necesari. Ce naiba, nu mai irosesti bani pe psiholog.

Concluzie: Viata e acolo afara, poate ca uneori e nasoala rau, alteori dulce sau poate ca e doar bunicica, dar cu siguranta nu este in fata calculatorului. Asa ca renuntati la tastatura si la telefonul mobil si haidet-ti afara "for a quality time" ca pana la urma pe net nu poti sa trimiti emotii cu mai mult de 10mb/s si monitorul nu are mai mult de 14 megapixeli, dar caldura unui zambet si a unei imbratisari ..hmm... nici macar fibra optica nu cred ca face fatza ! :))


Ce parere aveti de relatiile astea pe net?!
 

No Comment Etichete: , ,
Jesse McCartney - Leavin'




E bun copilashul asta! :)) E bun cu draci si ingeri! =))

Acum urma momentul cand spuneam ca seamana cu mine, dar am renuntat la publicitate.:))
 

Postări mai vechi Postări mai noi