No Comment Etichete: ,

Una dintre cele mai interesante game de produse ale Nokia, formata din exclusivistele "internet tablet-uri", a ajuns deja la cea de-a treia generatie.



Trebuie spus de
la bun inceput ca, la fel ca predecesorii sai, N770 si N800, noul N810 nu este un telefon, ci un echipament de conectare la internet, de unde si denumirea de "internet tablet". Desi permite utilizatorului sa efectueze apeluri telefonice prin internet, precum si orice alta activitate legata de internet ce poate fi facuta de pe un computer, device-ului ii lipseste functionalitatea de telefon mobil a€“ nu are SIM card si nu pot fi efectuate apeluri normale. Astfel, conexiunea la internet se realizeaza pe Wi-Fi sau prin intermediul unui telefon mobil cu Bluetooth.
Cu toate acestea, conform unor aprecieri postate pe site-urile specializate, atat cele romanesti, cat si cele straine, noul Nokia N810 a€“ care si-a facut aparitia saptamana trecuta la San Diego, in California a€“ face ca iPhone sa para un terminal vechi de cinci ani. Daca este asa sau nu doar consumatorii vor putea spune, insa cu certitudine noul echipament ii va cuceri pe cei care pun mai mare pret pe functionalitate decat pe moda, fara insa sa renunte la un design impresionant.
In acest sens, Nokia N810 este echipat cu acelasi touchscreen cu diagonala de 10,5 cm (sau 4,1") si rezolutie de 800 x 430 pixeli ca si predecesorul sau, ceea ce face ca acest device sa nu fie unul de dimensiuni mici (72x128x14 mm si greutate de 226 grame). Insa cea mai interesanta imbunatatire adusa este adaugarea unui modul GPS si a unui set de harti preinstalate. Alt lucru important a€“ dotarea cu o tastatura QWERTY hardware care va usura introducerea de text. Insa utilizatorii nu trebuie sa foloseasca neaparat aceasta tastatura fizica, odata ce au la dispozitie si una virtuala, pe ecranul touchscreen, ce poate fi folosita cu degetul sau cu un stylus.


Device-ul foloseste un procesor OMAP 2420 la 400 MHz, are 128 MB RAM, 256 MB flash si 2 GB de memorie interna pentru date, bazat pe flash. Iar, pentru stocare suplimentara pot fi folosite carduri de extensie SD de pana la 2 GB si SDHC de pana la 8 GB, ceea ce inseamna ca memoria totala poate fi extinsa pana la 10 GB. La capitolul hardware, N810 dispune de o camera video frontala, tastatura este de tip slide-out, cu pad de navigare, diverse butoane de control pe marginile device-ului, pentru acces la functiile mai importante, si un suport pentru o pozitie inclinata pe masa.
In fine, mai trebuie spus ca bateria ofera 4 ore de functionare normala (filme, muzica, acces la internet) sau 10 ore de muzica, cu pana la 14 zile in stand-by idle sau 5 zile in stand-by activ.

N810 va fi disponibil comercial din luna noiembrie, la un pret de 480 de dolari, in Statele Unite. si, din pacate, pretul european nu a fost inca anuntat, dar este estimat undeva la 350-400 de euro.

Software
Linux cu browser Mozilla

N810 este un echipament Linux ce foloseste o noua versiune a sistemului de operare Maemo, OS2008. Acesta include aplicatii precum un browser bazat pe Mozilla, suport pentru Adobe Flash, compatibilitate cu Windows Media Player, Nokia Maps si suport pentru VoIP. Device-ul poate reda o gama larga de formate video (3GP, AVI, H.263, H.264, MP4, ASF, WMV, MPEG-1/4, Real video) si audio (MP3, WMA, AAC, AMR, AWB, M4A, MP2, Real audio, WAV).

 

No Comment Etichete: ,
Din Libertatea aflam ca e la moda sa faci sex in masina! :)) Ana Maria Prodan marturiseste ca e foarte placut sa faci sex pe bancheta din spate.....aaaaa....Interesant! O fi spus asa din cauza adrenalinei(nu se stie cand aparea unu/una care sa ii surprinda in actiune), o fi din cauza locului mic din spate(poate ofera pozitii greu de practicat intr-un pat) sau e vorba de o reclama ascunsa?! Am observat un lucru...mai toate televiziunile practica modelul american; incercarea de a dirija populatia spre o anumita directie! Nu stiu daca ati vazut pe la stiri, cum din 5 in 5 zile pomenesc calitatea extraorodinara a produselor straine si cat de "proasta" e hrana organica, fara chimicale , pe care un taran isi rupe carca tot anu!
Oricum sa lasam reclamele ascunse si sa revenim la Logan! :)) Sooo.....Did you have sex in a car?! Ever?! =))
 

No Comment Etichete:
:)) Am gasit-o pe Worth1000.com
 

No Comment Etichete:
 

1 comentarii Etichete: , , , ,
Ciocolata este un produs alimentar al cărui gust este foarte apreciat. Dar, deşi este consumată în special datorită gustului foarte plăcut, este un produs benefic pentru organism, fiind utilizată de sute de ani în tratamentul asteniei, gutei, balonării, diareei, impotenţei sau dispneei.

Ciocolata se găseşte pe piaţă în mai multe sortimente. Cea neagră este un amestec de cacao (minimum 34%) şi unt de cacao cu zahăr, cantitatea de zahăr variind în funcţie de cacaua utilizată.
Ciocolata cu lapte conţine între 20-34% cacao (masă de cacao şi unt de cacao) şi 12% substanţă uscată de lapte. Cea albă este un amestec de unt de cacao, lapte, arome şi zahăr. Culoarea este aproape albă deoarece nu conţine alte ingrediente pe bază de cacao.
Scade tensiunea arterială

Numeroase studii au demonstrat beneficiile consumului de ciocolată, în special neagră, care poate fi folosită cu succes în prevenirjavascript:void(0)
Publicare postareea şi tratamentul unui număr mare de boli. Ea reduce tensiunea arterială fără să îngraşe. Deşi se ştia că persoanele care consumă 100 g de ciocolată sau produse din ciocolată zilnic au o tensiune arterială mai scăzută decât cele care nu consumă frecvent, acest efect a fost cunoscut în totalitate de curând.

Preluat din Gazeta de Sud.

Si sa nu uitam de faptul ca imbunatateste viata sexuala! Este un frodisiac nu prea puternic, dar .....sariti pe ciocolata! :)))
 

No Comment Etichete:
Muzica house buna, se stie! :>:P


  1. Andeeno DAMASSY - Live @ Radio Deea 10.10.2007
  2. Super Flu - End of summer
  3. Dj Carlos Live @ Nightstream ( Radio Impuls)
  4. Dj Diac - Mindless
  5. Dan Ene - Live @ Oscar
  6. Meshkov - Cartoon Studio Frequency Modulator
  7. Heartthrob
  8. Alfonso Manez and Carlos Bernal-Boy
  9. Roma Pafos - Sexy sexy feat. Brandon Stone
  10. Alfonso Manez and Carlos Bernal-Bubaloo
  11. Pascal FEOS @ Ibiza Voice
  12. Ambivalent @ Ibiza Voice
  13. Richie Hawtin @ Klubbers Fm
  14. Rainer Weichhold - Bamboo
  15. Pank - Little More
  16. Gui Boratto - Matryoshka
  17. Dj Optick - Shuffle [Late Summer]
  18. HouseBoy-'My Dancing Baby Chriss' (Live Set Mix 2007)
  19. El Nino-Since I meet U! (october promo)
  20. Livio & Roby @ One Fm (27-09-07)
  21. The Model @ One Fm (20-09-07)
  22. Fady Ferraye - Goos Bumped @ Frisky Radio
  23. Russell G. - Led Astray (Original Mix)
  24. REMO - Mizar [Livio & Roby Mix]
  25. John Dahlback - Hustle Up
  26. Patric La Funk - Unisono
  27. Martin Garcia - Midnight Express
  28. Kaliber - Kaliber 13.1



DISCLAIMER
 

Postări mai vechi Postări mai noi