No Comment Etichete: , ,
My precious, pretiosul meu este un liliputan de 9 " diagonala, care ridica multe. :) Vobesc despre un notebook asus eee pc 901. A fost dragoste la prima oferta. Dupa ce m-am documentat intens si am cautat cea mai buna oferta, am fost surprins sa aflu ca la ultra pro, acest dragut era la numai 1399 RON. Mai ieftin decat orice am gasit pe internet.

L-am testat! Tot ce se spun producatorii despre el , stie sa faca si inca multe altele. Am achizitionat versiunea de 20 gb ssd care vine echipata cu linux Xandros special facut pentru acest tip de notebook. Trebuie mentionat ca sisteml de operare este facut pentru utilizatorul care nu a luat contact niciodata cu linux si din acest motiv seama fff mult cu windows XP sau chiar vista. In materie de preucrare documente, exista ceva care inlocuiese office-ul. Totul a fost gandit ca pe acest netbook sa-ti faci treaba fara sa mai fie nevoie sa mai adaugi ceva.

Pentru cineva care stie linux, unele lucruri pot fi sacatoare. Un exemplu ar fi sistemul de protectie si backup care te ingradeste. Se poate oricand instala Mandriva 2009 care va satisface orice linux adictited. :)

E mic, rapid puternic, cu o baterie care tine 5 ore la o utilizare intensa si portabilitatea sa il face special. Asus eee pc 901 a devenit amanta mea care ma va ajuta sa scriu mai des pe blog. Ce super tru :))

Si inca ceva, exista o comunitate de eee useri. Gasesti solutie la majoritatea problemelor.
 

1 comentarii Etichete: , ,
Stiti cu totii ca initial PSD a iesit cu porcentul cel mai mare. Uimitor ,peste noapte, PD-L a mai incasat cateva puncte.

Va rog sa tineti seama ca americanii ( c|_|rvele pamantului) vad aceasta "schimbare" de ultima ora ca fiind benedica si ca PSD ar fi mai bine sa nu reprezinte o forta in Parlament. Restul europei vedeau psd-ul ca si invingator in aceste uninominale si ...etc! Nu este dubios ca doar americanii "stiau"?!

Este un asasinat economic si politic - indeletnicirea lor preferata.

Plus ca azi e ziua nationala si nu va protesta nimeni in zi de sarbatoare. Va rog atrageti asupra acestor lucruri si altor persoane. Sa nu lasam pe altii, pe o mana de bancheri internationali, care se afla in spatele acestor lucruri sa ne conduca tara.

Desteapta-te ROMANE!

PS: nu sustin nici un partid, dupa parerea mea ar fi mai bine fara ei, dar dintre mai multe rele , de ce la noi sa iasa cel mai mare. Nu va scoate din sarite?!
 

Postări mai vechi Postări mai noi