3 comentarii Etichete: ,


Ai auzit ca.....Trebuie sa recunoasteti! Toata lumea vrea sa fie la curent cu tot ce se intampla! Aici impartasim ultimele barfe.
 

This Post has 3 Comments

23 august 2007 la 14:06

Katie Holmes il paraseste pe tom Cruise!
Presa de scandal aduce dezvaluiri interesante din cuplul Katie Holmes-Tom Cruise. La numai 5 luni de cand s-au casatorit cei doi par a fi in pragul despartirii. Mai mult, gurile rele spun ca tanara sotie a luat deja fetita si s-a mutat din resedinta sotului!



23 august 2007 la 14:07

Un nou clip......
Rihanna va lansa maine in premiera mondiala, videoclipul care va promova noul album al tinerei artiste. Protejata lui Jay Z incepe promovarea noului sau album, prin lansarea clipului "Umbrella", clip ce va fi lansat maine in premiera mondiala pe siteul artistei www.thisisrihanna.com. Noul videoclip este un duet cu Jay Z rapperul care a lansat-o pe Rihanna si care are o relatie cu Beyonce.
Ocupat omu nu gluma! >:)


Anonymous

23 august 2007 la 14:25

Silviu Prigoana si chiloteii sai imaculati
Zilele trecute circula in presa romaneasca, stirea ca Silviu Prigoana isi lasa chilotii la vedere. Adevarul adevarat este departe insa de faptul ca Prigoana ar intra in randul vedetelor cu lenjeria la vedere, acele fotografii au fost folosite fara acordul miliardarului si departe de scopul initial. Daca un ziar din Romania titra "Silviu Prigoana este 'cel mai tare din parcare'. Daca altii isi arata lenjeria intima doar 'din greseala', omul care va candida la Primaria Capitalei s-a dezbracat de pantaloni de buna voie si nesilit de nimeni la o sedinta foto. Prigoana a lasat sa vada o tara intreaga ca prefera chilotii de culoare alba, cumparati de Adriana Bahmuteanu, care tine astfel sa observe orice eventuala urma de ruj necunoscut." (Libertatea ), Silviu Prigoana ne-a spus cum au stat de fapt lucrurile.


Trimiteți un comentariu

Postare mai veche Postare mai nouă