No Comment Etichete: ,
1. Ancuta Anghel - Nasterea Domnului [2007] - 12 MELODII
2. Andra - Vis de iarna [Colinde 2007] - 8 MELODII
3. Carmen Serban - Cantece De Iarna [2007] - 12
4. Fuego - Colinde [2006] - 17
5. Fuego - In Noaptea De Craciun [2007] - 16
6. Mihai Traistariu - Cantece De Craciun [2007] - 11
7. Radu Ille - Colinda-mi Doamne [2007] - 10
8. Stefan Hrusca Discography - RO - 81

Bucurati-va si va veseliti.

Stefan Hrusca FULL pack includea inca 5-6 albume care insa nu erau cu colinde.
Le-am eliminat si astfel au ramas colinde exact de 1 CD.


Daca vreti sa il downladati, duceti-ve la sectiunea tracker! :)
 

No Comment
Vreau sa iti urez un Craciun fericit, plin de bucurii, un craciun care sa va aduca numai fericire. Iti mai zic noroc la bani, sa ai copii frumosi, nepoti destepti, stranepoti geniali, sa te bucuri de sarbatori si de viata ….in rest o sa las pozele sa vorbeasca!


Acum fiti atenti la o mica poveste de craciun!


















Asta e prentru deliciul baietilor! Merry hoho ! :P










Acum ceva si pentru a “clati” ochiul doamnelor/domnisoarelor!












Cu alte cuvinte: La multi ani si….muuuulta fericire!


Al vostru unic ,

Ciprian Alexandru (si restul mai stiti voi cum )

 

No Comment Etichete:




 

No Comment Etichete:
Ai crede ca e ceva complicat ...pai e putin dar nu ar mai fi distractiv daca era prea usor nu?! ;))

Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa instalezi XAMPP! Este un freeware de la Apache, extraorinar de bun! Contine serverul apache, mysql, filezilla si server de mail mercury! :) Grozav nu-i asa?!

Il poti downloada de aici. http://www.apachefriends.org/
download.php?xampp-win32-1.6.4-installer.exe


O sa iti apara o fereastra ca cea din imagine!
Iti recomand sa il instalezi in c:\xampp.Selecteaza ca services Apache, mysql si filezilla!

Dupa ce ai terminat de instalat va trebui sa vezi ceva de genul, accesand iconita de pe desktop!

Pentru a interactiona cu directorul Xampp nu trebuie decat sa deschizi un browser si sa tastezi http:\\localhost.

Exploreaza putin! Citeste instructiunile pe care ti le afiseaza si setaza-l corespunzator! Va fi nevoie sa modifici cate ceva la security....sa pui niste parole! Recomandat: root fara parola(accesul la mysql), dar fati un account pt xampp cu parola! :) Bun...acum sa trecem la partea distractiva.

Downloadeaza acest fisier( http://www.eushare.com/files/2104289/962.html), pe care il vei dezarhiva in "c\xampp\htdocs\". In acest fisier vor trebuie sa stea fisierele tale hmtl sau php pentru ca Apache sa le poata rula!

Acum cauti fisierul "announce.php" pe care il descrizi si editezi zona unde scrie "ip tau scrie-l aici". Seamana cu "
$announce_interval = 60 * 60;


$MEMBERSONLY = true;


# the first one will be displayed on the pages

$announce_urls = array();

$announce_urls[] = "http://ip tau il scrii aici/announce.php";

// Set this to your site URL... No ending slash!

$DEFAULTBASEURL = "http://ip tau il scrii aici";


$mysql_host = "localhost";

$mysql_user = "root";

$mysql_pass = "";

$mysql_db = "db";

"

Setarile sunt facute pentru baza de date "db" care este acesata de "root" care nu are parola! Daca modifici parola la root va trebuie sa o schimbi si aici. Apoi modificam 'bittorrent.php" din fisierul include. Cauta portiunea:
"# the first one will be displayed on the pages

$announce_urls = array();

$announce_urls[] = "http://IP TAU il scrii aici/announce.php";


// Set this to your site URL... No ending slash!

$DEFAULTBASEURL = "http://IP TAU il scrii aici";


if ($_SERVER["HTTP_HOST"] == "")

  $_SERVER["HTTP_HOST"] = $_SERVER["SERVER_NAME"];

$BASEURL = $DEFAULTBASEURL;


//set this to true to make this a tracker that only
registered users may use

$MEMBERSONLY = true;

(daca aici e true, atunci numai cei inregistrati pot
folosi trackerul"


Tot in folderul include este "secrets.php", care nu necesita nici o modificare daca parola de la root nu exista si baza de date ai denmit-o "db"(ajungem imediat si la daza de date! )

Ok! Acum intri http:\\localhost si dai click pe phpmyadmin! Trebuie indepliniti urmatorii pasi:
1. Create database - care se va numi "db"
2. import si intruduci astfel in baza de date tot ce gasesti in htdocs\SQL\ *3 fisiere de tip text)


Bun ....acum cand introduci ip tau la adresa din browser va intra pe propriul tau tracker! :) Problema e cu seederii si ....daca vrei sa vezi cam cum arata intra pe http:\\zeusolimp.ilive.ro

 

No Comment
Daca ti-ai pus in minte sa ai parte de o partida de sex pe cinste ar trebui sa incepi prin a-ti aduce partenera in starea de spirit, si nu numai, potrivita. Cu alte cuvinte, alunga-i “durerea de cap” si fa-o sa te doreasca.

Cum faci asta depinde de la femeie la femeie. Daca unele prefera sa fie luate prin surprindere, puse la zid, iar tu sa le smulgi la propriu hainele de pe ele, multe femei prefera sa fie sarutate incet, mangaiate si sa aude vorbe de dragoste. Depinde de tine sa afli ce prefera partenera ta. Astea fiind spuse, citeste incontinuare cateva ponturi despre cum sa iti innebunesti iubita si sa o pregatesti pentru cea mai tare partida de sex.

Imbraca-te elegant. Orice femeie a atrasa un tip imbracat bine, cu bun gust. Daca poti sa arati oarecum ca un star de cinema sau o vedeta muzicii, mai ales cu unul pe care partenera ta il admira, cu atat mai bine. Asa ca nu fi niciodata sleampat, incearca sa ai un stil coerent, presarat cu mici surprize (accesorii sau combinatii care sa ii atraga atentia) si vei avea succes mult timp de acum incolo. In plus, daca tu arati bine, ea va adopta aceeasi idee, iar cand va veti intalni acasa dupa o zi de munca, aratand in forma, ca si cum va pregatiti sa iesiti in oras, nu trebuie sa va spun eu ce o sa se intample.


Vorbeste-i provocator. As fi zis “murdar”, dar trebuie sa precizam ca nu toate femeile sunt atrase de un astfel de limbaj. Unora le place sa le soptesti, chiar in locuri publice, cu multi oameni in jur, vorbe de amor sau mici indicii care sa prefigureze “aventura” de dupa. Nu exista limite. Trebuie doar sa stii ce ii place, si poti sa pui in aplicare planul aproape oriunde. Daca sunteti singuri, cu atat mai bine. Fraze ca “Departeaza-ti picioarele” spuse incet la ureche, in timp ce ii mangai lobul urechii cu limba ar putea sa o arunce in bratele tale fara indoiala.

Mangai-o cu limba. Aici se greseste de cele mai multe ori. Cei mai multi se ocupa doar de zonele explicit sexuale. O vei excita mult mai puternic daca iti folosesti limba pentru a-i mangaia spatele, mai ales sira spinarii, gatul, sau coapsele. Departeaza-i picoarele si sarut-o, joaca-te cu limba pe picoarele ei, mai ales pe zona interriora a pulpelor, incet pana ajungi la solduri, dar fara sa te apropii de “zona de interes”. Asta o va innebuni si va fi gata sa te implore dupe dezmeirdarile tale.


Filmele erotice. Barbatii se atata foarte repede cand vad lucruri legate de sex. Dar si femeile fac la fel, diferenta fiind doar lucrurile la care preferam sa ne uitam. Data viitoare cand vrei sa faci un dus, cheam-o si spune-i ca vfrei sa ii arati ceva. Pune-i un film erotic, nu pornografie dura, doar erotic. Pana vei iesi tu de sub dus, ea va fi gata sa sara pe tine.

Sun-o! Daca vrei sa o pregatesti pentru ce va urma cand ajungi acasa, e foarte bine sa o suni, chiar daca e la munca si e ocupata. Povesteste-i, cu o voce plina de dorinta, cam ce ai vrea sa ii faci, cum iti imaginezi ca va fi revederea, povesteste-i o mica fantezie fierbinte, nu da toate detaliile, dar fa in asa fel incat sa aiba o oarecare idee despre ce o asteapta. In felul asta preludiul incepe cu mult mai devreme decat crezi...

Leag-o la ochi! Daca vrei sa iti atati iubita, sa o faci sa geama de placere inca din timpul preludiului, leag-o la ochi. Luandu-i posibilitatea de a vedea ce faci, nu mai poate anticipa ce urmeaza. In plus toate celelalte simturi se ascut, iar reactiile sale se vor amplifica.

Sunt multe metode de a excita o femeie. Uneori un simplu sarut apasat, lin si voluptuos poate fi tot ce ii trebuie unei femei pentru a fi gata de actiune. Nu exista metoda de a afla exact ce o face pe o femeie sa innebuneasca de placere in afara de “experimentare” si discutiile deschise si sincere.

 

No Comment Etichete: ,
Un hotz turc, pe care il chinuia constiintza, datorita a trei spargeri/ masini furate de acum 15 ani a trimis la politie o scrisoare in care isi cerea scuze celor trei pagubiti, ba chiar le trimitea si bani care sa acopere dauna facuta! =)) Va vine sa credetzi!?
 

No Comment Etichete: ,
Mai multipolitisti calatoreau in aceeasi masina spre Brasov! Nevasta unui suna si ii cere sa taie un pom de craciun. Se opresc pe drum unde era padurea de brazi mai deasa si frumoasa si intra in aceasta cu toporistile in mana. Si merg ...si merg....si merge....Unul dintre ei se opreste si spun sec:" eu ma opresc si tai unul din asta ca din ala de care vrea nevasta-mea nu gasesc( cu globuletze, beteala) " !

:) Sarbatori fericite domnilor Politzai!
 

Postări mai vechi Postări mai noi